Interjú a Csontvázzal

2011.05.19. 20:03

    A média figyelmét joggal vonta magára az ifjú Vilmos herceg, és a csinos Kate Middleton esküvője. Közvetítették a világ szinte minden országában, igazi történelmi pillanatnak lehettünk szemtanúi. A Szakosztály riporterei azonban egy hasonló horderejű esküvőről szereztek tudomást. Bizony, ahogy a bulvárújságok már beszámoltak róla, Droid barátunk és a pécsi vendéglátósok nagyasszonya, a híres „Csontváz” egymásra találtak.

A közvélemény felhördült, amikor a meglepő, sőt egyesek számára kifejezetten sokkoló hír kiderült, mára azonban megbékéltek a helyzettel, sőt, hazánk újdonsült álompárjaként emlegetik őket.

 

Riporterünk először Csontit faggatta a kapcsolatukról:

 

  • Tudomásunk szerint maga egy keménynek, sőt helyenként kifejezetten férfiasnak tűnő hölgy, hogyhogy mégis meglágyult a szíve?
  • Tudja, ez nálam is úgy van, ahogy legtöbbünknél. A kemény külső érző szívet takar, ugyanúgy vágyom szeretetre és babusgatásra, mint bárki más. Vannak bizonyos igényeim.
  • És mi fogta meg Droidban? Miért tetszett meg magának?
  • Már első látásra más volt mint a többiek. Megjelent az adoniszi testével a sok metroszexuális kisfiú között, egy igazi FÉRFI. Kemény, gránitszerű arc, de mégis gyermeki tekintet. Megtetszett.
  • Azonnal beleszeretett?
  • Igazából rögtön nem. Felfigyeltem rá, de nem azonnal vette el az eszem. Évek kellettek ehhez. Láttam őt egyedül és láttam a barátai között. Mindig kifogástalan úriember volt. Mennyivel más volt mint az a kis kövérkés srác, meg a szőke kretén, részeges barátai. Meg az a nagy orrú, hát attól a 'jóisten irgalmazzon. Azt hiszi mekkora férfi, pedig csak egy ijedt kisfiú…de Droid, ő más.
  • Mi volt a döntő pillanat?
  • Egyszer bejött öltönyben, elegáns volt, mint egy vámpír. Mint amikor egy festmény mellett minden nap elmegyünk, de egyszer máshogy esik rá a napfény…mágikus pillant volt. Ekkor nyitottam igazán először felé, magam is meglepődtem, hogy mennyire megkívántam, egyből durva célzást tettem neki. De ő méltósággal mosolygott, nem élt vissza a gyengeségemmel. Ennek így kell működnie.
  • És a továbbiakban?
  • Beszélgettünk, randiztunk, olyanok voltunk mint két tinédzser. Teljesen levett a lábamról, elvette az eszemet a millió aprósággal és így tovább. És annyira, de annyira helyes…
  • A -valljuk be- rettenetes szóviccei, valamint a putyinista-lukasenkista világnézete nem zavarja önt?
  • Hát, néha szóba kerülnek ezek a dolgok, de ilyenkor arra gondolok, hogy mekkora egy izmos férfiállat. Ez segít és teljes testemben megbizsergek.

 

A jó kiállású Droid és szépséges párja most már a nyilvánosság előtt is felvállalja a kapcsolatukat Gyakran látjuk őket az újságok címlapján, boldog szerelmesekként, boldogan. Nincs más hátra, minthogy a Szakosztály nevében sok boldogságot kívánjunk nekik!

 

Az írást azért kicsit neccesnek érzem, így Droidra bízom, hogy publikálja-e

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr772917587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noked-Lee 2011.05.19. 23:01:54

én kurvajónak tartom, szóval publikáltam :) ha nem tetszik droidnak, majd leteszi vázlatba. bocs, droid!

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2011.05.21. 00:22:20

jóóó :D
csak nem vagyok képben annyira, de ez legyen a legkisebb gondunk
süti beállítások módosítása