Alternatív ország

2013.02.08. 19:04

Most olvasom, hogy a százezren egymillióan a sajtószabadságért csoport alternatív távirati irodát hoz létre, a jelenlegi ugyanis természetesen a diktatúra kiszolgálója, és egyetlen célja a gonosz narancs-propaganda terjesztése, bezzeg ők, ők majd objektívek lesznek.
Volt már alternatív köztársasági elnökük, így az alternatív távirati iroda után azt hiszem joggal tehetem fel a kérdést: mi lesz a következő? Alternatív kormány, alternatív országgyűlés, alternatív alkotmánybíróság? Vagy rögtön alternatív választások (kizárólag demokrata résztvevőkkel), hogy a folyamat végén végre kialakulhasson az ő személyes alternatív meseviláguk, amiben a magyarok, cigányok és négerek egymás kezét fogják a szivárvány alatt, Karsay Dorottya a kulturális miniszter, és a füvezés a bátor helytállás? Ja, és Dopeman az államfő, majd elfelejtettem. A hazai baloldal sértettségében máig képtelen elfogadni, hogy lassan három éve egy törvényes, legitim választásokon küldték el őket az anyjukba, és hogy a kormány -az előzetes várakozásokkal ellentétben- még mindig nem volt hajlandó zsidókat lőni a Dunába, vagy legalább betiltani néhány demokratikus folyóiratot. Orbánék persze balfaszok, ezt nehéz vitatni, de a azt is, hogy törvényesen ülnek ott, ahol ülnek.
A diktatúrával bátran dacoló ellenzék viszont ennek elismerésére nem hajlandó, és az összefogásról hangoztatott szólamok közben zavartalanul ássa az árkokat.
Én csak azt kívánom nekik, hogy tényleg hozzák létre a maguk alternatív országát. Csak ne itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr705069943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2013.02.08. 22:35:32

Éljen soká őfelsége I. Pityinger!

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2013.02.08. 22:42:49

Ja és az is kimaradt, hogy az Orbán még mindig nem koronázta magát királlyá, pedig azon is csámcsognak már mióta.

Persze érthető:
A baloldal akármilyen diktatúrát csinált a múltban vagy csináljon a jövőben, a baloldaliság alapvetően demokratikus eszme, tehát a baloldali bár diktatúra ugyen, de demokratikus diktatúra.
Míg a jobboldal akármekkora demokráciát is csináljon, az akkor is diktatórikus demokrácia lesz.
süti beállítások módosítása