Koncerttérkép

2011.07.11. 10:15

a tegnapi tankcsapda (és jó néhány más) koncert után gondoltam, meg tudom alkotni a koncertek első sorainak metszetét, melyet itt láthat a tisztelt publikum:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

természetesen magyarázatot is mellékelek:
A tömeg: no, ez sok magyarázatra nem szorul, a tömeg sörözik, ugrál, tapsol, de különösebb szuperképességgel nem rendelkezik, tagja lehet 50es házaspár, és tizenpár éves baráti társaság egyaránt
A törzsrajongók: no igen, ők azok, akik rendesen felkészülnek a koncertre: póló, zászló, felvarró, estébé. jó előre lefoglalják a helyet, és a kordonba kapaszkodva ki is húzzák az első sorban. többnyire már a hangolásra tolják a metálvillát, és 10 perccel a zárás után is skandálják -egyre reményvesztettebben- , hogy vissza, vissza (mindent vissza).
A pogó: természetesen a pogóban is találhatunk törzsrajongókat, a társaság zömének azonban nem az együttes a lényeg, hanem -meglepő módon- a pogó. a lassabb számok kezdő akkordjait csalódva veszik tudomásul, de pár szám múlva megint mehet a zúzás, és két gyomros között jönnek a nagy összepacsizások.
Az elégedetlenkedők: végezetül essék szó a közönség leggyűlöltebb és legagresszívabb rétegéről, ők az elégedetlenkedők. valami érthetetlen oknál fogva képesek előremenni a 4.-5. sorba, ahol megbotránkozva veszik tudomásul, hogy itt bizony ugrálnak, pogóznak, hedbendzselnek az emberek. de persze nem tágítanak onnan, hanem órákon keresztül lökdösik el (egyre türelmetlenebbül és egyre bunkóbban) azokat, akik bemerészkednek a személyes aurájukba. ráadásul sokszor magukkal viszik a barátnőjüket/táskájukat/örökbefogadott bébifókájukat is, így a védelmező ösztön duplán működik, de a beszólogatások ellenére se ússza meg pár kék folt nélkül. szerencsére.

a kopaszokat meg ismerjük.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr553056800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamal_Fraser 2011.07.11. 21:19:13

nekem azért változatlanul a kopaszok a kedvenceim: BELÉPPŐT MUTASSÁ LÉCCIÍÍVES!

De az tényleg undorító, mikor pogóból hátraesve azok még erősebben taszítják vissza az embert.

Kasó hol állt különben? :)

Noked-Lee 2011.07.12. 10:19:49

@Jamal_Fraser: kasót elhagytuk sajna, szóval ő hátul valahol. pedig megnéztem volna, hogy aprít a pogóban!
süti beállítások módosítása