Sztárvilág!

2010.04.05. 11:08

   Tegnap kirándultunk barátaimmal a Mecsekben. Voltunk a Tubesen, ahol megbalapítottuk a Civilek a Lokátorért Mozgalmat. De a lényeg nem is ez. Hanem az, hogy rájöttem, hogy az MDF-re kell szavazni. És hogy miért?

A Tubesről Orfűre tartva egyszercsak jön szembe két túrázó. Előre köszönnek  udvariasan, szép, igényes túraruhában, nordik-walking túrabottal. Szimpatikus emberek voltak. Ahogy elmennek melllettünk, látom, ez nem más, mint a híres független publicista és közíró, a két tudományos igényességgel készített Viktor-könyv szerzője, az MDF budapesti listájának második helyezettje: DEBRECENI JÓZSEF, és kedves felesége. Tehát nyilvánvaló, hogy az MDF egy udvarias párt, ahol a képviselők szeretik a természetet, és szeretnek kirándulni. Csak az MDF!

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr421895722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noked-Lee 2010.04.05. 16:20:56

nahát!
én mondjuk mindig is gyűlöltem azokat, akik képesek túrabotot venni x ezer forintért, abból a célból, hogy legfeljebb 3 km/h sebességet karcoló tempóval csoszogjanak. meg persze a túrabot modoros.

wertzui1987 · http://elmetomfa.blog.hu 2010.04.05. 21:24:28

Hát noked-lee te már csak tudod mint 3-szoros eurótúra bajnok :P

Kiflee 2010.04.05. 21:25:54

szerintem meg a munkáspártra kell szavazni, mert ott meg dolgos, becsületes munkásemberek vannak, akik két kézzel keresik meg a napi betevőt, mint apám meg majd minden felmenőm. persze megértelek Viking, ha Téged ilyen gyorsan meggyőztek... mintha a 35 évvel ezelőtti KimBasinger hívott volna randizni...azon talán még ennyit se gondolkoztál volna.

a Viking 2010.04.06. 12:48:56

a túrabot abszolút modoros. de nem azért veszik meg, hogy gyorsabban menjenek tőle, hanem hogy stabilitást adjon. Épp mint az mdf. A kis pártok adják a stabilitást a kiegyensúlyozott parlamenti demokráciában.
@Kiflee: mi az esélye annak, hogy lefekszem Szalma Hájekkel? 75%. Én biztos akarom, ő meg vagy igen vagy nem.
süti beállítások módosítása