The Cool List 2023

2024.01.01. 17:30

Kapjátok be, írjátok meg magatoknak!
170921-donaldtrump10things-editorial.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr10018292847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bomberhopper 2024.01.02. 21:59:28

Blöffölhetek? Megírtam!

Mi a következő feladat?

bomberhopper 2024.01.02. 22:03:48

Ja, és már 2019-ben megírtam!

"Felvonult a teljes R'n'R szakosztály" csak olvassátok végig! Bőőő!

"Jó nagy parti volt. Illusztris vendégek sora jött el Máltára, Vlagyimir, Roman, Elon és Mark Z., igazi Z$ Generációs hajcihő. Elon kisebb meglepetéssel készült, Donaldot is magával hozta, ő egy régi cimborám, éppen a környéken járt, hiszen most is erődemonstrációt tart a Közel-Keleten, de kivett egy hosszú hétvégét a kedvemért. Mindenesetre szóltunk neki, hogy itt ne pattogjon annyira mint otthon szokott, mert a tiszta lélek filozófiája ezen a hétvégén egy másik színházban tart premiert. Hívtunk persze másokat is, de például S4tchy nem ért rá. Szerintem csak tartott egy kicsit a sajtóvisszhangtól, nem bízott a diszkréciónkban. Dopeman és Body Count csinálták a zenét, ezért kicsit zaklatottan hangzott a Pachelbel D-dúr kánon XXI. századi verziója, de összességében nagyon meghittre sikerült. Alkohol volt bőven, valahogy az összhang idén mégsem állt össze, hiányzott belőle a perfetto. Öt éve ugyanezen a partin még Lemmy zenélt, akkor nálam volt az összes pikk ász, mégis mindenki olyan jól szórakozott, hogy zengett a "Viva bombahoppa, siamo Allegri!". Mister, hiányzol!

Felvonult a teljes R'n'R szakosztály, és majdnem belehalt, de ennek ellenére eljött Majka, viszont sajnáltuk, hogy Tibi atyát hiába hívtuk, csak üdvözletét küldte (többet nem hívjuk!). Itt volt még többek között Campino, Winston Smith és Tigris, igen, a Tigris a Micimackóból."

Benne vagytok, igen, Ti is!

vote4bombahoppa.blogspot.com/2019/06/mea-culpa-sarkvideki-nosztalgia-ii-resz.html?m=1
süti beállítások módosítása