A vörhenyesekről

2012.05.03. 00:00

Társaságunkban többször is értetlenkedve tekintettek rám, mikor egy egy vörös loboncot látva viszolygásomnak adtam hangot. A többség többnyire nem is érti, mi a baj a vörhenyesekkel. Így ezen poszt keretein belül ingyen és bérmentve bemutatom, mily szörnyű evolúciós zsákutcába vezethet a vörheny-gén.

Nos, a legelső probléma, hogy csúnyák. Persze, most gondolom mindenki fel tud sorolni 3-4 pornószínésznőt/pultoslányt/MSZP-s országgyűlési képviselőnőt, akik vörös hajúak, és mégis jól néznek ki. Ez a pontatlan fogalomértelmezés miatt lehetséges. A vörhenyes ugyanis nem pusztán vörös hajjal rendelkező személy. Vörhenyes az, akinek hullafehér bőrét az utolsó pontig sárga szeplők borítják, akinek fakó, élettelen haja szénakazalként éktelenkedik fején. Nem tudom, ki hogy van vele, az én napom már nem kaphat 5 csillagot, ha aznap belefutottam egy ilyen torzszülöttbe. Persze gyakran szétgyúrják magukat, meg vagánykodnak, de a nagy büdös igazság az, hogy a kutyának sem kellenek. Most komolyan: nézzétek meg az alábbi képet, és bökjetek rá egy szép emberre.







Remélhetőleg ez világos és követhető volt, ugyanis a következő probléma kissé összetettebb, ez pedig nem más, mint a faj kérdése. Szerencsére a mi edzett turáni vérünk szinte teljesen kiszorítja ezt a visszataszító mutációt a Kárpát-haza területéről, vannak országok, amik nem mondhatják el ezt magukról. Ennek szemléltetésére tekintsétek meg az alábbi térképet:



Mint láthatjuk, a vörhenyesek aránya három országban kiemelkedő: Izland, Írország, és az Egyesült Királyság? Na és mi a közös ezekben az államokban? Bizony, sziget-országok.
Ez is mutatja, hogy az emberi faj ilyesmértékű eltorzulása csak kóros beltenyészet, teljes napfényhiány, és szánalmasan egyoldalú táplálkozás következtében alakulhat ki. Van azonban még egy nép, melyben az átlagosnál jóval nagyobb esélye van a vörös "hajzuhatagnak": ez pedig az askenázi zsidók csoportja. Bizony.

Zárásként a talán legelvontabb érvet hagytam: egyesek által köztudott, mások számára megdöbbentő lehet, de a vörhenyeseknek nincs lelkük. Tudományos kutatások bizonyítják, hogy míg a legtöbb embergyerek játékkal tölti első éveit, a vörhenyesek kezdettől fogva szerencsésebb társaikat elemzik, hogy az érzelmeket (amiket ők nem éreznek) minél hitelesebben elő tudják adni. A középkorban a vörhenyeseket sokszor tartották őrültnek, paráznának, gonosztevőnek, hozzáteszem: teljes joggal. Bizonyításképp álljon itt néhány név a vörös rémtettek igazolására: Cromwell, Lenin, L. Ron Hubbard, Churchill, és szerintem az sem meglepő, hogy maga Iskarioti Júdás is a szeplős szörnyetegek táborát erősítette.

Posztomban igyekeztem megőrizni az objektív, személyeskedésektől mentes hangnemet, remélem sikerült, és mindenki egy higgadt, tudományosan megalapozott olvasmányélménnyel gazdagodott. Köszönöm a figyelmet.


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr124485514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiflee 2012.05.03. 17:28:06

el kell határolódnom a cikktől, hirtelen belegondolva is legalább 3 vörhenyes ismerősöm van... és mindannyian jó emberek! :)

Droid 2012.05.03. 22:32:46

Attol tartok Angliaban ez igaz, hozzatennem meg a testi aranytalansagokat, mentalis betegsegeket amelyek ugyancsak a sulyos beltenyeszetbol fakadnak.

Noked-Lee 2012.05.04. 10:02:16

@Kiflee: persze, hogy úgy tűnik! mint mondtam, gyerekkoruk óta gyakorolják, hogy is szokás viselkedni a társadalomban, de testük ettől csak egy üres porhüvely!

gabesz7004 2012.05.07. 15:08:00

Kitűnő! Gyülielin a helye!

