mesterhármas

2009.05.15. 15:57

vegyes érzésekkel eltelve tudatom "az ország népével és a világ közvéleményével", hogy Lustával és Jamalllal együtt egyedit produkáltunk a mai magyarország története 1945-1990 vizsgán. utolsó három emberként, együtt vizsgázva vágott meg V. J. mindhármunkat, de nagyon csúnyán... ráadásul legalább fél óra kínzás után úgy, hogy valójában nem lehetett rá számítani. kedvesen poénkodásokkal, szinte atyai gondoskodással magyarázott nyöszörgésünk közepette. a végén meg jött "az önök tudása általánosságok síkján mozog, nem tudom átengedni EGYIKÜKET sem... a viszontlátásra, jelen esetben szó szerint."

lehet nem kell volna az elején bevallani, hogy a Romsics-könyvet csak olvasgattam, illetve nem ártott volna ismerni a paraszpárti politikusokat, főként azokat... mert ugye nem ők voltak a rendszerváltás előtti reformkommunisták.

mindehhez hozzá kell még tenni, hogy két hagyomány is megszakadt ma. először is, jómagam még soha nem buktam meg szóbeli vizsgán. akiben van rockandroll, az a hatodik szemeszter utolsó szóbelijén bukik meg. másodszor, Jamal talizmán volta is megszűnt: ezúttal nem hozott szerencsét Lustának.

szomorkodásra csak jövő hét után lehet ok, addig meg annyi minden történhet még. mindenesetre a pótvizsgára is együtt kellene bemennünk.

- hol a tétel főnök?  - Ott van az asztal alatt, szedd összefele! de micsinááász?! hát hogy az anyádba készültél föl már megint, te szemétláda!

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr151123476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noked-Lee 2009.05.15. 18:08:50

hol a tétel, főnök?:D
de fel a fejjel, ilyen ez a vargajé :)

Noked-Lee 2009.05.15. 18:10:17

ja, és
mert ez a mesterhármas, szóljon a dal,
jamal, lusta együtt bukik a vanyukájukkal!

Jamal_Fraser 2009.05.17. 21:13:49

Oltott a dolog, annyi szent.

,,És maguk, egyetértenek azzal, amit a Péter mond? Szabolcs? Maga mit gondol? Egyetért?'' (kurva anyáddal értek egyet)

,,Rudolf, Ön ugye még nem kapott átfogó kérdést?'' (nem bazmeg, de nem is kell)

,,Eddig jó Rudolf, de ezek általánosságok, konkrétumokat kérek. Többiek? Van ötlet?'' (dugd fel magadnak a konkrétumot, meg az állampártodat)

,,Péter, magát már rég szólítottam meg... Értem, akkor a többiektől is kérdem...'' (pfff)

Kiflee 2009.05.21. 11:43:44

fele szakosztálynak 3-ast adott...
süti beállítások módosítása