Felveszem a kesztyűt, ti is kaptok sunát. Egyébként talán van valami abban a kissé rosszindulatú véleményben, miszerint az NFL azért olyan népszerű odaát a focival (mea culpa, "soccerral") szemben, mivel utóbbi közben nem lehet annyit reklámozni. Ki tudja....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A képen szereplő hölgyemény Alexandra Kosztenyuk, a női sakkvilágbajnok, "mellékállásban" modell.

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr252522968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noked-Lee 2010.12.17. 22:52:30

hm, lékó péterről nincs ilyen kép?

a Viking 2010.12.18. 00:10:18

hűű, van itt pár jó sport.
Lusta: attól függ mit akarsz reklámozni. amennyiben hamburgert, sorozatokat, mosógépet vagy autót, akkor tényleg hasznosabb az nfl. Amennyiben azonban alternatív dolgokat akarsz reklámozni, ahhoz a soccer jobb, és még kvázi reklámidő sem kell. Milyen alternatív dolgokra gondolok? Pl: ha a szombathelyi balettintézetet, vagy az "eltörött az arccsontom, mert megsimogatták" című kortárs kiállítást akarod bemutatni, esetleg a londoni színi iskolát. Vagy a Sepp Blatter homokozóklubot.
süti beállítások módosítása