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2012.05.14. 12:30:29

Nagyszerű, tudományos alapossággal megírt poszt.

HatakeKakashi 2013.10.28. 10:37:56

Felsorolsz embereket akik valami rosszat tettek a történelem során és véletlen ők is vörösek. Hitler vörös volt? Nem. Sztálin? Eichmann? Mengele? Egyikük se volt vörös. Júdással meg lepacsiztál, hogy így tudod milyen színű volt a haja? Mert egyáltalán nem biztos, hogy vörös volt. A Bibliából nem állíthatjuk biztosra, hiszen éveken keresztül szájról-szájra terjedt, mire írástudó papok megírták. Szerintem csak neked volt valami problémád egy vörös emberrel és bosszúból ilyen sztereotípiáktól hemzsegő, lázító szövegeket töltesz fel a netre.

Noked-Lee 2013.10.28. 12:07:12

@HatakeKakashi: részben igazad van. valóban volt problémám vörös emberrel, de nem csak eggyel, hanem az összessel.
kommented alapján viszont te alighanem szoros kapcsolatot (rokoni, szerelmi) ápolsz egy vörhenyessel, netán te magad is az vagy.
így arra kérlek, próbálj megszabadulni a személyes érintettség láncaitól, és olvasd el még egyszer a posztot hideg fejjel. be fogod látni, hogy az állításaim szilárd talajon állnak.

HatakeKakashi 2013.10.28. 13:12:39

Háromszor elolvastam, próbáltam nem arra gondolni hogy az egyik legjobb barátnőm vörös (direkt nem vörhenyest írok), de így se tudok egyetérteni veled. Próbáltál már kapcsolatot kialakítani vörös hajú emberrel? Gondolom nem... Ha igen, akkor rájönnél, hogy egyáltalán nem lélektelenek, hanem nagyon is van lelkük, amibe te az ilyen posztokkal rendesen beletaposol...
Üdv: Egy barna, aki a vörösekkel van!

Noked-Lee 2013.10.28. 21:06:42

@HatakeKakashi: hát ha barátnőről van szó, akkor már csak azért sincsen lelke, mert asszonynépség. plusz még vörhenyes is.
és szégyelld magad, hogy barna létedre elárulod a fajod!

Noked-Lee 2013.10.28. 21:09:08

@HatakeKakashi: ja, amúgy guglizz rá arra, hogy "vörös kutya, vörös ló"
ott a válasz!

HatakeKakashi 2013.10.29. 16:54:51

Nem szégyenlem magam, nincs miért. Nem vagyok külön faj, azért mert más a hajszínem. Mi az, hogy asszonynépség??? A nőknek nincs lelke? Meg gugliztam, és... Gratulálok annak aki kitalálta... Továbbra sem értek egyet veled.

Noked-Lee 2013.10.29. 20:22:09

@HatakeKakashi: persze, hogy nincs lelke a nőknek, evidenciákon ne álljunk már le vitatkozni, ha kérhetném.
amúgy ha nem értesz egyet, most válaszolj most te: vajon miért a vörösökről született a bejegyzés? miért a vörösöket ekézi a south park, miért a vörhenyeseken köszörüli a nyelvét a gugli, miért a vörhenyesektől irtózik az egész világ?
ha semmi alapja a vádaknak, akkor miért nem van ez a közgondolkodásban?

Jamal_Fraser 2013.11.01. 07:52:08

@HatakeKakashi: mennyire ostoba vagy, hogy szerinted egy nőnek van lelke! benne van a nevében, hogy nincs lelke, mert nő!!!

HatakeKakashi 2013.11.18. 14:05:49

@Jamal_Fraser: Ne haragudj, de ez az én és Noked-Lee eszmecseréje, szóval megkérnélek, hogy ne szólj bele + ne ostobázz le, mert ezzel csak magadat minősíted...

Jamal_Fraser 2013.11.18. 17:14:25

@HatakeKakashi: Megkérhetsz, de magasról teszek rá, ez nem az a blog, ahol a te akaratod érvényesül.

Vigyázz, mert a sok vörhenyes, akikkel kapcsolatba kerülsz, fertőznek!!!!!!

