és amúgy mizu?

2009.03.13. 23:25

Lusta: "ez a házipálinka a hubira mintegy katalizátorként hat. mint amikor a benzineshordóba gyufát dobsz." (köszönjük Eszti)

sok minden történt az utóbbi pár napban, morávia rejtelmei miatt mindezt csak röviden kommentálnám (s egyben bemutatnám saját szemszögemből). először is, ugye, itt vannak a beskatulyázások. többé kevésbé Lustával értek egyet, bár azt azért tudatosítani kell, hogy ezek a dolgok mindig erős túlzásokon alapszanak.

ki tudja, mi lett volna, ha Brux nem árulja el a csapatot és Lusta kevésbé részeg tegnap este (tudom, én voltam túl józan). vagy ha velünk játszik Del Piero. mindenesetre az erkölcsi győzelem, mint mindig, most is a miénk. egyébként is, mi a dicsőség abban, ha legyőzöd a gyengébbet (az, hogy ki a gyengébb, az pedig mindig csak meccs után derül ki)... ezúton köszönöm meg a csapatelnevezést, nagy megtiszteltetésnek érzem.

jó lenne végre megtudni, hogy meddig lehetett volna tartani a kárpátokat, mert ha így folytatjuk, Jamallal párbajoznunk kell a kérdésben. a két egymásnak feszülő alapelv a sokáig és a nem olyan sokáig. egyébként szerda este az is kiderült, Jamal nem szeretné, ha 18 éves, törékeny lányának néger barátja lenne.

Nokedli újra hajthatatlan volt és egyedül hódította meg a rosszabb mint bárhol elnevezésű egységet. előtte sajnos nyert két deci hubertuszt. Mäjernak ugyan nyomós érve van arra, hogy miért tette, amit tett... de én meg- illetve elítélésében senkit nem kívánok befolyásolni. Bruxot és Vikinget kicsit sajnálom, hogy józanul kellett elviselniük minket - viszont lehet megcsinálták a világ valaha volt legőszintébb riportfilmjét. Óz teljesítménye azért érdemel külön elismerést, mert - bár ez nem példa nélküli - ő nyújtotta át leghosszabban az estét a másnapba. senki ne csodálkozzon, ha pár napon belül föltűnik a kozmopolitan címlapján.

a végére pedig fölhívnám mindenki figyelmét a szakosztály eltunyulására. jó lenne, ha valaki helyrerázná a társaságot, és aktivizálnánk magunkat. aki nem tette még meg, az ide is regisztrálhatna végre, szakszerűen. elvégre itt a tavasz...

Mäjer: "ugye nem gondoljátok komolyan, hogy nem utolsó héten fogjátok megírni a szakdolgozatot?"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr71001023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusta_ 2009.03.14. 19:35:14

Igen, jogos, hogy a tagok 1 része szakdolizik, de valamelyik nap összekaphatnánk magunkat és csinálhatnánk valami kultúrálisabbat, az iváson kívül. Várom az ötleteket

Lusta_ 2009.03.15. 22:56:46

Nos Mäjerrel azt beszéltuk, ha az idő engedi elmehetnénk valami kisebb túrára a héten, vagy valami ilyesmi.

Kiflee 2009.03.15. 23:19:43

én csak 23-a után leszek használható, persze csak ha az elkövetkező pár napot túlélem és nem őrülök meg.
süti beállítások módosítása