Korábban írtam egy tudományos igényességű bejegyzést az undormány vörhenyesekről, akik sajnos egyre elfogadottabbakká válnak napjaink liberális társadalmában (maholnap szavazójogot is fognak kapni, én figyelmeztettem mindenkit!). Bár érveim sziklaszilárdak, úgy gondolom, hogy jobb, ha alátámasztom azon állításomat, miszerint a vörhenyesek bizony ótvarosan rondák. Ennek igazolásaképp álljon itt egy hirdetés az 1915-ös Érdekes Újság egyik számából:
P1070426.JPG

Mint látható, a hajfestő-fésű készítőinek fejében fel sem merült a gondolat, hogy valaki a szőke, barna vagy fekete haját akarná átfesteni, mint ahogy az sem, hogy valaki önként csatlakozna a vörös pestishez. Ezúton is emelem a kalapom Hermann Strasser úr előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr205602074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiflee 2013.10.28. 11:47:49

hehe, miért nem nekem támadnak ilyen kiváló ötleteim! :D
ezzel bizony elég komoly támaszt kapott az elmélet.
süti beállítások módosítása