HatakeKakashi 2013.11.18. 18:15:00

@Jamal_Fraser: Fertőznek? Holnap ha felkelek a hajam vörös lesz, a bőröm fehér és tele leszek szeplővel? Négy év alatt érdekes mód nem fertőzöttem meg... Azta! Vagy bitang erős az immunrendszerem, vagy szimplán hülyeséget állítasz... -.-

Noked-Lee 2013.11.18. 19:28:23

@HatakeKakashi: kedves hatakekakashi!
sajnos jamal fraser egy tahó, de ezzel együtt (vagy tán pont ezért) a blog és a közösség megbecsült és konstruktív tagja.

ami a fertőzést illeti: a vörheny-betegségnek külső, fizikai tünetei aligha mutatkoznak majd. tetten érhető azonban az érzelmi elsivárosodás, a gonosz gondolatok, az önzőség, vagy éppen az, hogy úgy véded a szörnyetegeket, mintha magad is egy volnál közülük. mint látható, ez utóbbi már meg is figyelhető esetedben.
vagyis tanácsom: tagadd meg a vörhenyes ördögöt, és keresd az emberi hajszínnel rendelkezők társaságát! oly sok szépség van a világon vörhenyesek nélkül!
ha így teszel, talán van esély lelked csonkjának megmentésére.

HatakeKakashi 2013.11.18. 20:42:39

@Noked-Lee: Szerintem is tahó :D csak nem akartam ezt írni, nehogy megsértsem... Sajnos továbbra se tudok egyet érteni veled. Továbbra is védeni fogom a vörösöket, ugyan úgy mint mondjuk a melegeket, vagy zsidókat (mindegy, hogy vörös vagy sem). A vörös ördögöt, ahogy te írtad, pedig nem fogom megtagadni, mert ő egymaga körülbelül annyit ér, mint 7 barna hajú ember! És szeretem őt! Mondjuk, hogy is tudnék szeretni, hiszen én a lelketlen asszonynépség egyik tagja vagyok...

CGreti 2013.11.18. 20:42:56

Kedves Noked-Lee!

Hát kezdjük ott, hogy mikor elsőre olvastam a "tudományosan megalapozott olvasmányélményt" amelyet nyújtottál, még úgy nem reagáltam. Húzogattam a szám, de nem, nem írtam, nem érdekelt, hogy gyakorlatilag egy kép alapján vagy három tucat nőt ítéltél el mindössze a hajszínük alapján.
Nem, nem lettem mérges. Talán el is mosolyodtam, hogy "jaj, de aranyos". Viszont volt egy pont, amikor úgy elrobbant az agyam, vagy hogy is mondjam. Idézem: "vörhenyeseknek nincs lelkük".
Na, most őszintén. Szerinted melyik embernek nincsen lelke? 1:Annak akinek a többiektől eltérő hajszíne van. Vagy 2: Annak az embernek aki egy másikat lelketlennel hív?
Na? Hát nem egyszerű kérdés. Hajszín vagy elítélés? És akkor most, már megbocsáss, de mi jogon mondod egy másik emberi lényre, hogy nincsen lelke? És egy nőre? Esküszöm van egy olyan érzésem, hogy te, kedves Noked-Lee nem éppen a a megszokott irányba érdeklődsz nemileg. Ahogy barátod, akit egyszerűen és tisztán tahónak hívtál, szintén így állhat.
Az érveid pedig nevetségesek. "Genetikai zsákutca". Hát az agyam eldobom. És akkor most leleplezem magam, mert ha hiszed, ha nem, mind az anyai ágon, az ükükük nagymamám is vörös volt és mind az apai ági mindkét ük-felmenőim nagy része vörös volt. Ja, hát képzeled még nem haltunk ki. Élek és virulok, az, hogy az érzéseimről nyilatkozzak bár messze áll tőlem, megteszem: én is éreztem már olyan fájdalmat LELKILEG, hogy azt hittem nincs tovább.
Egy hajszín nem teszi az embert külön fajjá.

