A Hősök Terén állunk rekkenő hőségben, a betonon valósággal izzik a levegő, és nem csak a nyári forróságtól. Ma rendezik meg ugyanis a Meleg Méltóság Menetét, amire az egész országból, sőt, az egész világról várják a rendezők azokat a fiatalokat, akik úgy gondolják, hogy fontos kiállni amellett, hogy a homoszexuális, leszbikus, transzszexuális és transznemű emberek egyenlő jogokat élvezzenek, bármely pontján is éljenek a földgolyónak.
Az elsőre inkább vidám karneválnak, mintsem tüntetésnek tűnő rendezvényen eleinte kissé zavartan próbálunk interjúalanyt mikrofonvégre kapni. A helyzetünket, azonban egy aluljáróból érkező szimpatikus meleg pár könnyíti meg. A feltűnő, strasszos ruhában érkező Gergely, és a visszafogottabb, hallgatag Gábor kézenfogva csatlakoznak a menethez, és szívesen válaszolnak a feltett kérdéseinkre.
"Azért vagyunk itt, mert ezen a napon végre önmagunk lehetünk"- indokolja meg Gergely a jelenlétüket. "A társaságunkban nem tudják, hogy melegek vagyunk, így ez a nap különleges a számunkra" -mondja, majd odabújik párjához.
"Minden évben itt vagyunk. -veszi át a szót Gábor- a mai nap egészen Szombathelyről kellett utaznom a rekkenő hőségben, de legalább végre egy kis időt tölthetek a szerelmemmel." -nyilatkozza, és szerelmes pillantást vált Gergellyel.
"Sajnos a haverok nem igazán toleránsak más szexuális orientációkkal szemben, így titkolnunk kell előttük a viszonyunkat, de reméljük ez a rendezvény, és az uralkodó tendenciák rádöbbentik egy napon őket, hogy nem számít a nem, ha két ember igazán szereti egymást" - ad frappáns lezárást az interjúnak Gergely, majd gyengéd csókot lehel Gábor nyakára, és a két férfi kézenfogva eltűnik a szivárványos zászlók erdejében.

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr644634967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiflee 2012.07.07. 20:43:59

hehe, küldd el a népszavának vagy a magyar narancsnak, remek álinterjú!

A csodálatos Óz 2012.07.09. 22:51:22

Az ugye nem baj, hogy kirázott a hideg olvasás közben?

Jamal_Fraser 2012.07.11. 23:52:19

hehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheheheheheheheheheheheheheh
süti beállítások módosítása