A nagy-nagy válasz

2009.12.31. 14:34

aki nem emlékszik, annak mondom, hogy úgy egy hónapja létrehoztam egy online kérdőívet, hogy megtudjuk, melyik is a legundorítóbb nemzet (?) a világon. a kérdéssort több mint 50-en töltötték ki, többek közt olyan közismert gyűlölködők, mint szasszer, vasika,  sőt, a gyűlölet pápája, gudea enszi is. az egyszerűség kedvéért a jelöltek sorát a szerb, a román, a francia, no meg az olasz nációra (náci?) szűkítettem le, most pedig következzék ennek az elemzése, először kérdésenként, ahol minden kérdés győztese 4, második helyezettje 3, bronzérmese 2, és 4. helyezettje 1 gyűlöletpontot kap, ebből fog összeállni a végeredmény. szóval, lássuk az első kérdést:

 

 

 

 

 

itt elég egyértelmű eredményt kapunk, úgy tűnik, mindenki ragaszkodik a hazai koszthoz, az olasz konyhának pedig -olybá tűnik- nincs is olyan nagy rajongótábora, mint sejtettük. tehát ebben a körben besöpört pontok:
románok: 4 gyűlöletpont
olaszok: 3 gyűlöletpont
franciák: 2 gyűlöletpont
szerbek: 1 gyűlöletpont.
jöjjön a 2. kérdés:

 

 

 


ez alapján úgy tűnik, hogy a kecskebaszás hagyománya tényleg csak a kárpátokon túl dívik, így a futamgyőzelmet ismét a románok söpörhették be. ja, és tudjátok, ki volt az az egyetlen, aki a zabálásra és bujálkodásra kattintott? nem, nem óz volt az, nem, tényleg nem ő.
románok: 4 gyűlöletpont
szerbek: 3 gyűlöletpont
olaszok: 2 gyűlöletpont
franciák: 1 gyűlöletpont

3. kérdés:











bizony-bizony, a románok besöpörték 3. futamgyőzelmüket is, bevallom, én is rájuk voksoltam (egy kis kiegészítés: én úgy csináltam volna, hogy otthagyom Liviu-t, elhajtok 20 métert, aztán megálltam volna, és integettem volna, hogy jöjjön, aztán mikor elkezd futni, újra elindulok, aztán újra megállok... hehe)
románok: 4 gyűlöletpont
franciák: 3 gyűlöletpont
olaszok: 2 gyűlöletpont
szerbek: 1 gyűlöletpont

4. kérdés:








na, ez igazából egy fordított kérdés, szóval itt az kapja a legtöbb pontot, aki a legkevesebb szavazatot kapta, hiszen elvileg annál kevésbé gyűlölt hely. én egyébként bukarestre szavaztam, hiszen ki ne szeretne egy nagyot sétálni a román fővárosban? bakancsban, egyenruhában, puskával...
szerbek: 4 gyűlöletpont
románok: 3 gyűlöletpont
franciák: 2 gyűlöletpont
olaszok: 1 gyűlöletpont

5. kérdés:










újabb kardinális kérdés, melynek végeredménye nem lehet kérdéses: naná, hogy a románoktól! bár elég sok szavazatot kaptak a csigazabálók is, valószínűleg azért, mert a válogatott tagjai nem csak franciák, hanem... hanem franciák, értitek.
románok: 4 gyűlöletpont
franciák: 3 gyűlöletpont
szerbek-olaszok: 2-2 gyűlöletpont

6. kérdés:

 

 

 

 

 

ó igen, a tisztelt publikum remekül ráérzett, hogy a két veszélyek ürge itt a két "latin szerető", akiktől minden NORMÁLIS férfinak fel áll....................a szőr a hátán, a legtöbb nő azonban mégis rajong az igénytelen pofájukért.
olaszok: 4 gyűlöletpont
franciák: 3 gyűlöletpont
szerbek: 2 gyűlöletpont
románok: 1 gyűlöletpont

7. kérdés:











ó, ez egyik kedvenc kérdésem, elég egyértelmű végeredményt hozott. liviu-t kb kizárta mindenki, pierre valószínűleg már a motor beindítása előtt kapitulál, giuseppe talán lőtt volna párat, de ki akarja hallgatni azt az óbégatást a háta mögül, miközben vezet, nem igaz? szóval marad boris, aki minden bizonnyal kiürítette volna a lőszeres ládát, más kérdés, hogy valószínűleg inkább a nőkre és gyermekre célzott volna. (ez is fordított kérdés, tehát a pontok:)
románok: 4 gyűlöletpont
olaszok: 3 gyűlöletpont
franciák: 2 gyűlöletpont
szerbek: 1 gyűlöletpont