HatakeKakashi 2013.11.18. 20:47:17

@Noked-Lee: Na ezt a Lányt védem én hetek óta! :D

Noked-Lee 2013.11.18. 21:03:28

@HatakeKakashi: @CGreti:
kedves hölgyek!
felháborodásotok nem meglepő, sőt, bizonyos szinten érthető is. ha tárgyilagosan, személyeskedésektől mentesen (a burkolt buzizást is hanyagolhatnánk)végigolvassátok soraimat, láthatjátok, hogy a feltett kérdéseimre nem adtatok választ. ha valóban egy sor sem igaz az írásomból, elárulnátok, hogy miért születtek a vörös emberről közmondások, hogy lehet ilyesfokú egybeesés a szigetországok és a vörheny-gén elterjedése miatt, és hogy hogy lehet az, hogy nem nekem, barna hajúnak kell bizonygatnom, hogy van lelkem? miért születtek ezek a vádak, ha semmi valóságtartalmuk nincsen?

HatakeKakashi 2013.11.18. 21:29:30

@Noked-Lee: A rendőrökről mért van annyi vicc, szítkozódó nóta és mondóka? Vagy a papokról? A Skinheadekről? A focicsapatokról? Azért mert valaki utálja őt/őket. Ennyi erővel a lecsóról is írhatnánk ilyen, tudományos ismereteken alapuló cikkeket... Igazad van, a burkolt buzizást hathatjuk. Végül is egy nőnek minek lélek ahhoz, hogy egy férfinek testi örömöket szerezzen, nem? Ha szabad kérdeznem, van barátnőd?

Noked-Lee 2013.11.18. 21:41:24

@HatakeKakashi: kiváló példákat hoztál. a rendőrökről azért mondják, hogy buták, mert buták. a cigányokról azért mondják, hogy lopnak, mert lopnak. a vörhenyesekről pedig azért mondják, hogy nincs lelkük, mert nincs lelkük. ez ilyen egyszerű.
másik kérdésedre válaszolva egy nőnek valóban nincs szüksége lélekre. pont ezért nincs is nekik.
amúgy köszönöm érdeklődésedet, barátnőm nincs, de párkapcsolatban élek.

HatakeKakashi 2013.11.19. 06:54:18

@Noked-Lee: lehet, hogy én vagyok a hülye, de ha nincs barátnőd, hogy élhetsz párkapcsolatban? Meg visszaolvastam, amit írtál. "Ha így teszel, talán van esély lelked csonkjának megmentésére.", hogy mentem meg, ha nincs lelkem? Amúgy az ÖSSZES nőről így vélekedsz?

DrMSzanto 2013.11.19. 10:02:11

Ha ilyen erős a kompenzáció, akkor valószínűleg komoly lehet a háttérben meghúzódó probléma is. Nyilván nemcsak a férfiasságoddal vannak nagy problémáid, hanem az önértékeléseddel is. Szerencsére kiváló szakemberek tudnak segítségedre lenni.

Noked-Lee 2013.11.19. 12:57:14

@DrMSzanto: bíztam benne, hogy ezt az internetes agy nélküli vádaskodást elkerülhetjük. ha nem értesz velem egyet, akkor nyilván impotens vagyok? hol itt a logikai kapocs?
@HatakeKakashi: azt hittem, egyértelműbb a dolog. homoszexuális párkapcsolatban élek. amúgy mikor az általad idézett sorokat olvastam, még nem tudtam, hogy csak egy nő vagy. remélem így már minden világos.

HatakeKakashi 2013.11.19. 13:23:09

Azta.... Nem, nem volt elég egyértelmű... De várj, akkor anyukád is egy lelketlen nő, vagy ő kivétel? Már bocsi, hogy a magánéletedben kutakodom, csak szeretném megérteni a gondolkodásod.

Noked-Lee 2013.11.19. 13:53:25

@HatakeKakashi: édesanyám már életet adott egy fiúgyermeknek, így van lelke. amíg viszont egy nő nem szült fiút, csak lelketlen porhüvely.

Noked-Lee 2013.11.19. 13:55:28

de természetesen egy fiúgyermek sem menthet meg egy vörhenyes anyát. a vörhenyes az vörhenyes.

HatakeKakashi 2013.11.19. 14:40:19

@Noked-Lee: Tehát az anyáknak van lelke, de ha szülnek ők honnan szereznek lelket? És ha van húgod/nővéred akkor ő is lelketlen, amíg nem szül? Plusz anyukád tudja, hogy így vélekedsz a nőkről?

