áruló

2009.06.11. 21:22

a többség azt hihette (bevallom jómagam is), hogy a mi kis társaságunk az egyenlőség, a tolerancia (nem a közömbösség), a bajtársiasság jegyében szerveződött, s ha viszály olykor támad is majd közöttünk, azt békésen meg lehet oldani. nyolcunk közül talán mindenki azt gondolta, hogy megbízhat a másikban és támaszra lel a másikban. bevallom, azt hittem, barátok lettünk, olyan pál utcai fiúsan, hogy bár a tagok között vannak jobb és kevésbé jó kapcsolatok, azért mégiscsak összetartozunk.

de közölnöm kell a szörnyű fölismerést, hogy elárultak bennünket. a szakosztály mostantól nem egységes és a történtek után soha többé nem lehet az. hét becsapott ember alkotja már csak a szakosztályt, megtörtént, amire senki nem számított. megvan a saját gerébünk. aki semmissé tette egy csapat egyetemista fiú későn megvalósuló kamaszkori álmát, nem más, mint NOKED-LEE.

immáron kijelenthető, hogy méltatlan lett még arra is, hogy szabályosan,  a holnapi gyűlésen zárjuk ki. most pedig álljon itt a leleplező hír:

http://www.bumm.sk/30262/peter-weiss-lesz-az-uj-szlovak-nagykovet-budapesten.html

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr721179795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamal_Fraser 2009.06.12. 10:14:38

Szemét. Véleményem szerint fel kell lógatni. Már uralkodói kegyelemben se részesülhet...

Noked-Lee 2009.06.12. 18:49:32

jaj, most baj, hogy elvállaltam ezt a pozíciót?
gondoltam úgyis már csak pár hónapig lesz szükség szlovák nagykövetre...
süti beállítások módosítása