eredményhirdetés

2012.06.27. 14:12

Nem akarom elvenni a nálam tehetségesebb tollforgatók kenyerét, de Vonyarc alatt pontoztam és titkos versenyt hirdettem pár kategóriában. Le is írom még a megaposztok előtt. Néhol nehéz volt győztest hirdetni, kivételesen szubjektív lett a végeredmény.

A Legszebb Ember: ez nem is kérdéses, nem csak a rommá gyúrt teste, de egész szép megjelenése, gyönyörű csillagszemei, hajviselete miatt ez a cím nem lehet másé, csakis Ózé. ,,Nobody can resist those beautiful blue eyes.''

A Legocsmányabb Ember: Nokedlee barátom. Nem akarom részletezni, aki látta, tudja. 3 napig nem fürdött.

A Legjobb Szakács: Viking örökös címét ezúttal Joczó mester kapta, bár Nokedlee-t citálva: kurva szar volt az a mákos tészta.

A Legjobb Barát és Haver: óriási verseny volt, és bár Nokedlee az életét kockáztatta értem, ezúttal a fekete ló, Brux futott be: 10 ezer forint körüli pénzünket nyelte el a játékterem és kocsma, jót beszélgettünk és némán tűrte, hogy a fejétől 5 centire okádjak a strandon délután 3kor. Köszi Bruxi!

A Legnagyobb Rokkendroll: A második napig ímmel-ámmal partiban voltam, később már nem lehetett vele tartani a lépést. Siófokon kibontottuk az első üveg vodkánkat, utána hétfőig (és még akkor se) egyszer se láttam tisztának a tekintetét. Nokedlee, riszpekt.

A Legnagyobb Csajozógép: Nem volt nagy verseny a sok monogám között, de mindent megtettem a győzelemért, ennek ellenére a győztes bőven egy testhosszal megelőzött. Ez a cím így most csak egy emberé lehet, aki nem más, mint Kifli.

A Legnáczibb Ember: Természetesen a feketehegyi herceg, annak ellenére, hogy elmaradt eddigi eredményeitől.

A Legjobb Csajszi: hát, itt négyes holtversenyt kéne hirdetnem, de volt egy olyan versenyző, aki mentálisan a többiek fölé emelkedve, az utolsó métereken tudta lehajrázni a mezőnyt. Ő Balogh Eszti. Az indoklástól most eltekintenék, de gratulálok!

A Legjobb Vendéglátó: Dzsu. Megint megúsztuk, hogy teljesen megérdemelten legéppuskázzon bennünket, majd belekaparjon egy meszes gödörbe, de inkább kaptunk némi szidást és sok-sok szeretetet. Köszönjük!

(A nőket természetesen tudatosan hagytam a végére, hisz nem egyenlőek a férfiakkal.)

Szépek és okosak maradjatok, és míg nem találkozunk itt van pár alap wiki szócikk, hogy ne legyetek olyan műveletlen tahók:

http://hu.wikipedia.org/wiki/42_M._V%C3%A9csey_k%C3%A9zigr%C3%A1n%C3%A1t

http://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%A9k_b%C3%A1lna

http://hu.wikipedia.org/wiki/Tigris

Zikkájl!

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr734614645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noked-Lee 2012.06.27. 18:37:10

mindegyik győzelem jogos, de azért kiegészíteném eggyel:
a legnagyobb cigány: brux

a wiki-cikk meg jó nagy baromság, azt írja a bálnára, hogy emlős (!!!)
süti beállítások módosítása