Noked-Lee 2013.11.19. 14:58:43

@HatakeKakashi: 1. mivel a nőnek egyetlen létezésbéli funkciója az élővilág csúcsának, a férfiembernek az előállítása, így csak akkor nyer értelmet élete, ha ennek a kötelezettségének eleget tesz. vagyis az anya a fián keresztül kap lelket.
2. igen.
3. igen.

de nem szeretném, ha túlzottan elkanyarodnánk. ez a poszt a vörhenyes gonosztevőkről, és nem a nőkről szól. ha van még kérdés, szívesen válaszolok, de igyekezzünk témánál maradni.

HatakeKakashi 2013.11.19. 15:19:11

@Noked-Lee: nah, most nagyon gondolkodóba ejtettél. :) ha a férfi az élővilág csúcsa (ezen de jót röhögtem), akkor a vörös férfiak is az élővilág csúcsán vannak nem? Mert akkor te meg ő egyenrangúak vagytok. Most erre biztos azt írod, hogy ő lejjebb van a ranglétrán egy normális férfihoz képest, de ha úgy nézzük, ennyi erővel te is. (Ezt ne vedd sértésnek, nekem semmi bajom a heteroszexuális férfiakkal, sőt pont, hogy mellettük állok)

Noked-Lee 2013.11.19. 15:43:51

@HatakeKakashi: azon, hogy a férfi az élővilág csúcsa, semmi nevetnivaló nincs, megcáfolhatatlan tény. a vörhenyes azonban nem férfi. még csak nem is hetero sapiens. de ezt már elmondtam: egyszerűen más faj.
azt pedig végképp nem értem, hogy miért lennék én másodrangú lény a szemedben?

HatakeKakashi 2013.11.19. 16:15:17

@Noked-Lee: az én szememben, te nem vagy másodrangú, jelenleg a "Csavó, akivel már vagy egy hónapja veszekszek" posztot töltöd be. Amúgy mért lennétek ti férfiak az első helyen az evolúcióba?

DrMSzanto 2013.11.19. 16:37:54

Igen, éppen erről írtam korábban. Nárcisztikus személyiségzavarnak hívják. De ne aggódj, tudnak majd rajtad segíteni.

CGreti 2013.11.19. 16:55:07

Elég nevetséges a világról felállított képed. Sajnos, pont az ilyenek miatt, mint te öltek le és billogoztak meg nőket, míg jogot nem kaptak arra, hogy őket is számba vegyék.
Nagyszerű.
Ha szülök is gyereket, lelketlen maradok? Még nagyszerűbb.
Tehát akkor én egy lelketlen porhüvely vagyok, aki menthetetlen, fertőz, mellesleg genetikai zsákutca, mindössze azért, mert több pheomelanin van a hajamban?
Még mindig képtelen vagyok megérteni, hogy ezt, hogy hoztad össze.

Noked-Lee 2013.11.19. 18:41:11

@HatakeKakashi: ne haragudj, de utóbbi kérdésed olyan szinten magában hordozza a választ, hogy nincs erőm ezt is óvodás szinten elmagyarázni. talán egyszer írok róla egy szájbarágó posztot, de ezt nem fogom kommentben kifejteni.
@DrMSzanto: újfent arra kérnélek, hogy ne a személyemet, hanem az írásomat támadd.
@CGreti: bocsánat, de hol is ölték le és billogozták meg a nőket? a neomarxista feminista álomvilágodon kívül? esetleg gender studiest tanulsz, vagy elárulnád melyik könyvben (KÖNYVBEN!) olvastad ezt?
a kérdéseidre a válaszok pedig sorrendben:
1. igen.
2. igen. (bár evolúciós zsákutcát írtam, így pontosabb.)
maradok tisztelettel: dr. habil phd noked-lee

SzColi. 2013.11.19. 18:53:39

Kedves Noked-Lee!
Többször átolvastam amit írtál, de nem sikerült megértenem a gondolkodás módodat. Miért lesz valaki lelketlen, azért mert a bőr- és hajszíne különleges? És miért lesz ez egyből "visszataszító mutáció"? Az pedig, hogy az érzelmeket "másolják" szerintem nem igaz. Honnan tudhatja ezt bárki? A kommentekben olvastam, hogy ha egy vörös hajú, fehér bőrű emberrel barátkozom, akkor megfertőz, megront. Ezt azzal cáfolnám, hogy van egy nagyon kedves, ilyen külső tulajdonságokkal rendelkező barátnőm. Nagyban segített megtalálni, hogy milyen is a személyiségem és nem lettem éppen rosszindulatú.
Tovább olvasva a véleményeket újjabb kérdések vetődtek fel bennem. Miért ne lenne a nőknek lelkük? Hiszen "tudományosan bizonyított", (ahogy te is mondtad) hogy a nők jóval érzékenyebbek, magyarán van lelkük. És hogy a férfiak vannak az első helyen? Ezt is megkérdőjelezném, hiszen a nők ugyanúgy el tudják végezni azokat a munkákat/dolgokat amiket a férfiak.
Üdvözlettel: egy BARNA hajú NŐ

