És még mindig....

2010.10.21. 01:22

Kedves Szakosztálytársak és Tisztelt Olvasóközönség!

Eddig pofátlan módon nem tettük közre a Regensburgban töltött két hetünk eseményeit, de most immár ennek is eljött az ideje! A késlekedés miatt elnézést, cask rengeteg volt a “papírmunka, meg a rohangálás”! Szóval, ha nem is napra pontosan, de felvezetném, hogyan zikkaljizálódik itten a német (és természetesen a multikulti miatt, a többi) etnikum!

Október 5-én érkeztünk, ebbe a majd 2000 éves gyönyőrü városba, ahol rögtön szembesülnünk kellett azzal a ténnyel, hogy a németek megpróbálnak minket és ennek megfelelően szervezetünk egységét, megbontani. Ez abban fejeződött ki, hogy Brux kolléga másik Studentenwohnheimba került mint mi Kiflee kollégával. Brux egy teljesen felújított, a Boszorkány kollégiumra emlékesztető, frankó kis helyre került, természetesen szobatárs nélkül, hogy a Mädcheneknek szabad legyen a bejárás! Ezzel szemben Kiflee és én egy többszáz eves Wohnheimba cuccoltunk be a belváros közepén, ahol megjegyzem, nagyobb a szobám, mint otthon! és itt megjegyezném az ellentmondások kiküszöbölése végett, hogy ez egy evangélikus (szakadár, bocs Szasszer) ház. Miután megismerkedtünk lakóhelyeinkkel átruccantunk Bruxhoz és megünnepeltük a megérkezést jófajta Magyar pálinkával! Az este további viszontagságait Brux nem vállalta a nap fáradalmaira hivatkozva, de Keflee és én nyakunkba vettük a várost és még meglátogattunk két Kneipelt, ahol vérge megízleltük a bajor sörök igazi ízét.

 A kissé kóválygós másnap, az egyetem megismerésével és az orientációs napok megkezdésével telt el, ahol megismerkedtünk Csabával, aki szintén Erasmusosként, a Veszprémi Egyetemet képviseli. Ezt az estét viszont már egyikünk sem hagyta kárba veszni és berúgtunk, mint az albán szamár. Igazából a nappalok az elmúlt két hétben azonos forgatókönyv szerint zajlottak: orientációs nap, rohangálás, másnapossággal fűszerezve! a következő estén a németek jó házigazdához méltón szerveztek egy Kneipelbummeln-t, amit kocsmatúraként lehetne lefordítani. ez az este több szempontból is igen hasznosnak bizonyult: egyrészt jobban megismerkedtünk néhány Erasmusossal, akik közül kiemelkedik 6 (két cseh, egy görög és 3 polák), akikkel végigittuk az estét. Külön ki kell emelnem Nelát, aki egy nagyon durva cseh csaj, de róla már Brux említést tett a saját posztjában. Hiába Brux, lehet nem részegen kellett volna a fácsén beszélgetni vele. Másrészt rájöttünk, hogy még otthon is csórók vagyunk, nemhogy Németországban, így a 3-4 eurós sörök igencsak leamortizálják a pénztárcánkat. Később az is kiderült, hogy az este és éjszaka fogalmát nem mindenhol ugyanúgy értelmezik Európában. erre akkor kellett rádöbbennünk, amikor ellátogattunk szombaton az első Erasmusos bulinkra. Mi a Magyar szokásokhoz híven 11 és éjfél között érkeztünk meg a helyre, amikor is alapvetően már hazafelé mentek az emberek. de sebaj, azért nem volt rossz, csak Brux került kellemetlen helyzetbe, amikor egy férfiakhoz vonzódó francia srác egy rohadt buzi csigazabáló rátáncolt! látni kellett volna Brux fejét és reakcióját. olyat taszajtott a gyereken, hogy a fal adta neki a másikat. amúgy nem akarok általánosítani, mert nem voltam még ezekben az országokban, de az olasz és francia cserediákok között meglepően magas a buzik száma. ez a legutóbbi built igazából élvezhetetlenné is tette, mivel úgy riszálták magukat, mint a szűz kurvák. hozzájuk képest a Dénes, egy apáca.

 Oh, még szó sem esett a labdarúgásról. Pont mikor a Magyar válogatott rommá alázta San Marinot, amit sajnos internet hiányában elmilasztottunk, Németország vívott vérre menő Eb selejtezőt Törökországgal. Annyira vártuk a meccset, hogy még egy drága kocsmába is elmentünk, hogy láthassuk, mint mennek egymásnak a kebabosok és a drága zikkaljok. hát meglepetésre ebből nem lett semmi, mi több vérlázító módon sok esetben egymás társaságában izgulták végig, az amúgy sima német győzelemmel végződő meccset.

 hát tényleg kiőltek ebből a nemzetből minden nemzetit!

 Mivel eléggé szószátyár voltam és nem akarom, hogy unalomba fulladjon az olvasás, ezért a folytatást későbbre tartogatom.

legyetek jók Kedves Szakosztálytársak!

és ZIKKÁLJ!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr482387604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noked-Lee 2010.10.21. 11:48:54

én boda beszámolóját szavazom meg a legjobbnak, alig várom a következőt.
a cseh csajnak pedig mindenképp fordítsátok le ezt a cikket:
gyuloltellensegeink.blog.hu/2010/09/28/a_csehek_1

a Viking 2010.10.21. 14:16:37

@Noked-Lee: hehehe! jó!
végre nem téged találtak be a buzik Óz! Ez is valami!

Droid 2010.10.21. 22:11:31

"Amúgy nem akarok általánosítani, mert nem voltam még ezekben az országokban, de az olasz és francia cserediákok között meglepően magas a buzik száma." - Ők nemzetjeik színe-java. Becsüld meg őket, mert jobbat nem találsz :D
odakint győzőtt az LMP-Lehet Majd Popóba!
süti beállítások módosítása