Messzemenőkig egyetértve Noked-Lee kolléga előbbi posztjával nekem is eszembe jutott a témával kapcsolatosan pár gondolat, kiegészítés. A teljesség igénye nélkül pofátlanul röviden csak a faji kérdésekre térnék ki. 

A kommunizmus feltalálója Marx Károly volt. Neki a nagyapja zsidó rabbi volt. Ezt csak érdekességnek. Ha azt nézzük, kik zúdították először a nyakunkra a kommunizmust a tanácsköztársaságban, zsidókat találunk túlnyomó részben. Később Rákosi, Gerő, Farkas, Eisenberger... stb. 

Nézzük a liberálisokat! Illetve azokat akik liberálisnak nevezték magukat nálunk, egyébként többnyire ávós leszármazottak: Pető Iván, Bauer Tamás. De lehetne tovább menni Magyar Bálintra stb... tovább had ne sorolja, most ettem. Ők is jordánpozitívak. 

Ezt csak adaléknak szántam, és azt hiszem ez külföldön sincs másképp. Lehet világviszonylatban amit NL említett igaz, mármint hogy többet ártottak a liberálisok. Magyar viszonylatban azonban ez semmiképpen sincs így. Egyrészt azért a liberálisok közel sem voltak annyi ideig helyzetben a XX. században (NL-vel egyetértve a 19. század liberálisait nem szabad ide venni), így közel sem árthattak annyit, mint a komcsik. MI pont ezt a 20 évet kaptuk, mikor  a liberálisok mosták az agyat és verték szét az értékrendszerünket. De a komcsik egyenesen szétmosták az előző generációk agyát. Nemzedékekre beleivódott a materialista marxizmus a népbe. 

Összegezve véleményem szerint Magyarországon többet ártottak a komcsik anyagilag, tudatilag, emberveszteséget tekintve is. Amúgy meg mindkét irányzat zsidó. Nem mellesleg a vita max azon folyhat köztünk, hogy ha adott 10 lápavas, akkor milyen arányban lógjanak.

Ezekkel a szép gondolatokkal kívánok mindenkinek békés szép, magyar és kukagyújtogató március 15-ét!

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr884318471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A csodálatos Óz 2012.03.16. 15:46:52

Egyet kell értenem Vikinggel abban, hogy a kommunisták hazánkban jóval nagyobb károkat okoztak, mint a libsik, nem is beszélve arról, hogy a korábbi komcsik, a mai libsik! az ő szemszögükből ez tényleg nem rendszer-, hanem csak módszerváltás volt! egyébként mostanában egyre jobban és az élet egyre több szegmensében érzem, hogy az a 40 év kommunizmus olyan károkat okozott a magyar tudatban, mintha kb. 400 évig tartott volna (és sajnos néhány elemét, bárhogy is igyekszünk, mi sem tudjuk lemosni magunkról)! remélem eljön az az idő, talán már a mi közvetlen utódainknál, hogy ezek az elemek kivesznek a tudatunkból! azt hiszem itt csak egyet kívánhat az ember, hogy adjon az Isten szebb jövőt!

brux_88 2012.03.17. 01:20:46

Jó ezt tőled olvasni Óz! :) (25 kiló naponta,...) Valahol azt olvastam, hogy kormányt váltani 6 óra, gazdasági stratégiát 6 nap, közmorált, közgondolkodást 60 év...kíváncsian várom

A csodálatos Óz 2012.03.17. 16:17:19

25 kilót a Csányi is megemel naponta, a munkája során! :D

Kiflee 2012.03.18. 23:30:57

Viking, végre írtál valamit, ráadásul még jó is lett! A cikk utolsó előtti mondatától pedig különösen elhatárolódom! :D

Jamal_Fraser 2012.03.19. 02:51:58

aaah, visszatért az én Vikim, végre! könnyfakasztó poszt!

Jamal_Fraser 2012.03.19. 02:55:48

@A csodálatos Óz: igen, valahogy ezért is írtam, h rövidre lett a Tészta posztja, mert nem, győzött meg... örülök, ha végre többen is kapizsgálják, hogy minden a vörösök hibája. és itthon a kékek a vörösökből vedlettek kékké.
süti beállítások módosítása