SzColi. 2013.11.19. 20:22:22

U.i.: A vörheny egy gyerekbetegség. Ezt a "vörheny-betegség" miatt írom, hogy kicsit mást jelent, mint amire te írtad. Ès annak aztán vannak fizikai tünetei.

Noked-Lee 2013.11.19. 21:36:00

@SzColi.: kedves barna hajú nő!
azt, hogy miért visszataszító a vörhenyesség, a posztban leírtam, nem kívánom magamat ismételni. amennyiben konkrétabb kérdésed van, arra szívesen válaszolok.
ami a nőket illeti: a nők valóban érzékenyebbek, feltéve, hogy magukról van szó. tökéletesen érzéketlenek viszont minden más iránt, beleértve (sőt, különösen kiemelve) nőtársaikat is.
ami pedig a nők másodrangúságát illeti: tudunk mondani egyetlen tudományágat, sportot, filozófiát, művészetet, amiben a nők többet tettek le az asztalra, mint a férfiak? a nők feladata (mint leírtam) az anyaság. pont. a többit inkább ne erőltessük.
a vörheny szót illetően igazad van, pusztán rövidítésként használtam, sajnálom,, ha félrevezető lehetett.

mármegintmiez? 2013.11.22. 14:45:16

Nokedli, te nagyon beteg vagy :D Elég cartmenes a stílusod. Vajon ennek mi lehet az oka? :D Amúgy hülyeségeket írsz. A vörös emberek először is nem csúnyák. A második hiba az, hogy bőrszín alapján nem ítélünk, mert ez elég nagy felszínességre vall. És hogy nincs lelkük? Hahahaha! Erre inkább nem mondok semmit! :D Amúgy sokat bántottak vörös emberek kiskorodban?

Noked-Lee 2013.11.23. 12:59:37

@mármegintmiez?: nem rondák? akkor mivel magyarázod, hogy a spermabankok már nem fogadnak el vörhenyes-ondót?
ha olyan fasza a génállományuk a vörös szörnyetegeknek, akkor vajon miért nem kell senkinek?

mármegintmiez? 2013.11.23. 17:45:24

@Noked-Lee: Honnan tudod, hogy nem fogadják el? Küldj bizonyítékot, vagy valami tanulmányt. Linkeld be, elolvasom. Amúgy vigyázz ezzel, mert még a végén te is vörösen ébredsz, mint Cartmen:) És akkor mit csinálsz? Na?

Noked-Lee 2013.11.23. 19:39:44

@mármegintmiez?: elnézést kérek az alpári stílus miatt, de a faszom tele van már a magadfajta analfabéta suttyókkal! benne van a cikkben a link, te szerencsétlen! elolvastad egyáltalán, vagy csak ideböfögöd a baromságaidat?
a faszom, többet nem vitázok veled, egy szót sem fogsz fel a dolgokból.

www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/denmark/8768598/Sperm-bank-turns-down-redheads.html

Jásku 2013.12.25. 11:20:59

Milyen érdekes ez a vörös térkép nagyobban!

pbs.twimg.com/media/BQ2e54VCMAMmhJS.jpg:large

Noked-Lee 2013.12.25. 12:55:40

@Jásku: nem gyenge vérfertőzés mehet az urálban!

Jásku 2014.01.03. 21:18:16

Nem tudok elszakadni ettől a cikktől, találtam is jó képes összefoglalót:

9gag.com/gag/a44n85m

Anonymusss 2015.09.09. 11:23:46

Most találtam rá erre a cikkre, és csak azért muszáj voltam regisztrálni, hogy leírjam, hogy ekkora baromságot még életemben nem olvastam...
A szerkesztő egy tipikus gyűlölködő rasszista önimádó férfi, aki a saját faját és nemét magasabb rangúnak tekinti másokénál, és ezt azért írtam le, mert ha nem ilyen lenne, akkor ez a cikk sem íródott volna meg...
Egyszerűen nem tud felhozni egy tényleg elfogadható és bizonyított érvet vagy tényt, ami miatt utálni kéne a vörös hajszínű embereket(mert, a csúnyaság is relatív, és az emberek viselkedése sem a színüktől függ, hanem a neveltetéstől és a környezeti hatásoktól, amik érték őket életük során). Minden érv a saját agyában kialakult mások iránti gyűlöletből fakad, és egyáltalán nem mondható ki a cikk elolvasása után, hogy a vörösek rossz emberek. Nekik még történelmük sincsen, nem úgy mint pl. az afrikai embereknek, akiket szintén annyian utálnak. Másrészt nem lehet hibáztatni valakit amiatt, hogy milyennek született, és attól ő még nem válik rossz emberré. Ezt hívják rasszizmusnak.
A másik, ami szintén egy nevetséges felfogás, a nőkről alkotott véleménye. Mintha az ember eldönthetné, hogy kinek születik. Kár, hogy a cikk írója nem nőnek született.
De akkor most leírom, hogy miért tartunk itt, hogy vannak ilyen férfiak, akik így gondolkoznak!
Mikor még réges rég a férfiak vadásztak, és a nők gyűjtögettek, akkor alakult ez ki... mivel a férfi rendelkezik nagyobb fizikai erővel, a nő pedig a fizikailag gyengébb nemhez tartozik, ezért alakult ki ez a féle munkamegosztás. Ez rengeteg ideig így volt, hogy a nők nevelték a gyerekeket otthon, míg a férfiak végezték a nehéz munkát, a FIZIKAI adottságaik miatt! Ennek révén magukat felsőbbrendűnek tekintették, tanulni is csak ők tanulhattak, a nőkről nem sokat olvasni, mert a férfiak a fizikai adottságaikkal könnyedén ,,uralkodtak" felettük, konkrétan hatalmat gyakoroltak rajtuk.
De aztán jöttek a feministák, kivívták az egyenjogúságot stb... mikor is? Ja, őőő azthiszem 100 év sem telt azóta. Akkor tessék, itt a válasz arra, hogy miért nem ismerünk annyi nőt, aki kiemelkedik a tudásával. Mert talán azelőtt nem is tanulhattak! Egyáltalán! Aztán hoppá, kiderült, hogy a nőknek is van agyuk, és azóta folyamatosan bizonyítanak, és rengeteg okos és ügyes nő kerül ki a társadalomból.
Egy másik magyarázat, hogy egyes ágakon miért kevesebb a nő. A társadalom, a szokások, a neveltetés különböző hatással van a férfiakra és nőkre egyaránt, így különböző érdeklődési körök alakulnak ki a nemeknél. Ezért van az, hogy egyes ágakban több a férfi, mint a nő, és egyes ágakban több a nő, mint a férfi.
De aki ennyire elvakult és ostoba, hogy ilyen hozzáállással, gondolkodás (és VALÓDI tények ismerete) nélkül ítéli el embereket millióit, annak hiába magyarázni, mert amúgy az itt leírtak sértenék az ő hatalmas önbecsülését.

Jamal_Fraser 2015.09.11. 12:25:18

@Anonymusss:
Tévedsz!

A cikkírónak igaza van! Tudományosan bizonyított tény, hogy mindenki megválogathatja minek születik, én pl. emlékszem is rá, hogy választhattam. Nekem is volt pl. annyi eszem, hogy Magyar Ember legyek. Pedig lehettem volna megerőszakolt mozambiki nő, kövér, lusta, izzadó amerikai, vagy olyan japán, aki arra izgul, hogy tiniszoknyás lányok egymás szájába okádnak. De volt annyi eszem, hogy európai, fehér férfinak születtem!!! Atyaég...

Noked-Lee 2015.10.07. 22:24:46

@Anonymusss: kedves névtelen!
ezekért az egyedi gondolatokért igazán megérte regisztrálni. mivel érdeklődést tanúsít a téma iránt, hadd ajánljam figyelmébe másik írásomat is, azt hiszem elnyeri majd tetszését:
rnrszakosztaly.blog.hu/2013/11/20/noked-lee_nepfoiskolaja_ii_resz_a_nokrol
süti beállítások módosítása