Rövid írásommal a méltán népszerű http://modoros.blog.hu/ előtt szeretnék tisztelegni, semmiképpen sem célom azonban az említett blog babérjaira törni. Meglepve tapasztaltam, hogy a középiskolás emlékkönyvek közhelyeit még nem dolgozta föl Tibi, megtettem hát én.

______________________________________________________________

Kedves Gábor! =)

Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elrepült ez a négy év! Mintha csak tegnap lett volna, amikor először léptük át szeretett alma materünk küszöbét... Most pedig itt van a nyakunkon a búcsúzkodás, maholnap leérettségizünk, s mi is véndiákokká válunk...

Túl vagyunk megannnyi élményen, tapasztalaton és kalandon. Bár sokat kellett tanulnunk, mindig jutott idő a kikapcsolódásra is. A száguldó évek során szinte észre sem vettük, hogy felnőttünk. Hálásak lehetünk iskolánknak és tanárainknak, és főleg kedves osztályfőnökünknek, Szabó Tanár Úrnak, hogy emberré érhettünk, hogy emberré neveltek bennünket!

Igaz, mi nem beszélgettünk túl sokat az eltelt idő alatt, nem lettünk igazi jó barátok, de tudnod kell, hogy én mindig nagyon kedveltelek! Személyedben egy kedves, intelligens, érző szívű fiút ismertem meg, aki mindig szívesen segített az osztálytársainak. Nagyon örülök, hogy az osztálytársad lehettem, hogy részese voltál gimis éveimnek! Soha nem fogom elfelejteni azt az aranyos, mosolygós fiút a hátsó padból - vagyis Tégedl! =)

Őszintén kívánom, hogy a nagybetűs Életben utadat szerencse kísérje, álmaid-vágyaid teljesüljenek és nagyon-nagyon boldog légy!!


Puszi: Andi <3

 

"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

(Antoine de Saint-Exupéry)

 

Itt megtalálsz:

Átlag Andrea

Közhely utca 13.

7777 Légvár

U. i.: Sok sikert az érettségihez!                                      

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr545342962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamal_Fraser 2013.06.06. 12:26:55

gyönyörű, annyira gázosan modoros, hogy kínos volt végigolvasni is!

küldd el m tibinek is!

a Viking 2013.06.06. 14:08:43

hát ez tényleg olyan közhelyes volt, mint a Zombori meg a Puhl Sanyi együtt :)

Noked-Lee 2013.06.06. 14:12:08

már a címnél tudtam, hogy mi lesz a végén az idézet, kiváló írás! :) mi is mindig ilyen szarokat írtunk bele ahelyett, hogy fasza latin mondásokkal szórakoztattuk volna egymást!
alternatív idézet:
"Ne álmodd az életed, hanem éld az álmaid!"

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2013.06.06. 14:55:24

Jamal, Noked-Lee, hülyék vagytok, mi nem is adtunk egymásnak semmi ilyesmit.

wertzui1987 · http://elmetomfa.blog.hu 2013.06.06. 23:58:40

Modernebbek mar Coelho-t szurnanak idezetnek.
süti beállítások módosítása