The Cool List 2020

2021.01.05. 21:20

Micsoda év volt ez, polgártársak!
Volt benne minden ami kell egy jó filmhez: dráma, világvége-hangulat, sikerek és bukások! Hosszú idő után nem azért izzadtam, hogy hogyan szedjek össze 24 nyomit, akit fel lehet szuszakolni a listára, hanem azon filóztam, kit hagyjak le róla. 
Na de végre összeállt az elmúlt év 24 szupersztárját tartalmazó lista, akik mind letettek valamit az asztalra.
Jó szórakozást!

vasi.jpg
24. Vasi (és Orbán Viktor)

2020 történelmi év volt, bekövetkezett, amire senki nem számított. Nem, nem a világjárvány. Hanem hogy Vasi lediplomázott. Jó, ehhez kellett a Doktor Miniszterelnök Úr segítsége is, na de mégis. Bízom benne, hogy itt nem áll meg, és következő diplomamunkáját már diatetika szakon írja “A vegán életmód hatásai a szexuális orientációra” címmel.

lazar_1.jpg
23. Lázár János
A magyar politika Trockija jelenleg hazánk Mexikójában, Hódmezővásárhelyen (nem, nem sütöttem el AZT az olcsó poént, én is komolyodok) várja a jégcsákányt, vagy az újbóli felemelkedést. Minél régebb óta ül viszont a kispadon, számomra annál szimpatikusabb lesz, ráadásul iszonyú sármos ezzel a szakállával. És azért ez kurvanagy dolog.

gula.jpg
22. Gulácsi Péter

Hajdani VB bronzérmes csapatunk legfényesebb csillaga példás teljesítmény nyújtott idén a Lipcsében, és főleg a válogatottban egyaránt. Persze az Izland elleni lepkéje csúnyább volt, mint Deutsch Tamás egy átmulatott éjszaka után, de szerencsére nem ezen múlott. És különben is: csak az hibázik, aki dolgozik! (márpedig a kapus dolgozik, mert megemel 30 kilót, ugye, Óz?)

fam.jpg
21. Farkas Attila Márton

Idén eléggé ráfüggtem Az Apu azért iszik témára ahol FAM próbálja ellensúlyozni több-kevesebb sikerrel (az általam szintén kedvelt) Puzsér hőzöngését, nagyon jó szövegekkel. Akkor lettem viszont biztos benne, hogy felkerül a listára, mikor édes hangján a következőket mondta “Nagy fasz pojáca az a Tarantino!” Angyali szólam ez ebben a kurvára nyomasztó Tarantino-kultuszban.

hvim_1.jpg
20. HVIM-es lány

Míg a gyíkvállú, kékhajú Momentumos nyomingerek holmi Donáth Annákat simpelnek, egy tisztességes Magyar tinédzser nedves álmaiban biztos, hogy Dorka szerepel. Trianon-felvonuláson viszi a zászlót, olvasmánynak pedig Hamvast és Evolát ajánl, ha legális lenne, már holnap feleségül venném!

szanyi_2.jpg
19. Szanyi Tibor

Kapitány, ó kapitányom! Hát mégsem lett politikai hulla? De nem ám! Tibor nem csak arra érzett rá, hogy ha valamire szüksége van ennek az országnak, akkor az MÉG EGY ellenzéki párt, hanem a legjobb médiahekk (az vajon milyen hal?) is az ő nevéhez köthető. Így már biztos vagyok abban, hogy 2021 is az ő éve lesz, sőt: előre ISZOMM a medve bőrére!

esztaj.png
18. Esztáj

Furcsa szembesülni vele, de a régi koccintósboros Esztájból 2020-ra egész tisztességes asszonyság lett. Bekötötték a fejét, és megtanult kenyeret sütni, hímezni és bort fejteni. Ki tudja? Talán 2021-ben már kecskét fej, és engedélyt kér az urától, mielőtt beszélni kezd!

gulyas.jpg
17. Gulyás Márton

Az az ember, aki le tud ülni Gajdics Ottóval majd a Heti Hetes stábjával úgy, hogy közben nem harapja át a saját ütőerét, az mindenképp megérdemel egy kalaplengetést. Gulyás talán az egyetlen a mai közéletben, aki némi párbeszédre törekszik minden oldallal, és ezért képes kilépni a komfortzónájából (nem a buzijocói értelemben). Én kiállok mellette, bár tudom, hogy ezért kapok majd hideget-meleget.

