Amennyiben érvényes a népszavazás, és a NEM szavazatok vannak többségben:


(egyedül Viktor áll a színpadon)
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Barátaim!
Történelmi este ez ma Magyarország, mi több, egész Európa számára. Történelmi, mert mi magyarok ismét megmutattuk, hogy képesek vagyunk összefogni, képesek vagyunk félretenni ellentéteinket, amikor hazánk jövője a tét. A népszavazás tehát mindannyiunk közös sikere. (Taps)
Bár voltak olyan negatív hangok (még hazánk határain belül is), amik a demokrácia nevében a demokrácia egyik legfontosabb alappillérét is hajlandóak lettek volna aláásni (Fújolás, emiatt kisebb szünet), próbálkozásaik ma kudarcot vallottak. A magyar választópolgárok átláttak trükkjeiken, hiszen már ismerik a fajtájukat, és tudják, mikor hazudnak: amikor mozog a szájuk. (Derültség) Magyarország az elsők között volt, akik nemzeti határ megvédését szorgalmazták, és ma is példát mutat a valósággal szembenézni sokszor képtelen Nyugat-Európának. A magyar út -és ezt már egyre többen elismerik- az egyetlen helyes út a migrációs válságban. Ezért volt különösen fontos, hogy üzenjük az irodáikba zárkózó, papírjaik mögé bújó brüsszeli bürokratáknak: Magyarország nem kér a politikájukból! Magyarország nem akar ellenőrizetlen bevándorlókat, nem akar no-go zónákat, nem akar állandó terrorfenyegetettséget, és semmiképpen sem akarunk kényszerbetelepítést! (Viharos taps)
A NEM szavazatok elsöprő többsége egyértelmű üzenet kell legyen mindenki számára, aki úgy gondolja, Magyarország csak egy gyarmat, melyet háttéralkuk és zsarolások útján ráncigálni lehet. A magyar nép döntött, és ne legyen kétségünk felőle: a magyar példát hamarosan másutt is követni fogják! (Taps)
A ma este még az ünneplésé, a holnapi nap azonban ismét a munkáé kell hogy legyen. Európára sosem látott migrációs nyomás helyeződik, továbbra is ébernek kell lennünk tehát a határon! Megvédjük keresztény alapokon nyugvó hazánkat, kultúránkat, asszonyainkat és gyermekeinket, jöjjön akár veszély délről menekültek álcájában, akár nyugatról piszkos úton érkező eurók formájában! Legyen közös sikerünk üzenet tehát mindenki számára: Magyarország nem hagyja magát!
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
(Szűnni nem akaró taps)


Amennyiben érvénytelen a népszavazás:

(Viktor mögött ott áll a kormány és a Fidesz/KDNP-fejesek)
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Barátaim!
Csalódottságot érzek most, és ahogy körbenézek itt a teremben, alighanem sokan vagyunk így. Ha az alacsony részvétel okait firtatjuk, akkor az elbizakodottság, és érdektelenség mellett a tudatos aknamunkát is meg kell említenünk.  A hazai baloldal a demokrácia legalapvetőbb intézményét támadta meg az elmúlt hetekben, a népszavazás intézményét. (Fújolás) Mindezt Brüsszel engedélyével, mi több, támogatásával. 
Brüsszel ugyanis továbbra is retteg az emberek véleményétől. Az, hogy Magyarország nemzeti konzultációk és népszavazás útján kéri ki választópolgárai véleményét, értelmezhetetlen számára. A politikai korrektség elefántcsont-tornyába zárkózva képtelenek szembenézni az Európa kapuján dörömbölő, vagy esetenként azon már túl is jutó veszéllyel. A valódi veszély helyett tehát az Unió bürokratái az uniós jogszabályokat betartó és betartató országokban találták meg boszorkányüldözésük tárgyát. Ebben pedig sajnálatos módon partnerre találták a hatalomért bármire hajlandó magyar baloldalban. (Fújolás)
Bár a magyar törvények értelmében a népszavazás érvénytelen volt, a NEM szavazatok elsöprő többsége mégis üzenetértékkel bír. Több millió ember együttes óhaját nem lehet figyelmen kívül hagyni, sem Budapesten, sem Brüsszelben. Nincs kétségem afelől, hogy a dolgos magyar nép továbbra is állni fogja a sarat egy egyre zavarosabbá váló Európában, s hogy példáját más országok is követni fogják. (Taps) Biztosíthatok minden magyart határon innen és túl, hogy Magyarország kormánya továbbra is kiáll és ki is fog állni az európai értékek, és hazánk hagyományai mellett, mint tette azt 1000 éven keresztül a keresztény Európa védőbástyájaként. (Nagyobb taps) Nem fogunk engedni a zsarolásnak, fenyegetőzésnek, mert mi, magyarok nem leszünk földönfutók a saját országunkban!
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
(Szűnni nem akaró taps)


Amennyiben érvényes a népszavazás, és az IGEN szavazatok vannak többségben:

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves barátaim!
Nem tudom, hogy csinálta ezt Fodor Gábor, de esküszöm én összefosom magamat.
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
(Szűnni nem akaró taps)


A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr10011755395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása