Elnöki rendszer

2009.09.24. 11:28

Üdv Szakosztály!

No meg persze kedves külsős olvasók (tömegesen).

Csak röviden és tömören. Hétfőn volt szakosztálygyűlés....( amely után voltak akik a társalgóban ébredtek, mások pazar megmozdulásokkal gyönyörködtették egymást a sakktáblánál, megint mások megitták a hubertusunkat) A Jóbarátok nevezetű vendéglátóipari egységben közösen megtárgyaltuk egyik neve elhallgatását kérő tagunk botrányosan nagy és gyémántkemény hancúrlécének minden szépségét. Az est lényege azonban az volt, hogy elfogatuk az elnöki rendszert.

Ez röviden abból áll, hogy havonta egy elnököt választunk, aki programokat szervez, gyűlést hív össze, szavazategyenlőség esetében pedig dönt. Kb. ennyi. A szeptember hónapot én vállaltam, hiszen a szakosztály egy része 2-szer is volt nálam a liberális gyöngyszemben, meg is szerveztem nekik hirtelen 2 kisebb focimeccset. A következő hónap ha jól emlékszem Jamalé.

Üdv mindenkinek: Főméltóságú Viking Elnök Úr

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr381403791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiflee 2009.09.24. 12:43:41

bizony, ez mérföldkő a szakosztály történetében. Viking teljes neve egyébként: Főméltóságú Pesterzsébeti Viking, a Szakosztály ideiglenes elnöke, ellentengernagy, a legfelsőbb hadúr.
az októberi elnökcserére én Jamal helyében azért egy csapat núbiai íjásszal érkeznék...

Noked-Lee 2009.09.24. 18:45:58

reméljük BOTRÁNYOSAN jó elnök leszel viking, és GYÉMÁNTKEMÉNYEN kézben tartod majd a dolgokat.
süti beállítások módosítása