sorozatom második része a hesszelgetést veszi górcső alá, ugyanis látszólag mindenki keményen melózik, ez a valóságban csak ferire és mágenre igaz. de lássuk, kik a leginkább lusta disznók!

5. Juli
kozmetikusként eleve ritkán van izomláza a napi meló után (25 kilót sem emel meg, az biztos), de még a lájtos munkáját is csak ímmel-ámmal végzi. időnként kicsapja a hisztit, mert ő új székek/világítás/munkabeosztás nélkül márpedig nem tud dolgozni, és természetesen "fontos" ügyek esetén akkor lép le, amikor neki tetszik.

4. Etus
etus megjelenéseinek kb felében otthon ücsörög és dumcsizik, 49%-ában piacon van vagy mágenéknál, és úgy kb 1%-ban melózik. természetesen ez is csak abból áll, hogy agyagos a keze, miközben beszélget, vagy bedobálja azokat a világhíres kerámiáit a sütőbe. de még eközben is kemény rockot hallgat.

3. Jutka
hát igen, jutkát is predesztinálja az állása a lazításra: mert őszintén, ki tud komolyan venni egy ének-rajz szakos tanárt? naugye. ráadásul ezeket is letudja annyival, hogy a kölköknek lejátszik 6 szimfóniát, két kantátát, meg egy operarészletet, azt csá. de persze inkább a tanáriban kávézik, és a pénzhiányon meg az éhező gyerekeken kesereg.

2. Lenke
bár lenke nénivel minden egyes munkaadója a végletekig meg van elégedve (vérbeli kereskedő, azt mondják!), fel nem foghatom, hogy miért. az áruházban az össz munkája abból állt, hogy sétált fel-alá, megmondta, hol található a száraz zsemle meg a parizer (mást úgyse vettek az emberek), meg szerencsétlen marikát csicskáztatta, ha valamit már emelni kellett volna. 

1. János
ennek ellenére a legnagyobb munkakerülő disznó egyértelműen kövér lászló elveszett ikertestvére, jános. ő az, akit a több mint 200 rész alatt EGYSZER SEM láttam melózni, pedig ő panaszkodik a legtöbbet. ehelyett nonstop az erdőt járja (ahol eddig még csak godzilla nem támadt rá, mindenki más már igen), dénessel pálinkázik, vagy az éppen aktuális nőjét fűzi. meg persze néha elugrik egy-egy külföldi konferenciára a zsíros fizetéséből.

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr403318357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a Viking 2011.10.30. 12:31:25

azért Gábor Gábor sem szakad meg. Jellemző figura... "bizonyos körök" jutnak eszembe róla. Munka nélkül szerez pénzt, tipikus menedzser.
süti beállítások módosítása