trump.jpg
16. Donald J. Trump

Trumpról egy helyen azt írták, hogy idén megkapta a teljes 2020-as élményt: covidos lett, elvesztette a munkáját, és hamarosan kilakoltatják. Csakhogy ez nem igaz, hiszen a választást elcsalták!!! Remélem hamar győz az igazság, és az USA-nak ismét egy ilyen szórakoztató elnöke lesz. Aki pedig nem elégedett az Elnök Úr sorszámával, annak meg azt üzenném, hogy STOP THE COUNT!

pottyondy-picsa-ocska-kurva-758x402.jpg
15. Pottyondy Edina

Tudom, furcsa lehet, de Edina nem azért került fel a listára, újabb magyar lélekkel segítette hozzá Kárpát-hazánkat az újraegyesüléshez. Elsősorban azért raktam fel, mert a videói viccesek, annak ellenére, hogy ő csak egy nő. Tudom-tudom, sokan értetlenül olvasnak most, hogy de hát egy nő hogy lehet vicces? Én sem értem, de ez a helyzet. Kicsit libsi persze (mégiscsak egy nő), de vicces. Eskü. Komolyan. Tök jók.

lindsay.jpeg
14. Iain Lindsay

A hazánkból távozó brit nagykövet idén is mindent megtett annak érdekében, hogy belopja magát szívünkben. Rendszeresen magyarul, kizárólag pozitív hangnemben szólt Magyarországról, búcsújánál pedig Reményik Sándort idézett. Ő egyértelműen nem egy fockin prick m8.

nego.jpg
13. Négó Lajos

Mint sokaknak, nekem is szúrta kissé a szemem, hogy a magyar válogatottban valaki olyan játszik, aki szemmel láthatóan francia származású. Persze manapság ez elég általános, szinte minden európai csapatban vannak franciák (elég ránézni pl. a francia válogatottra, mennyi francia található ott). De hát Lajos a mi franciánk, és ennek megfelelően oroszlánrészt vállalt EB-kijutásunkban. Lám-lám, még a franciaságot is jóvá lehet tenni!

benko_tibor_fit_1200x10000.jpg
12. Benkő Tibor

Olyan szépen hízott a Honvédség az elmúlt évben, hogy amellett nem lehet szó nélkül elmenni. A kormány talán legkompetensebb tagja tehát már alighanem dísztárcsákat válogat a Leopárdjainkra pozsonyi bevonuláshoz, míg szegény Slota két pofára eszi a xanaxot (krumplival) valami túróci fakunyhóban.

norbi.jpg
11. Schobert Norbi

Emlékszünk még, tavaly év elején micsoda feminista össztűz zúdult a zsidó sváb bizonytalan származású fitness-gurura? Már akkor tudtam, hogy kompenzációként fel fogom tenni a listára. Azóta ráadásul nekiállt, hogy lefogyassza a 300 kilós Gézát, mindezt azért, hogy kevesebb cigány legyen a világban! Micsoda hős!

bodis_andras2.jpg
10. Bódis András (és a Válaszonline szerkesztősége)

A khmm… mondjuk úgy: sajátos magyar médiaviszonyokban az egyszerű sajtófogyasztónak nem sok lehetősége van: vagy két pofára zabálja bulvárba áztatott nívótlan kormánypropagandát, vagy elviseli a belterjes szuperprogresszív szuperentellektüell telex-444 vonalat. A kettő között lévő néhány termék közül is kimagaslik szerintem a Válaszonline, ahol értelmes emberek értelmes dolgokról írnak. Ez elég nagy dolog manapság, köszönet érte!

schmuck.jpg
9. Schmuck Andor

Anno ironikusan kezdtem rajongani Schmuck Andorért, de mára lelkesedésem teljesen őszintévé vált. A joviális úriembert nem tudom nem szeretni, még karácsonyi üzenetemre is válaszolt. Idén ráadásul 36 kilót fogyott, vagyis majdnem leadott magáról egy Vasit. Még szerencse, hogy megnősült, mert ha ez így menne tovább, jövőre féltenünk kéne tőle a csajainkat!

