A Szakosztály pedigréje

2012.03.21. 12:17

Kedves barátaim, eljött az a nagyszerű pillanat, hogy tudományosan is rendbetegyük végre a faji kérdést az RnR Szakosztályban! Tarthatatlanná vált az az állapot, hogy össze-vissza mindenki le van fehérezve, magyarozva, cigányozva, zsidózva. Nézzük meg valóban, hogy ki milyen mértékben tartozik a fehér fajhoz, természetesen szigorú tudományos szempontok alapján! Az elfogulatlanságot biztosítva felkértem saját magamat az esszé megírására, hisz nálam elfogulatlanabb fajtudós kópé nem létezhet.
 
A szempontok a következők: először megvizsgáltam a külső fajtajelleget, ilyen a magasság, haj-, bőr- és szemszín, homlokmagasság és szájvastagság. A külsőn kívül azonban nagy hangsúlyt helyeztem a származásra. Tudományos igényességemet nem kerülheti el semmi: felmenők, származási hely, vallás, nemzetiség, nyelv. Egy rövid értékelést követően mindenki kapott egy pontszámot, ami alapján sorbaállítottam magunkat. Fehérre fel!
 
Brux: Vele sajnos könnyú dolgom volt. Jó kiállása, vékony szája és magas homloka miatt plusz pont jár, nem szabad elfelejteni azonban, hogy ő a második legsötétebb bőrű tag, nyáron könnyen barnul, ami egyértelműen a NEM fehérekre jellemző. Ráadásul felmenői között a magyarok mellett (talán?) délszlávot is találunk, amit bármennyire is szeretünk, gyengíti az összképet. Katolikus, ami ebben az esetben tovább erősíti a dél-európai vérvonalat. És az orra, nah... 4/10, besorolása:  csúf cigány.
 
Viking: Meglepő, hogy ez a szép ember ennyire hátul szerepel, hisz bőre az egyik legvilágosabb a Szakosztályban, ősei mind magyarok, ezenkívül viszont csak negatívumokat tud felmutatni. Budapesten született, igaz magyar ember viszont ugye csak Magyarországon születhet. Tovább súlyósbítja a helyzetet, hogy nem keresztény, ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni. 5/10, besorolása: szép magyar ember.
 
Kifli: Szívem szakad meg, hogy a középmezőny alja vele kezdődik, de a felsőbb szinteken olyan erős a mezőny már, hogy oda nem fért be. A megjelenését tekintve ő emlékeztet leginkább egy ómagyar huszárra (vagy egy határvadász főhadnagyra), de sajnos ezzel együtt egy cigány kisfiúra is. Bőre a legsötétebb a Szakosztályban, és ezzel sajnos majdnem kioltja az is, hogy református. Ezenfelül viszont plusz pont, hogy felvidéki. 6/10, besorolása: szép magyar ember
 
Lusta és Droid: a középmezőny élén két tökéletes külső fehér fajtajelleggel megáldott úriember áll holtversenyben. Droid a legerősebb és legizmosabb férfi (Bocs Milán), igazi teuton lovag, kék szemmel, hatalmas homlokkal, és talán a legvilágosabb fehér bőrrel. Lustát nem kell bemutatni, kék szem, az enyémnél is világosabb szőke haj. Ezenkívül viszont a két férfiú nem tud semmi előremutatót felvillantani, mindketten szláv felmenőkkel és homályos vallási háttérrel rendelkeznek, ami most nem elég a dobogóra, de egy gratulációra a szép fehér megjelenésért mindenképp. 7/10, árják.
 
Élmezőny, dobogó, itt már a megjelenésnek és a felmenőknek is nagyon össze kell állniuk, beerősödik a mezőny.
 
Óz: Talán az egyik legstabilabb versenyző, a különdíjas, Jamal-kedvenc játékos. Bőre igen világos, szeme kék (csillag). A egyértelműbb magyar vér az ő ereiben csörgedezik (de ez sajnos csak a bronzhoz elég), felmenői népfaja tökéletes. Ismerjük Ózt, talán ő az, akiben ennek a fajtajellegnek minden előnye és hátránya ott van, számomra ő jelenti azt, hogy csonkaországi magyar. Az ő esetében az, hogy katkó, csak tovább erősíti, mennyire megjeleníti az átlag hazai embertípust. 7,5/10, besorolása: fehér.
 
Jamal: Bizony, nem én nyertem, melyet magasságomnak, vastag számnak és nem tökéletes felmenőimnek köszönhetek. A külsőmet nem kell bizonygatni, a fehér-kék-szőke hármas egyik legtökéletesebb kombinációja, továbbá a magyar mellett nyomokban székelyt és óriásadag svábot tartalmazok, ami ugye megsépkeli és tovább ízesíti a pusztán magyar génrendszert. Magam lutheránus vagyok, de van a családban katkó és refkó is, előbbiből szerencsére kevesebb, így elmondhatom: vallásilag ahhoz a körhöz tartozom, mely katonailag és gazdaságilag a világ vezetője és Európában a legfejlettebb, legnagyobb munkabírású népek hitét adja. 8/10, besorolása: fehér
 
Noked-lee: Sokunk bánatára a győztes, vagyis a legfehérebb, legtökéletesebb predigréjű tag sajnos Rózsikám lett. Igen, a tudomány itt is győzedelmeskedett a szubjektivitás és az előítéletek felett. Bőre a második legfehérebb Droid után, szeme és haja világos, szája hajszál vékony, homloka pont megfelelő mértékben magas. A felmenői is nyertek, esetében a magyar-székely-sváb édeshármas a lehető legtökéletesebb géntérképet eredményezte. A vidéki Magyarország gyermeke, katolikus, mely Bruxxal ellentétben az ő esetében azt jelenti, hogy a magyarság ősi szent hitét vallja (nem egy dél-amerikai és portugál cigány vallást). 9/10 besorolása: nagyon fehér.

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr184330412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A csodálatos Óz 2012.03.21. 15:32:24

Kissé meglepett az eredmény, főleg annak tükrében, hogy azokhoz a székelyekhez, akiket ismerek, inkább Keflee bőrszíne áll közelebb, mintsem mondjuk az enyém. De lehet, hogy az én ismeretségi köröm szűk (vagy igazából magyarnak álcázott román kémeket ismerek) és valóban nem voltam még Erdélyben. Emellett szerintem a vallás nem releváns szempont, mert minden protestáns nép korábban katolikus volt (és belül az is maradt)! A Brux-Noked-Lee és a Viking-Szakosztály többi tagja viszonylatban pedig érzek némi kettős mércét! :D

Noked-Lee 2012.03.21. 21:35:28

ó, engem is meglepett a végeredmény, mivel a kinézetemet nem tartom kifejezetten árjának, mindenesetre köszönöm az elismerést! (bár még jobban meglepett az, hogy brux megkapta az irreálisan magas 4 pontot)

Kiflee 2012.03.22. 01:32:54

saját pontszámom szerintem helytálló, valóban nem vagyok árja. szittyának viszont tényleg egész jó lennék, örülök, hogy ez így hivatalosan is be lett látva :) (szittyásan megfogalmazva)
tényleg úgy tűnik amúgy, hogy Noked-Lee-nél a székely származás túl pozitívan esik latba, ez ugye nem jogos, mert a székely az semmiképpen nem árja. :D
(asszem amúgy, hogy most fogják betiktani a blogot :D

a Viking 2012.03.22. 13:08:01

már bocs de a székelyek azok valójában románok...

Noked-Lee 2012.03.23. 17:14:49

@a Viking: már bocs viking, de most ordas nagy baromságot mondtál. az al-dunai székelyek pl. nem románok, hanem szerbek. de ha egy székely ukrajnában él, akkor ukrán, ha svájcban, akkor svájci. ilyen egyszerű.

gabesz7004 2012.03.23. 20:15:07

Jamal, du bist mein bruder!

a Viking 2012.03.23. 22:37:31

@Noked-Lee: teljesen jogos kritika. elnézést.

Droid 2012.03.23. 22:48:41

Nincs semmi bajom az egyhazzal, csupan nem latom az ertelmet a pedofil pappoknak, meg a burzsoazia tagjait kepezo ersekeknek.

gabesz7004 2012.03.24. 08:52:13

"... homályos vallási háttérrel rendelkeznek..." Ez mit jelent, látens zs.-t? :D

Jamal_Fraser 2012.03.24. 11:10:15

@gabesz7004: szerencsére nem, de nem olyan egyértelmű mint a többi tagnál, vagy nem gyakorolják.

gabesz7004 2012.03.26. 20:26:35

@Jamal_Fraser: :D Vallási és a felmenők nemzetiségi értelmében viszont mi elég jól állunk! :)

Jamal_Fraser 2012.03.27. 18:03:24

@gabesz7004: akkor valószínűleg te is magas pontszámot kaptál volna, testvér!
süti beállítások módosítása