Marosvásárhely vs Kolozsvár

2013.08.04. 23:52

maroskolozs.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr805445411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A csodálatos Óz 2013.08.05. 09:10:49

Szerintem elég objektív lett az összehasonlítás. Nagyon jó volt idén ez a Kolozsvár is, ráadásul hiányzott mindannyiunknak a dolgos hétköznapok után egy kis mulatozás, jó volt végre olyan szakosztályosan kirúgni a hámból. Mindenesetre a fentieket osztom, Vásárhely egy fokkal jobb volt. Viszont úgy érzem, Erdélyországban a Szakosztály nem tudja rosszul érezni magát!

Kiflee 2013.08.05. 09:46:47

a "bea örökké szeretni foglak" az milyen címke? az azért szerintem nem véletlen, hogy a "spanolás" és a "csajozás" összetevő ott lett erősebb, ahol a "náczulás" gyengült. :D egyébként nagy kár, hogy a pontozást nem ismételtétek meg.

Noked-Lee 2013.08.05. 09:58:20

@Kiflee: bea az én örök szerelmem félszigetről, leendő noked-leené. a pontozásról volt szó, de valahogy nem úgy hozta a hangulat, erőltetni meg nem akartuk, csak azért, hogy legyen.
de egyébként elmondható, hogy a csajfelhozatalban kevesebb "baszkirojtosrabasznámaztánpofánbasznámféltéglával" jellegű csaj volt, viszont több "édesistenemfeleségülakaromvenniletelepedniésötmagyargyermeketnemzenineki" jellegű leányzó.
süti beállítások módosítása