Gyászjelentés

2011.04.05. 23:03

Kedves Barátaim, metál-kedvelők, magyarok! Sajnálattal kell tudatnom veletek, hogy a tegnapi nap folyamán életének 55. évében elhunyt egy újabb legenda: Scott Columbus, a Manowar egykori dobosa.

Egy újabb csillaggal lettünk kevesebbek. Az egyetemes metál szegényebb lett az ő távozásával. Nem semmi dobos volt. A zenekar életrajza szerint egyedi rozsdamentes acél-dob készletet kellett építeni neki, mert a „kidoboló technikája olyan gonosz volt, hogy az általános készleteket tönkretette”. Magyarul: olyan erős volt, hogy mindent szétvert. Balkezes volt, így Ian Paice mellett az egyik leghíresebb balkezes dobos.

 

Manowar hivatalos honlapja: "With great sorrow we announce the passing of our brother Scott Columbus. A rare talent, equally a rare individual, a father, a friend and a brother of metal. All of the great moments we spent together are burnished in our hearts and memories forever. We know he is in a good place and at peace. He will never be forgotten."

Ég veled Scott, hiányozni fogsz!

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr452803353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamal_Fraser 2011.04.06. 14:40:19

ú, szép kort megélt azért, ha metáléveket cesszük (ott ugye 1 év kettőnek számít)

Luusta 2011.04.06. 18:45:21

a Sors kegyetlen és igazságtalan tud lenni :(( 55 év nem túl sok, főleg, hogy Ozzy még mindig velünk van
süti beállítások módosítása