Esélylatolgató

2012.02.08. 21:46

Remélem nem kiabálom el, de úgy tűnik, holnapra sikerült végre összehozni a sorsdöntő szakosztálygyűlést, amelyen kiosztásra kerülnek az őszi szemeszter rangos díjai (a Golden Pussy és Golden Dick, ha valaki nem lenne vele tisztában).
Ezek közül én most a nagyobb hagyományokkal bíró, és komoly megaláztatást jelentő Golden Pussy-t venném górcső alá (tudtátok, hogy a górcső eredetileg mikroszkópot jelentett?), egy-egy mondatban latolva az esélyeket. lássuk, vajon ki nyeri a díjat?

Vajon Brux, akinek egy pécsi hétvége eltöltése még mindig szörnyű rémálommal ér fel?

Vagy Jamal, aki ugyan súlyos milliókat vágott zsebre az ősszel, a pénz korlátlan hajszolása néha a bulik rovására ment?

Esetleg Kiflee, aki nem csak hogy képes volt tökegyedül szilveszterezni, de égetőesn sűrgős faszvakarása miatt még ura és királya látogatásán se tette tiszteletét?

Netán Noked-Lee

Netán Óz, akivel kedd-szerda kivételével lehetetlen volt találkozni, és még a saját szülinapján is inkább korán ágyba bújt?

Vagy Viking, aki irreális gondolattól vezérelve minden ok nélkül hagyta ki az eddigi egyik legjobb Kari Játékokat?

Azt hiszem, a díj semmiképp sem kerül érdemtelen kezekbe, a végeredményt pedig legkorábban pénteken olvashatjátok a blogon!

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr914079972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamal_Fraser 2012.02.09. 16:46:36

Netán Nokedlee, aki módszeresen szkippelte az együtt-modoroskodás lehetőségét, így nem jött össze a bowling, kevesebben voltunk streakolni és nem mentünk el a Tettyére egy jót borkóstolni.
süti beállítások módosítása