Uncool List 2022

2023.01.10. 20:32

Hogy mi??? Uncool list?
Tavasz táján fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy baszki, ebben az évben több az uncool arc, mint a cool. Aztán meg az, hogy akkor már írok egy ilyet is. Rendszer valószínűleg nem lesz belőle, de addigis lesz egy kis olvasnivaló, amíg jön a cool-lista. Hamarosan, hehe.
Szóval kik is voltak az igazán gyökér, jellemtelen idióták idén, íme:

navra.jpg
24. Navracsics Tibor
Az ember fia annyira szeretne hinni az emberarcú fideszes politikus mítoszában, hogy időről időre megtalálni véli Lázár János, Pokorni Zoltán, vagy épp Navracsics Tibor személyében. De aztán mindig jön a cseppet sem cool valóság, és megmutatja, hogy a tweed-zakós, értelmiségi álarc alatt ugyanolyan mameluk van, mint a többi. Nincs narancs-Messiás, csak egy kormányhoz visszadörgölőző Navracsicska.

szupercellanak768-20210710.jpg

23. Tarpál
Ez a köcsög még vissza sem integet. :(

faq-on-board-purchases_1.jpg

22. Ryanair
A tipikus lehúzós zsír légitársaság nyáron rögtön továbbtolta ránk a kormány által kigondolt pluszadót. Persze baromság volt az is, de egy már lefoglalt, kifizetett jegyet visszamenőlegesen megdrágítani olyan lépés, amit látva még Shylock mester is elégedetten csapta volna össze patáit kezeit. Hiába, Ryan started the fire.

trombitas-kristof.jpg

21. Trombitás Frédi Kristóf
Jó, hát nyilván a teljes Megafon stábot -kivéve persze Dér Stefikét- bele tudnám folytani egy kanál Harrach Péter- hígfosba, de a magyar bajszot is meggyalázó, állítólagos legitimista, igazi pénzesprolis veretős GucciKristóf idén még szent Tusványosunkat is meggyalázta, és azon a szakrális helyen volt pofája sörpongozni, ahol annak idején Vasi tárogatása mellett kanalazta a babgulyást Muszti. Erre pedig már nincs mentség.

619835_udvardy_gyorgy_portre.jpg

20. Udvardy György
Mindig is tudtuk, hogy Kálvin szektájának rejtett ügynökei anyaszentegyházunk berkeiben is megtalálhatóak, de idén az is nyilvánvalóvá vált, hogy még a főpapi körökben is ármánykodnak ezek az istentelen husziták. Amit szegény veszprémi székesegyházzal műveltek (és még művelni fognak!), pár évszázada még a spanyol inkvizíció elé rendelte volna az érseket. (Erre nem számítottatok, mi?)

az-en-sztorim-szentesi-eva-original-153629.jpg

19. Szentesi Éva
Aki nem ismerné, a WMN angol nőket is megszégyenítő (akárhonnan közelítesz) szerkesztőnője a magyar kormány mellett az amerikai kultúrharc egyik legfőbb hazai importőre. Neki köszönhető, hogy már a magyar nyelvű sajtóban is lehet olvasgatni cikkeket olyan fontos témákról, mint a toxikus maszkulinitás, és közben médiafelületet biztosít a Buzinak Akit Nem Nevezünk Nevén.

nemeth.jpg

18. Németh Balázs
Állítólag zokogtak a kollégák, mikor ez a bugyuta pénisz otthagyta az M1-et, de valahogy ezt nehezen akaródzik elhinni. A partizános videóját a guantanamo-i bázison is alkalmazni lehetne vallatásra, talán hatékonyabb lenne, mint a fojtogatós módszer, de persze azért már meg is van az új NER-meleg pozíciója, így csak abban bízhatunk, hogy az atlétikai világbajnokságon egy eltévedt román golyó gerely pont őt kapja el.

749305_pankotai.jpg

17. Pankotai Lili
2022 Nagy Blankájának idei nagy teljesítménye az volt, hogy egy teljesen értelmezhetetlen, hallgathatatlan műfajban (slam poetry, brr), nívótlan, túlmozgásos stílusában nyomta le produkcióját. És mivel kimondott néhány CSÚNYA SZÓT, az ellenzéki oldalon maguk alá ejakuláltak, de mivel kimondott néhány CSÚNYA SZÓT, kormányoldalon álszent módon sápítoztak, majd kapcsoltak át a Bayer Show-ra. Gratulálok, szép eredmény.

