Angliai melo - kiutazas.

2011.12.22. 23:13

 Na elso sorban hadd szogezzem le, nem lesz kulon blog a brit melorol, tovabba meg kell szoknotok hogz ekezet nelkul irok es ay y-t es a z-t osszekeverem az arganz billentyuzetem miatt.

 

Nohat keremszepen volt az ugy hogy kis hazamat elhagytam 2o11 okt0ber 8-an es azota vagzok ennek az idegen entitasnak lakosa. Kezdodott az utam azzal, hogy bezsufoltak minket egy kisbuszba Tatabanyanal oszt irany a kellemes eghajlatu Birmingham, mely mindosszesen 26 oran keresztul tartott, de en ezt az idotartamot vegigbeszelgettem a soforunkkel, mivel egyreszt jofejnek tunt - Norbi volt a neve -, masreszt a belgaknal (kiknel???) mar szinte rafekudt a kormanyrudra es hat latszott rajta az instant bealvas jele.
Egesz erdekes dolgok derultek ki rola, a II. vh alatt a csaladja elhagyni kenyszerult az orszagot, mert egy csaladtagja a  -  nem a Telapo, hanem a masik  -  nevu nemet szervezethez tartozott es a kozeledo vilagproletarok nem szivesen lattak volna a nagypapat, elve. Valami folytan aztan a csalad egyik felenek sikerult lelpni es a mai napig Argentinaban elnek (!) a tobbiek pedig ottragadtak a vorosodo magyarorszagon. Hat szoval nem azon vitatkoztunk hogy Proudhonnak vagy Marxnak volt e igaza es abban is egyetertes volt, hogy nem Kadar volt az aranykorszak mar ha volt egyaltalan olyan magyarorszagon. Mondjuk Norbi cudarabbul jart a nemzetkozi bankvilaggal, mert meg log nekik 120 millaval ugyanis a 2008as valsaggal es az atmeneti megrendeleshiannyal tonkrekurtak a szallitmanyozasi ceget, amire o azzal valaszolt hogy lelepett Angliaba, ami hat ugye ugyancsak bankarok kezeben fityeg de nem gyarmati statusban. Felhaborodasunkat csak fokozta, hogz Dovernel a kompon melletunk allo kocsibol kiszallt egy raklapnyi tetuhintas. Zsidok ide vagy oda azok aztan gecironda emberek voltak... Dovernel kezdtem erosen erezni, hogy itt nincs valami rendben, konkretan:

 "Hol vannak az angolok?????"

Ugyanis mindenfele vallasu, szinu,szagu, habitusu emberek ultek korulottunk, es beszeltek harmadikvilagbeli, kelet-europai akcentussal angolt, de attol azok meg nem voltak angolok. Aztan amikor talakoztam az elso angolokkal... ( Anglia ciganyai az angolok, de errol majd egy masik posztban)

Most kb januar 5 ig lesz egy kisebb szunet kb nem hivnak be melozni, szoval ha vkinek van kedve videopialashoz en benne vagyok. Folytatas hamarosan addigis var az Arkham Asylum... ize a netezes vagyis angolt tanulok(!)

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr493489550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noked-Lee 2011.12.23. 00:30:47

no végre hírt kapunk felőled drága droidunk! reméljük tanulsz egy kis toleranciát abban a gyönyörű napsütötte multikulturális országban! onlájn piálást illetően szerintem január első napjai a jók, akkor lesz pécsett a sok hiperpigmentált.

Kiflee 2011.12.23. 14:27:03

kíváncsian várom a folytatást! online piálás esetemben jan. 4-5. körül esedékes

vmalcsik 2011.12.23. 17:30:53

Rucsi, írhatnál előbb is, eszem a szavaid! apu ugyis ma azzal fenyegetett ha nem megyek át rómából kiküld angliába dógozni!

Noked-Lee 2011.12.23. 19:43:20

@vmalcsik: nem baj, rómából gyakran indul járat londonba! háhá!

a Viking 2011.12.24. 18:17:37

Piázzunk Rucsikám piáljunk! És? van már 200 négyzetméteres lakásod?

A csodálatos Óz 2011.12.24. 20:00:41

Hála Istennek, akkor minden rendben! nekem is fekszik az on-line piálás, csak akkor beszéljük meg a két ünnep között, mert akkor úgy megyek le Pécsre! akár egybe is köthetnénk az Uri bulijával! :D
süti beállítások módosítása