Hájrá! Dábrácán!

2009.07.20. 11:39

Kedves Szakosztálytársak!

Megtörve a csendet ismét írok nektek!

Ezúttal arra buzdítanék mindenkit, hogy szerdán szurkoljatok a Debrecen csapatának (nem csak azért mert Debrecen jó jobbos város), hiszen bajnokok ligája visszavágót játszik 19 órakor a svéd FC Kalmar ellen. A kupagyőztes Honvéd még nem kapcsolódott be az Euro Ligába, a Haladás és a szerencsétlen lilák már szinte biztos kiesnek (Elfsborg-Haladás: 3-0, Steaua-Újpest: 2-0 ... a lilákra majd egy későbbi bejegyzésben külön kitérek). Tehát jelenleg egy magyar bástya van a nemzetközi fociporondon, ezért aki magyar, az szerdán üvöltse tiszta torokból, ahogy a cívisvárosiak szokták: HÁJRÁ! DÁBRÁCÁN!

Igen Óz, te is!

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr371256249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noked-Lee 2009.07.20. 15:03:29

hoppá, a viking népe ellen uszít, májer a magyarként viselkedik, én most hova álljak?

a Viking 2009.07.20. 18:23:22

bákker! Bocs erre nem gondoltam. Noked-Lee, Debrecenben tuti kisebb az antiszemitizmus. Én viszont nem szégyenlem magam, ugyanis norvég viking vagyok, nem valami szaros keleti varég. Vesszenek a bunkó svédek!
süti beállítások módosítása