Kerrang Radio

2011.12.28. 00:30

Mivel az elso ket honapot kenytelen voltam net es  gep nelkul eltoltenem (!!!) napjaban tobb orat probaltam radiot hallgatni. Tanulsagkent azt szurtem le hogyaz a brit zene ami valaha led Zeppelint, Iron Maident, Motorheadet, Black Sabbathot, Deep Purplet, Judas Priestet, Def Leppardot adott a vilagnak, csak egy-par nagyobbat emlitve, az most az unalomig majmolt  Bruno Marsh-t es Adele-t hallgatja, akiket kifejezetten nem szeretek mivel univerzalisan minden egyes tetves, gecilada kereskedelmi radio orankent 1-2 szamot eltekintve az oveiket porgeti unalomig, mellette meg befigyel Jessie J meg Rihanna.

 

Most komolyan ennek kell 250 milla megtekintes?

Ezt pedig azert Mert a Breaking Dawn betetdala :D:D

 

Nos vegul pedig Adeletol ez a gyonyoru szam amely tokeletesen jellemzi a fura lelekallapotu enekesnot, aki kepes 2 honap alatt fleszedni 20 kilot es napi 3 doboz cigit elszivva azt allitja igy erzi jol magat, majd amikor Toth Verai sulyrekodokat donget vegul csak nekiall lefogyni.

Tessek szepen hallgatni egy kis Kerrang Radio-t, legfokeppen vasarnap este, a keves kozul az amit erdemes.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr633500444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamal_Fraser 2011.12.28. 12:22:09

ez is fúj. mennyire elcsépelt számok már! bezzeg a maidentől a brave new world mindig mennyirefrissnek hat, 30 év után is!

vmalcsik 2011.12.28. 14:03:59

és adél még dagadt is. angol zsírszalonna. nyam nyam
süti beállítások módosítása