401155_soos_zoltan.jpg
8. Soós Zoltán

Marosvásárhely magyar polgármestere. Milyen jó ezt leírni. Az új polgi ráadásul Belga-szöveggel kampányolt (“Vásárhelyi deszkások, szevasztok!”), szóval ha román csecsemőket nem is fog darálni, az én szimpátiámat már mindenképp elnyerte!

novak.jpeg
7. Novák Előd

Novák “Bourne” Előd nem azért került a listára, mert lelopta, és kukába hajította a buzizászlót. Azért került a listára, mert lelopta, és kukába hajította a buzizászlót KÉTSZER. Másodszorra ráadásul a rendőrök orra elől. Kiváló troll-content.

mm_ablonczy_balazs_0828_1.jpg
6. Ablonczy Balázs

Trianon 100. évfordulóján rengeteg megnyilvánulása volt idén, és azt hiszem mindegyik kifogástalanra sikerült. Írásai alaposak, felkészültek, de mégsem hiányzik belőle az emberi hang és érzelem. Bár annak azért örültem volna, ha kideríti, hogy TÉNYLEG lejár az évfordulón a szerződés :(

1200marcorossi_960px.jpg
5. Marco Rossi

Kockázatos dolog szövetségi kapitányt helyezni a Cool-listára, hiszen ma már megmosolyogtató, hogy anno pl. Egervári  is helyezett volt. Az őszi eredmények (és többnyire a mutatott játék is) azonban olyan meggyőzőek voltak, hogy nem hagyhatom ki az áramvonalas kapitányunkat egyszerűen. A csapatnak van karaktere, szíve, és nem utolsósorban EB-kvalifikációja. (szemben a románokkal, hehehe) Én a nevét is megváltoztatnám Marco Jói-ra.

gyorfi.png
4. Győrfi Pál

A tavasz és a karanténkampány egyértelműen legnagyobb sztárja Győrfi Pál lett. Kellemesen búgó hangját alighanem többször hallottuk idén, mint az édesanyánkét, de a legnagyobbat talán mégis akkor gurította, mikor június 4-én nem egyszerűen Nagy-Magyarország térképet osztott meg, hanem KURVANAGY-Magyarországot. Riszpekt!

hazajaro.png
3. Hazajáró

Hatalmasakat szerettem volna barangolni idén az elszakított területeken, ehhez képest a vírus miatt kevesebbet mentem, mint bármikor. Szorongó lelkemnek viszont gyógyírt jelentett, hogy idén végignéztem az összes fellelhető Hazajáró epizódot (köztük a Kiflee-s részt!), így lélekben legalább végigjártam az egész országot, ha már máshogy nem lehetett. Kiváló volt a pont határzár előtt megrendezett délvidéki túra is, remélem idén sokkal több ilyenre kerül majd sor!

szobosz.jpg
2. Szoboszlai Dominik

Szoboszlai Dominik idén azzá az ígéretté vált, amit még mindig nem merek elhinni. Kreativitás, játékintelligencia, csinos pofi, és mindez (egyelőre) sztárallűröktől mentesen. Izland elleni utolsó perces gyönyörű drámai gólja Dzsudzsák finnek elleni utolsó perces gyönyörű drámai gólját juttatta eszembe, csak remélni tudom, hogy későbbi pályája másképp alakul. Hajrá kis közepes!

szajer.jpg
1. Szájer József

És most az, akinek győzelme talán nem lehetett kérdéses. Képtelenség felsorolni azt a rengeteg ereszes-buzis-gecis-kokós poént, amit a magyar nemzetnek adott így a nehéz év végén, így én nem is tenném, ne törjünk pálcát felette. Szegényre úgyis rájár a rúd. Régóta tart már a vesszőfutása. Hiába, Isten nem ver bottal, Szájer bizony kígyót melengetett a keblén. Bizony, az élet nem fenékig tejfel. Na befejeztem, biztos torkig vagytok már a faszságokkal. Pont, mint Szájer, áháháhá.

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr9716373530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.11. 18:53:22

Már tavaly se reagált senki, lassan a régi jó dolgokból tényleg nem marad mára semmi. Mondjuk nem kellett volna odamenni.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2021.02.13. 18:58:19

De amúgy ami Szájert illeti, számból vetted ki a szószt.
süti beállítások módosítása