szerintem

2008.12.21. 16:53

először is megjegyzem, hogy emlékeim szerint kedden alakult meg a szakosztály. én az előzményekről semmit nem tudtam, de higgyük el, hogy voltak. Kutasi specializációs órája elmaradt, az ezt követő hirtelen kialakuló időtöbbletet felhasználva mentünk föl Mäjerrel a cornerbe. persze csak egy sörre. aztán jött Brux (vagy már ott volt?), később Óz, míg utoljára Noked-Lee érkezett meg a későbbi Nagy Ötök tagjaiból. az egy sörből természetesen több lett, lassan besötétedett és a társaság kezdett téren és időn kívüli állapotba kerülni. a beszélgetés és a sör (druszám lehet bort ivott) folyt tovább, késő este lett, s öten maradtunk. ekkor a társalgás pécsre, a városra, a kultúrára (!), szabadidőnk hasznosabb eltöltésének módjaira terelődött (tisztelet a számomra ismeretlen "terelőnek"). végül Mäjer fejéből pattant ki a gondolat: alapítsunk így öten egy társaságot és szervezzünk közös programokat. az ötlet egyöntetű támogatásra lelt. már csak egy név kellett. föltételezhetően a szakon egyébként igen gyakran használatos - főként Noked-Lee és Jamal részéről - "van benne rock and roll" mondás által inspirálva a csoport hivatalos neve Rock´n´Roll szakosztály lett. mindnyájan úgy gondoltuk, hogy bennünk is van. aznap éjjel, mint azt a hazaút is bizonyította, valóban volt. miután a forradalom kirobbantása elmaradt és az autó sofőrje sem akart mártírt gyártani, mindenki hazajutott. az alapítás aktusa csak emlékeinkben él, ugyanis az alapító dokumentum állítólag már másnap elveszett (köszi). vele együtt örökre eltűnt az a tizenkét pont is, melyet együtt szövegeztünk.

az időközben hét fősre bővülő (Lusta és Jamal) társaság megőrizte eredeti arculatát. közben új alapító okirat született, mely minden bizonnyal kiállja az idők próbáját. az alapítás és megszerveződés körüli homály reméljük sok fejtörést okoz majd a jövő történészeinek.

a lényeg pedig, hogy mindenkiben legyen és maradjon legalább annyi rock ´n´roll, amennyi az alapításkor volt. hajrá fiúk!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr25835262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noked-Lee 2008.12.22. 18:27:23

"az alapítás aktusa csak emlékeinkben él, ugyanis az alapító dokumentum állítólag már másnap elveszett (köszi). vele együtt örökre eltűnt az a tizenkét pont is, melyet együtt szövegeztünk."
na ez vajon kinek szól? :D

Noked-Lee 2008.12.23. 12:30:31

nono, weiszként SOSEM kell magyarázkodnom. nem tehetek róla, hogy ti nem értitek meg a mögöttes tartalmát cselekedeteimnek.

Noked-Lee 2008.12.23. 12:40:15

jajh. ti talán nem, én azonban látom, milyen folyamatokat indít el, hogy nincs meg az alapító okirat. azért "vesztettem el", mert azt a szakosztály szempontjából előnyösnek találtam. apropó: a második okirat megvan? :)

Kiflee 2008.12.24. 00:29:40

persze, szándékosan gyártjuk a legendát. :-)
süti beállítások módosítása