A Gugli nem hazudik! 2.

2010.06.03. 18:07

korábban már volt egy poszt arról, hogy a google és a keresési javaslatai milyen abszurd, de gyakran igaz végeredményt szülnek. mivel ma is rohadtul ráérek, így következzék pár ilyen screenshot, kezdetben olyanok, ahol a soviniszta hajlamainkat éljük ki.











mint az látható a google is tisztában van velünk, hiszen tudja, hogy a magyarok ázsiából jöttek, okosak, és nem mellesleg ők a legjobb szeretők. ezen kívül meg földönkívüliek és marslakók, de hát ezeket a jelzőket a tudósainknak köszönhetjük, és egyébként bók, nem sértés.
no de lássuk, mit mond a gugli a legnagyobb kisebbségünkről:











indiából jöttek, tolvajok, ja, és megeszik a házikedvenceinket. mind stimmel. ami vicces, hogy azok után hogy lehordta szegény ártatlan romákat, megkérdi, hogy miért utálják a cigányokat. no de lássuk a következőt, hiszen tudom, hogy mindenki csak erre vár: mi a helyzet a románokkal?

 

 

 

 

azt hiszem senkit nem lep meg az eredmény: a románok cigányok, szlávok, és ebből következik, hogy még csak nem is fehérek. a latin jelzőnek ők biztos örülnek, én sértésnek venném azt is. de még ők is jobban jártak, mint szerencsétlen macedónok:

 

 

 

mint látható, ezt a népet a goggle konkrétan nem ismeri el. egyszerre sorolná a bolgárokhoz, görögökhöz és szerbekhez, valószínűleg nagyon helyesen.
no de hogy ne maradjon ilyen fránya nacionalista szájíz a poszt után, a bejegyzést két olyan képpel zárnám, ami valószínűleg felvidítja majd óz pici lelkét:

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr892054134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noked-Lee 2010.06.04. 13:09:20

ja, meg nézzétek meg azt is, hogy google.com -ra beírjátok: 'germany won'

SquirrelBunny (törölt) 2010.06.05. 03:33:10

most kedvet kaptam és én is ilyet fogok játszani:D
süti beállítások módosítása