Az elmúlt hónapokban sok kritika ért, hogy milyen szőrös szívű vagyok, és Minyi szerint sokakat sokszor megbántok. Ez így is van. Ezért jelentkezek ezzel a véleménybejegyzéssel, melyben a világ nyilvánossága elé tárom, kit miért is szeretek annyira a szakosztályban. Így mindenki számára világossá válik, hogy én igazából lávolom, még akkor is, ha különféle verbális kínzásoknak vetem alá a kedves cimborát.

Anti-antiszakosztály poszt.

 

Óz: Ez a fiatalember már csak magassága miatt is közel áll a szívemhez. Rendkívüli fizikai és szellemi teljesítőképességének köszönhetően briliáns történészhallgató, rengeteget tud inni és bámulatos futball tudományának hála az RnR béközepes szurkolók kedvence. Nah, és azok a szemek...

Brux: Barátkozó képességének köszönhetően gyorsan és könnyen megszerethető, jó kiállású és szellemes kolléga. Sportban, csajozásban legendás teljesítményre képes, még a Radnicson is felsprintel. Elképesztő. És már smárolt niggerrel. Nagyon helyes!

Kifli: Maga a megtestesült jóindulat. A galamblelkű, jószándékú fiatalember annyira aranyosan dohányzik, beszél, táncol és... csinál mindent, hogy az ember szíve beleszakad. Párját ritkító jártassággal bír számos érdekes dologban, és nem utolsó sorban az ország egyik legnagyobb Hasselhoff szakértője. PhD, nem vitás.

Májer: A politikai szakértelem, kiégett profizmus és úri-módi csodálatos elegye e hímisten. Ha elemében van, kirívóan kellemes társaság, párját ritkító képességgel képes osztani, miközben anyatejének számító sörét kortyolgatja. Legendák övezik nevét és szokásait, melyek megelevenedve boldoggá teszik a hétköznapi bebaszásokat is.

Viking: Botrányosan gyönyörű férfiember. Határozottsága a legnehezebb pillanatokban is eljuttatja eltévedt lelkünket a megváltást jelentő nemzetiszocializmusba, vagy ki hova vágyik, nem tudom. Ízes beszélgetőtárs, kiváló házigazda és pulyka. Jól áll neki a fehér ing.

Nokedlee: Egy féreg.

Lusta: Ha meghalnék és újraszülethetnék, Lusta szeretnék lenni. Ha választhatnék egy embert, bárkit, élőt vagy holtat a történelemből, akivel elkölthetnék egy vacsorát: az Lusta lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr441381100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a Viking 2009.09.14. 20:01:05

Egészen könnyfakasztó vagy Jamal! Mi is szeretünk, mert sosem fáradsz. Ha azt mondják Raul óriási, mert minden helyzetből képes gólt lőni, akkor mit mondjunk rólad, aki minden helyzetből képes vagy bárkit kiosztani :)

Lojalitásod egy 64 éve halott eszméhez pedig példamutató!

Kiflee 2009.09.15. 13:55:07

Jamal, hát nem találok szavakat. mi is szeretünk, mert az állandó pörgésed rendkívül pozitív életszemléletet tükröz. szeretünk a nézeteid miatt is és mert őszinte vagy és szavahihető.

Noked-Lee 2009.09.15. 15:29:24

baszki, annyira tudtam!!! :D:D:D
dögöjjé meg

Jamal_Fraser 2009.09.16. 08:32:07

@a Viking: Köszönöm, szavaid áldást hoznak rám és egész házam népére!

@Kiflee: Bambulabambulabambulaaaa!!

@Noked-Lee: Örülök, hogy tetszik a rólad szóló rész, megpróbáltam mindenkiről írni pár kedves mondatot.

Noked-Lee 2009.09.17. 10:02:26

most nézem a cimkéket: szeretet, nemzetiszocializmus :D
süti beállítások módosítása