és a záró kérdés:

 

 

 

 

bevallom ezt nem nagyon értem. az emberek 9%-át tényleg szörnyen zavarja, ha már az első este megfektetheti a kiválasztott lányt? értem én, hogy utáljuk a franciákat, de bizonyos tulajdonságaik azért előnyösek tudnak lenni...
románok: 4 gyűlöletpont
szerbek: 3 gyűlöletpont
franciák: 2 gyűlöletpont
olaszok: 1 gyűlöletpont

most pedig jöjjön a várva várt végeredmény:

4. helyezett. szerbek: 17 gyűlöletpont

hangsúlyozom, ez nem utolsó hely, hanem 4. helyezés, hiszen vagy száz olyan nép van, aki a jelöltek közé sem juthatott be. azonban ezzel együzz is sokakat meglep vérszomjas déli szomszédaink relatíve gyenge szereplése. nem tudom, minek tudható be, talán bekövetkezett a "békés egymás mellett élés", a "régi sérelmek elfeledése", de talán csak az erepubliknak van ilyen hatása, ki tudja. bár azt sem zárhatjuk ki, hogy csak brux mozgósította népes famíliáját, hogy úgy tűnjön, mi már nem is vetjük meg a rácokat. nos, de, azért még most is szívesebben látnánk őket a duna vonalától délre.





3. helyezett holtversenyben: olaszok és franciák: 18 gyűlöletpont

nos, a két cigánynemzet nem bírt egymással, de hát jobban belegondlva ez nem is csoda. szar kaják, szőrös nők, izzadt, büdös férfiak, csapnivaló katonák, és óbégatás orrvérzésig -ezek mindkét "kultúra" alapkövei. én is nehezen tudtam volna dönteni köztük (talán azért az olaszokat jobban rühellem), így azt hiszem, igazságos döntetlen született. ami ugyebár egy olasz rangadón nem is túl meglepő.







1. helyezett, toronymagasan 28 ponttal: románok:
ez talán nem lep meg senkit. történelmük, kinézetük, viselkedésük, mentalitásuk, kultúrájuk egytől-egyik undorító. látezésük étek nem csak a magyarság, de az európai  civilizáció ellen is. szóval gratulálunk a gyalázatos, szégyenteljes győzelmetekhez, szarománok!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr291635184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brux_88 2009.12.31. 14:53:36

az undorítónemzet-világbajnokság döntőjébe tehát bejutottak a románok...nem lenne érdemes összeereszteni őket a...öhm...na...szóval...tudod Weisz...nos a hiddisekkel?...vasi szasza napokig hánykolódna álmatlanul az ágyában...

Kiflee 2009.12.31. 15:47:45

tényleg nem született meglepetés. remélem a végeredményt lehozza a századvég meg a napló is föltehetné mint telefonos kérdést: "Ön egyetért-e az RnR Szakosztály által közölt közvéleménykutatás végeredményével, miszerint a magyarok a románokat gyűlölik a leginkább? Küldjön sms-t a 1799-re!'
az első kérdés pontozása számomra nem világos.
a szerbek viszonylag jó helyezése vszleg csak annak köszönhető, h egy kicsit militáris szellemű volt a kérdőiv, persze nem a világháborús kérések miatt... (harcban meg valóban jobbak a másik három nemzetnél)

Jamal_Fraser 2009.12.31. 15:52:15

Igazi megtiszteltetés, hogy a szerző egy mondatban emleget ilyen óriási, prófétikus figurákkal, mint Vass Gábor, vagy Gudea enszi.

Már nincs is miért élnem. Ez a Halhatatlanok Csarnoka...

Mindenesetre tényleg nem meglepő a román győzelem (vereség), a holtversenyes 2. hely és a 3. szerbek is igazságos végeredmény. Ki-ki érdemei szerint.

a Viking 2010.01.02. 13:18:43

Engem meglep, hogy a szerbek így visszaestek. Szerintem lesz ez még így se...

Noked-Lee 2010.01.02. 14:05:17

kiflee, az első kérdés is fordított kérdés. aki a legkevesebb szavazatot kapta, annak a legundorítóbb a konyhája, szal annak járnak a pontok.
süti beállítások módosítása