778613_volner_janos.jpg
16. VolNER János
Bizony volt idő, amikor ez a sótlan fasz olyan izgi dolgokkal került be a hírekbe, mint hogy bokorban huncutkodott valami nőcskével, de idénre már csak az jutott, hogy Huxit pártot alapítson és kiléptesse Magyarországot az EU-ból, majd bejelentse, hogy ennek mégsincs itt az ideje, és még az év végén bejelentkezzen egy jó kis szingapúri pozícióra, ahol aztán elég messze van ahhoz, hogy az se érdekeljen többé minket, ha kutyasültet reggelizik a shemale escort hátáról akció közben.

woman-beggar-asking-money-madrid-spain-september-unindentified-asked-busy-street-center-madrid-89503887.jpg

15. Mezkoldusok
2022 egyik legidegesítőbb trendje a stadionokban történő százfelé virító mezeket kolduló tábla volt. Hát a románkurvaéletbemár, régebben legalább a futballszurkolók ijesztő méreteket öltöttek, és csak a balhé miatt jártak ki a meccsre, mostanra meg mindenki ott tolong Négó Lajcsi levetett zoknijáért??

20220926majka.jpg

14. Majka
A kőkemény ózdi gengszterrepper, aki azért mindig benne van egy kis mókás-habókos huncutkodásban a TV2 Sztárban séf a tortán műsorában (by Jamal) idén éppen a nagy odamondás jegyében bizonyára szíjjártói engedéllyel KIOSZTOTTA a magyar elitet, ja csak egyet hagyott ki belőle, a gazdit.

444_hu_logo.png
13. A 444 kommentelői
Erre a csoportra különösen jellemző volt idén (is), hogy teljesen figyelmen kívül hagyta a realitásokat. Nem volt egyetlen szegmense sem az életnek, amit ne a saját politikai meggyőződésének szemüvegén vizsgált volna. Minden, ami az ellenoldalnak rossz, az számára értelemszerűen jó, és vica versa. Csőlátású, beteges gondolkodású brigád, akiknél kényszeresen mindenről ugyanaz jut eszébe.

1200x630-origo.png

12. Az origo kommentelői 
Erre a csoportra különösen jellemző volt idén (is), hogy teljesen figyelmen kívül hagyta a realitásokat. Nem volt egyetlen szegmense sem az életnek, amit ne a saját politikai meggyőződésének szemüvegén vizsgált volna. Minden, ami az ellenoldalnak rossz, az számára értelemszerűen jó, és vica versa. Csőlátású, beteges gondolkodású brigád, akiknél kényszeresen mindenről ugyanaz jut eszébe.

43392078_c1de6921d238b1bedd1bc52be1e78abf_wm.jpg

11. Boldogkői Zsolt
Az egyik legfőbb karanténfetisiszta vírusszakértő vágyait nem nagyon elégítette ki a 2022-es esztendő. Sehol egy maszk, egy kijárási tilalom, az XBB 1.5-ös omikron alvariáns meg háááát… talán valahogy kezd unalmassá válni. Így generált egy kis felhajtást azzal, hogy kihívta Hont Andrást vitázni, majd utána jól nem reagált az ezirányú megkeresésekre. De addigis, amíg győz a TUDOMÁNY, csak Droid javaslatával tudok élni mindenki számára: OLTAKOZZ!!!

fifa-president-gianni-infantino-at-the-world-cup.jpg
10. Gianni Infantino
Háááát, nem minden kopasz olasz jófej úgy tűnik. Nem mondom, hogy visszasírom az öreg svájci Sepp Blattert, de egyetértve a FIFA-elnökkel, én is egy buzi katari fogyatékosnak tartom őt.

1200rapport1_960px.jpg
9. Rapport Richárd
Nekünk, kiknek a magyarság egy erős bástya, érthetetlen az a hiszti, amit ez a drámakirálynő leművelt idén. Őszintén tojok az összes sportdiplomáciai baromságra, akármilyen király érvekkel is védenék a mundért, mert a szőröstalpúak ölelő karjaiba huszáros hajrával futó “sportoló”, bizony nem más, csak egy sötét paraszt.


catalin-chereches.jpg

8. Cătălin Cherecheș
Nagybánya szőrösnyelvű polgija tökéletesen reprezentálta, hogy mi is oly visszataszító, és menthetetlenül balkáni ebben a népben. Eleve megijedt attól a -kétségkívül félelmetes- két szótól, hogy KÜRTŐS KALÁCS, szóval gyorsan letakarta azzal, ami minden román háztartásban akad: egy jó nagy piros-sárga-kék trikolórral. A dákóromán haza megmenekült, Románusz ősük mosolyogva szemlélte az égből dicső sarjait, de a polgármester úr azért -biztos ami biztos- kirúgta a magyar alpolgármestert is.


