Hasonmások II.

2009.10.10. 11:21

korábbi cikkében jamal zseniálisan lerántotta a leplet az igazságról, mi szerint brux kollega igazából bertold brecht/vonyó józsef. azóta azonban még jó pár alkalommal vettük észre, hogy a szakosztály egyes tagja hasonlítanak valamely hírességre. vagyis inkább azt, hogy némely hírességnek neveztett trónbitorló hasonlít ránk. így következzen most egy újabb tény, mely sokak számára sokkoló, másoknak természetes: boda igazából zac efron.
aki értetlenül ráncolja össze ennek hallatán a szemöldökét, annak mondom, hogy zac efron napjaink tini bálványa, a high school musical "sztárja". egyébként természetesen zsidó. no de nem húzom tovább az időt: lássuk az azonosságot bizonyító fotót:

























hupsz.
ez asszem nem az, mellényomtam, bocsi, véletlen volt. lássuk az igazi képet:
























ugye ugye?
ugyanaz a mosoly, ugyanaz a séró, ugyanazok a csillogó szemek (bár kérdés, bodának mitől csillognak). ezek után pedig azt hiszem mindenki egyetért vele, hogy efront a dunába bodát a fimvászonra!

(hamarosan lesz szakosztály a történelemben is, türelem)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr651440177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brux_88 2009.10.10. 13:15:46

nem tudom mi az a high school musical, de ha feltölteném a hastáncos videót, valószínüleg nagyobb kasszasiker lenne, és a zacafron-blogon megjelenne ugyanez, a számunkra akkor már égő hasonlóság felhívásáról szóló poszt

brux_88 2009.10.10. 14:39:27

Ózra elmondható, hogy vannak a hason mások...

Jamal_Fraser 2009.10.10. 16:02:43

bazze, a 2. kép elképesztő! :D
süti beállítások módosítása