Múltidézés SMS-ben

2013.02.28. 10:59

Nyugalom, nem Szlovénia történelmét szeretném megírni, csak a Szakosztály múltjának egy kis szeletét mutatom be. Nemrégiben fedeztem föl, hogy az ezeréves telefonomban egy csomó régi üzenet benne maradt, amiket egykor Tőletek kaptam. Ezekből szemezgetek most. Droid és Óz üzenetei sajnos kimaradnak a gyűjtésből, tőlük ugyanis semmit nem találtam. Időrendben haladok, kezdve a legrégebbi sms-ekkel. (A helyesírási hibákat a kor követelményeinek megfelelően korrigálom, hehe.)

*

*

1. Hasselhoff iránti rajongásom kicsit talán Noked − Lee-re is ráragadt. "Hú, David Hasselhoff - Hooked on... techno verziója megy az Alisca rádióban. Elég kemény..."

2. Lustával néha vicceskedve szlovákul is szoktunk értekezni. Úgy tűnik, szlovákul sem kellett túl sokat győzködni, ha piálásról volt szó. "Dobre Peťo, kde a kedy?" (Rendben Peti, hol és mikor?)

3. Egy kis emlékmorzsa a 2010-es EFOTT-ról, Lusta tolmácsolásában. "Pedig az Ákostól a Bad Romance az egy kurva jó szám! :D Gá-gá-gá"

4. Noked-Lee Gyergyószentmiklósról, a szemétje. "EMI-táborban vagyok, sörözök, és most megyek a kormányzó előadására. Irigykedsz?"

5. Egy időben állandóan ezen röhögtünk, de Noked-Lee szükségét érezte a téma felszínen tartásának e formában is. "A pártközpont, az nem a rossz oldal volt, a büdös kurva életbe!"

6. Jamal arról, hogy nem kell mindig ugyanarra gondolni, ha meghalljuk Göbbels vagy Göring nevét. "Nem kell rögtön nácizni!"

7. Brux egyenes, ész- és életszerű rövid értesítése. Gondolom nem almaléről volt szó. "No. Nem megyünk. Igyatok meg mindent!"

8. Viking üzenete a Pécs és Budapest közötti vonatról, természetesen szigorúan a polkorrektség jegyében. "Liberális orvostanhallgatók, csámcsogó cigányok és prolik vesznek körül! Itt az idő. Előveszem a Fórumot!"

9. Az előző este rövid értékelése Noked-Lee-től. "Utólag visszagondolva is azt mondom: jó ötlet volt az az utolsó kisfröccs!"

10. Friss hír Jamaltól. "Képzeld, most tudtam meg, hogy Bukarestben a skinhead is cigány. Te tudtál erről?!"

11. Ismét Jamal, tömören és velősen. "Buzigyerek!"

12. Rendszertani osztályozás Lustától. "Minden, ami kisebb, mint egy disznó, az NÖVÉNY!!!"

13. Helyzetjelentés, Jamaltól. "Pinák! Pinák itthon is mindenütt!! Megőrülök!!!"

13+1 Üzenet egy réges-régi szakosztálytagtól. Talán igaz se volt... "Fél 6-kor nálam, ne késsél, kérlek szépen. Puszika."

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr265109614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noked-Lee 2013.02.28. 14:30:19

:D nagyon jókat röhögtem.
ha valakinek be kellene mutatnom sanyit, csak ezt a fórumos sms-t mutatnám meg neki, és mindent tudna a kopaszról! :)

Jamal_Fraser 2013.02.28. 20:38:43

igen, Sanyin én is hangosan felröhögtem, emlékszem erre az sms-ére, egyébként ezek mind klasszikusok, 1-1 poénjárást örökítenek meg, amin olykor hónapokat röhögtünk. istenem, mennyit röhögtünk ezeken a beteg marhaságokon. :) köszi vanyus!

ja Rózsi, meg ez is:
,,Nem múlik a fosás, meg kell néznem egy 700-as klubbot!'' :DDDDD

a Viking 2013.02.28. 21:01:06

jaj de szép emlékek! :D "a büdös kurva életbe"
süti beállítások módosítása