A Top 5 Szomszédok-alkesz

2011.10.16. 23:43

 ma esti posztom egy sorozat első darabjának számom, ahol különböző szempontok alapján rangsorolom a szomszédok jól -vagy kevésbé- ismert szereplőit. előljáróban leszögezném, hogy még csak a telenovella első 220 részét láttam, így tudásom hiányos, de úgy gondolom, egy felületes képet már ki tudok alakítani a szereplőkről. kezdjük is akkor az első résszel: kik a legnagyobb piások:

5. Góliát
vágási feri hű barátja ugyan folyton 'keccsölni' hívja gazdagrét sármőrét, de az tuti, hogy nem a jó munkaerő kell neki. ugyanis már meló alatt is folyton csak arról a bizonyos sörikéről beszél, amit majd munka után bedobnak a talponállóba'. meg a kisfröccs is megy, naná.

4. Etus
művészkörökben szinte kötelező egy lájtos alkoholizmus megléte, jelentem, etusnál is megfigyelhető ez. bár ő maga sosem rúg be (még gyulát is az asztal alá issza egy alkalommal), a pálinka mindig kimérve figyel a felespoharakból, fogy is rendesen. mást nem iszik.

3. Dénes
a kivénhedt erdész is a pálinka nagy rajongója, egyszerűen lehetetlen olyan filmkockát találni, ahol a karcsú üvegecske ne lenne kikészítve az asztalon. aztán nagy örömökre nagy boldogságokra sűrűn töltöget, igazából mindegy is, kivel, csak ihasson.

2. Rozsomák
a társaságunk sokat emlegetett rozsomák szerezte meg az ezüstöt rövid szereplési ideje ellenére is. a balfasz külső kőkemény alkesz belsőt takar, kocsmát nyit a közös helységben, melynek tulajdonosa, kiszolgálója és legfőbb fogyasztója is saját maga. vodka, sör, pálinka, minden jöhet.

1. Janka
várhatóan nem okoz nagy meglepetést a kategória győztese. janka mérföldes körzetből kiszimatol egy milliliter alkoholt is, és úgy veti rá magát, mint lmp szavazó az 'ingyen rasztásítás' kuponra. persze mindig csak kényszerből vedel (pl. túl klóros a víz, vagy nem árulnak tejet), de az eredmény magáért beszél: ha janka megjelenik, az üvegek kiürülnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr173308282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamal_Fraser 2011.10.17. 11:11:27

Kiváló! Mindenesetre nálam a legnagyobb lecsúszó, ha azt nézem ki honnan indult és hová ért: Lenke néni!

Kiflee 2011.11.06. 12:25:50

a "büdöskurvaéletbe"! csak most néztem meg a videókat, ez a Lenke tényleg egy utolsó alkoholista. :) megpimpósodik az üvegben! :D viszont a Ferinek meg milyen jól néz már ki a nője, így kevéssel a szocreál után! mázlista seggfej.

Jamal_Fraser 2011.11.06. 12:32:49

@Kiflee: Jutka nem jól néz ki, hanem egy későkádári istennő. És már lestoppoltam magamnak.

gabesz7004 2011.11.07. 11:17:45

@Jamal_Fraser: Akkor ugorj át Kaposvárra, a Régi nyárra, abban játszik!
süti beállítások módosítása