1664545109-cp9uasfyd_md.jpg

7. Hadházy Ákos
Hadházy először még a cool listámon szerepelt, mondtam magamban, végre egy tökös fickó, aki nem asszisztál a parlamenti bohóckodáshoz, majd aztán azért csak jobban szerette a képviselői fizut, mint amennyire utálta Kövér László arroganciáját, így viszont kb. annyira maradt hiteles, mint Köves Shlomó egy Tiltott Ellenállás koncerten. 

extra-video-kviz-jatek-sebestyen-balazs-vadon-jani_image_8ba42ddad12f076c8d04ebbd4634.png

6. Vadon Jani és Sebestyén Balázs
Aki ismer, tudja, hogy régóta bögyömben van (főleg az utóbbi) utolsó gennyes főproli, természetesen nem meglepő, hogy a már-már hírértéket sem képviselő szokásos bulvár-ízléstelenségük mellett idén is sikerült bátran beleszállniuk egy 10 éves kolumbiai kölyökbe. Ráadásul mint idén megtudtam, 0,8%-ban indián vagyok, szóval így még jobban felháborítottak a tartalmatlan rihegés-röhögés sápadtarcú császárai, de bízom benne, hogy Lucifer egy egészen külön bugyrot készít már elő ennek a gátlástalan médiakurvának.

https_hypebeast_com_image_2023_01_cristiano-ronaldo-al-nassr-fc-unable-to-play-foreign-players-quota-info-1-1.jpg
5. Cristiano Ronaldo
A nevetséges pojácáról idén lehullt az álarc beauty-filter, hisztijeivel, gőgös nyilatkozataival eddig is tele volt a padlás, de eddig legalább példás teljesítménnyel kompenzálta azt. Ezzel pedig véglegesen eldőlt a nagy GOAT-vita (vagyis, hogy ki is a legnagyobb játékos): Kuttor Attila még 39 évesen is egy nagymúltú európai topcsapatban játszott, míg csóri Roncsinak maradt Dél-Afrika.

862b98d9a8.jpg

4. Messi
A Ronaldohoz hasonlóan arrogáns hormontörpe a világ ámulatától övezve idén lőtt pár tizit, hozott egy hármasalá teljesítményt, és ez már elég is volt ahhoz, hogy a szarát is remekműnek látó futballvilág elaléljon, és neki adja a torna legjobb játékosának díját, mert hát ez a játékos mégiscsak Messi. A másik meg közeli, háhá.

00030469.jpeg

3. Jocó bácsi
A tetkós történelemtanár, aki oly régóta mászik egyre mélyebbre a magyar bulvár posványába, aki oly kitartóan dörgölőzik Sebestyén Balázshoz, Soma mamagésához és Csutihoz, hogy végre őt is befogadja ez az olyannyira vágyott celeb-miliő, idén is átesett a menetrendszerinti 4 válságán, melyekből aztán megerősödve, komfortzónáját elhagyva került ki. Szerencsétlen kis homokos persze nem veszi észre, hogy a reggeli röhögcsélős műsorokba való bejutás nem tehetség és munka, hanem gátlástalanság és szemérmetlenség kérdése. Sok sikert 2023-ra is, idióta. 

44528792_300f4d7e9b984eeb89aa08a45b57cf84_wm.jpg2. Orbán Viktor
A mára Fibonacci-spirál testalkatúvá váló kormányfő Gáspár Győző magabiztosságával, és nagyjából Gáspár Győző tehetségével kormányozta a nemzetünket tavaly (hm, talán pont ezért lépett Győző be idén a Pártba?). Úgy képzelem, íróasztalán két gomb van: az egyiket benyomva nyugdíjat emel, a másik pedig egy random faszság-generátor. Ha volt valakinek év elején illúziója arról, hogy majd a Vitya szerzi vissza Kárpátalját, hát mostanra megnyugodhat, örülhetünk, ha nem adja el a Csepel-szigetet párezer jüanért és egy tál zserbóért.

793897_564011_jakab_peter_2.jpg

1. Jakab Péter
Kemény harcok árán, de azért mégis ez a -hajdani cool-listás!!!- főfasz tette le idén a legtöbbet az asztalra. Jellemtelen köpönyegforgatása (már a váasztás estéjén!)  miatt már önmagában megérdemelné, hogy egy kiéheztetett némethszilárdokkal teli verembe vessék, de sokáig csak az ezüstöt szántam neki. Év végén viszont ezzel a minősíthetetlen dallal egyszerre hódíthatta meg a DK TV slágerlistáját, és az első és egyetlen Uncool Lista aranyérmét is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr518023460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása