Regensburg

2011.07.17. 21:04

    Megjártuk Regensburgot! A szakosztály egy része, Vasival és Ritával kiegészülve hétfőn útnak indult, hogy meglátogassa rég nem látott pajtásait. Élményekben nem volt hiány. 

Kezdésnek Vasikával végig ideologizáltunk 5-6 órát a kocsiban, csak hogy elég képzettek legyünk. Kollégánk minden osztrák bazilika, templom, kolostor mellett, ahol elhaladtunk duzzadó erekkel a nyakán méltatlankodott, hogy ide bezzeg miért nem jutott el a török (csak mostanában), miért csak a mi épületeinket rombolták le?!?! Miután megérkeztünk és találkoztunk rég nem látott szakosztálytagjainkkal, Óz és Vasi letették a kocsit egy tuti parkolóhelyre, majd kezdetét vette a vedelés. Sör, sör, sör, majd kommersz vodka, kommersz körte és valami pálinka... bemutatkozásnak jó volt, hiszen egy idő után megérkeztek Kiflee, Óz és Brux erasmusos mexikói, chilei, argentin és még ki tudja milyen pajtásaik /nyeeee! gerincre vágom azt az argentin kis kurvát és jól megb...om/. Az este elég hangosra sikeredett, másnap jöttek is a török és néger szomszédok, hogy ejnye-bejnye.  /nyeeee nekem egy nigger ne mondhassa meg, hogy mit tehetek és mit nem. Örüljenek, hogy beengedtük őket Európába/

Második nap bementünk a városba, ami nagyon szép és hangulatos. Fürödtünk a Dunában, Brux természetesen napszemüvegben, majd kajáltunk egy jót meg piáztunk. Nem mellesleg hangosan megpróbáltuk (elsősorban Vasi és én) emlékeztetni a német népet dicső múltjára :) kint lévő kollégáink megrökönyödésére. Egyre jobban kezdtünk ezen kívül ráérezni az udvarias csajozás titkára (nem). Droid ekkorra harci robotból átalakult, átállította a műszereit termelésre. Bélgáz termelésre. És többet termelt, mint nem. /nyeeee! megmondom én mi a gruppen! Ti ketten lefogjátok én meg jól megb...szom nyeee/ Az estét egy undorítóan ihatatlan rum társaságában a főtéren (brux a tér közepén a földön fetrengett, mint..), majd egy hangulatos kocsmában (brux természetesen egy hozott, bontott sörrel) töltöttük, az Apothekeben. Innen kizavartak minket, majd hazaballagtunk, közben rendkívül hasznos álvitát és sértődést hallgathattunk meg Óztól és Bruxtól a székesfehérvári sportról. Az est krónikájához hozzá tartozik, hogy brux... hogy fogalmazzam meg?... véletlenül hozzá került... megélhetésileg eltulajdonított... cigány módon ellopott egy világító útjelző lámpát, ami még ma is villog. Egyetlen szerencséje, hogy egy német rendőr állította meg, és kisebb magyarázkodás után engedte tovább, itthon lehet bevitték volna. Másnap természetesen mikor közöltük kollégánkkal, hogy ez gyakorlatilag egy kategóriába tartozik a vasúti kábellopással, elismerően és büszkén bólogatott. 

(lehet, hogy a napok sorrendjét, meg a történetet kronológiailag néha keverem)

Harmadik napon vidimeccset néztünk, szomorú vereség. Csütörtökön pedig Kecskemétet, na... erről inkább egy szót se... még mindig felhúzom magam rajta. Nade mindegy, szerdán még iszogattunk vodkát, sört, és rendesen berúgtunk, Vasi pedig Holokauszt-ipart olvasgatott. Majd egy kozmopolita chilei csajjal beszélgettünk hajnalig, aki közölte, hogy szörnyű módon szűk látókörűek és nacionalisták vagyunk. :) Csütörtökön ismét irány a város. Először Droid, Vasi és jómagam mentünk be 3-asban. Ekkorra már a német történelem "egy szakasza" iránti szimpátiánk, és az undorítóan alpári stílusú csajstírölésünk majdnem elviselhetetlen módon eszkalálódott. Magamra különösen büszke vagyok e tekintetekben. Ezután kisebb sörözés és csülközés után pedig hazamentünk. Ekkor már nem piáltunk a másnapra, a másnaposságra és a fáradtságra való tekintettel.

Másnap hazaindulásnál meglepetten észleltük, hogy nincs meg a kocsi. Mert a tuti parkolóhelyen tilos volt parkolni. Illetve a dolog ennél kicsit bonyolultabb, de ez most mindegy. Visszaszerezték a srácok a kocsit, majd jó közösség módjára kifizettük a bírságot. E miatt az utolsó momentumok kissé feszültebbre sikeredtek, de sebaj. Összességében nagyon jó mulatás volt, jól éreztük magunkat.

Általánosságban elmondható: 1: sok sör, rengeteg röhögés, jó társaság. Vasi egész nap vitte s show-t, estére pedig mikor indult a buli már visszaállt. Ezt Vonyarcról már ismerjük, ez az ember egy zseni!! 2: Brux (aki már hiányzott) ha lehet még nagyobb cigány, mint volt. 3: Maci egy tündérmackó. 4: Boda kissé öregszik, de még mindig a régi.

Általános témák: "német történelem egyes szakaszai" :); nyeee kis kurvák; brux cigány; azért építettek ekkora gótikus katedrálist, mert elszívták a pénzt a kelet-európaiaktól; pedofil papok a ministránsfiúkkal; hippifúró; Szauron szeme... több most nem jut eszembe, kérek kiegészítést.

Nagyon szépen szeretném megköszönni Rita, Vasi, Droid, Brux, és jómagam nevében Kifleenek és Óznak, hogy náluk csövezhettünk!

Köszönjük a vendéglátást fiúk, remélem még nem toloncoltak ki benneteket a városból miattunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr93075318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noked-Lee 2011.07.18. 09:09:37

remek beszámoló, szinte minden pillanatát látom magam előtt!
vasi a csúcs, a regensburgiak pedig azt hiszem menthetetlenül lövetnivaló liberális hippimaradványok lettek. kár értük.

Droid 2011.07.18. 12:30:24

"Óz és Vasi letették a kocsit egy tuti parkolóhelyre" :D:D

Droid 2011.07.18. 12:35:09

Ne felejtsük el megjegyezni, hogy amikor harangoznak egy katedrálisban akkor...

Kiflee 2011.07.18. 19:30:36

hehe, minden sora igaz, és már történelem. ennyire már régen készítettem ki magam, talán utoljára akkor, amikor a Szakosztály másik fele járt itt... csak egy dolgot javítanék ki, azt is csak azért, mert ezt a Vasi-idézetet szó szerint fölírtam. tehát: "nyee, bazmeg, ma gerincre vágom azt a kis argentin ribancot!"
@Droid: még mindig villog az a szar? :D

a Viking 2011.07.18. 22:06:38

@Droid: akkor mennek a ministránsfiúk a papbácsihoz :)
@Kiflee: valóban így hangzott el, köszi :)

Droid 2011.07.19. 00:44:00

@Kiflee: Már kikapcsolta és szétszedte fater. Hamarosan az éjszakai horgászat kelléként fogja porosz lelke szolgálni a magyar érdekeket.

a Viking 2011.07.19. 17:28:08

Brux azt írta, hogy ejnye, ez kettős mérce. Kimoderáltam, mert felfedte volna valós személyemet...

brux_88 2011.07.20. 01:33:21

jaj bocs S... hupsz...majdnem megint :)
továbbra is úgy gondolom, hogy ez kettős mérce...
süti beállítások módosítása