Eredményhirdetés

2013.07.23. 21:17

Magyar Emberek!

Az R'n'R Szakosztály kolozsvári különítménye majd' egy hét folyamatos ülésezést követően tegnap feloszlott. Az eredmény sok-sok üres tátrateás feles pohár, meghódított székely és vlah leányszív, visszautasított lánykérés és indokolatlanul brutális másnap. De erről hamarosan jegyzőkönyv és remélhetőleg egy Nokedlee beszámoló is bizonyságot tesz. Bár ő lehet lófaszra emlékszik.

Tehát az alant meghirdetett versenyt, miután Nokedlee tájékoztatott, hogy 90 forint a hívásindítás, természetesen lemondtam a véreres faszba. Kivételt azért tettünk, de mivel úgyis ismerjük a reakciókat, lássuk milyen lett volna, ha valóban felhívom a sok tahót és kedves hölgyet, akit beígértem. 

1. Brux: nem vette volna fel, 0 pont (kicsöng, kicsöng, na, ez a fasz Brux nem veszi fel, mondom Rózsának... hetekkel később azért ír egy SMS-t, melyben biztosít, hogy szeret, és én vagyok a kedvenc Szasszerja, amivel újabb évre biztosítja be helyét a szívemben).

2. Kifli: Mivel neki külön megígértem, őt valóban felhívtuk. Mindenki szeretett Talicskása nem csak hogy felvette, de aznapra már benne volt 2, azaz kettő centi Tömény Ital. Ehhez a két centhez később számos vicces élethelyzetet és szituációt költöttünk, sokat nevettünk rajta. Nem csalódtunk, 2 pont.

3. Lusta: Péntek este nem venné fel, szombat reggel SMS-t írna, hogy megivott 5 deci vodkát két liter energiaitallal és egy félig megevett (?) kebabbal az ingzsebében ébredt. Szombaton persze fölvenné, összefüggéstelenül beszélne, mondana egy gusztustalan, és éppen ezért istenkirály viccet, mondjuk a DOKKOLÁSRÓL, végül letenné. Csak sajnos épp Nokedlee beszélt vele, így egyikük sem emlékszik a másikra, így csak második helyezett lett Kifli mögött. A jár az 1,5 pont.

4. Viking: őt munkaidőben hívtuk volna, épp virslit sütne, így nem venné fel. Este viszont irigykedve látná, hogy mi valószínűleg épp mulatunk a napfényes Erdélyben, először elszomorodna, de kicsit nosztalgiázna, jókat nevetgélne magában, majd megnézné az újságíróklubbot, mire megállapítaná: be jó is lesz otthon lenni. 0 pont.

5. A Rettegett Feleskirály, a régebbi szakosztálytag természetesen nem vette volna fel és az SMS-ünkre se válaszolna, csak félig elmosolyodik, majd belélegzéssel újabb millimétereket éget el egy szál papírba csomagolt, drága sodort dohányból. 0 pont.

6. Vasika: őt esélyünk se volt felhívni, mert ezt megtette helyettünk ő maga, őszinte, gyermeki érdeklődésével fordult felénk holmi helyi menyecskékkel kapcsolatban. Megnyugtattam, hogy tavaly óta se veszítettek bájukból. 1 pont.

7. Feki, ha hívtuk is volna, biztos nem vette volna fel, mert nálunk a mázlistának van jobb dolga is: Dajci. 0 pont.

8. A lánynégyes minden tagja felvette volna nekünk, és olyan édesen-aranyosan-kedvesen-bájolgósan eldumcsiztunk volna velük, hogy öröm lett volna hallgatni. Persze nem lettek volna ittasak. 1 pont.

9-20. A következő több, mint 10 ember közül biztos sokan felvették is volna, meg nem is, annak függvényében épp mennyi kedvük van részeg félszigetező tahókkal dumcsizni. Mindenesetre Wappel volt a másik fickó, akit valóban felhívtunk, énekeltünk is egy kis sötét zalát, szóval jóság volt. Ő 1 pontot kap, amúgy a népek átlaga 0,5.

Szóval a valódi és virtuális győztes egyaránt: Kifli 2 ponttal és a 2 centtel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr595420021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A csodálatos Óz 2013.07.24. 09:47:46

Az milyen templom?

Bunkós hurkatöltős, ott van a két cent a tetején, meg a talicska! :D
süti beállítások módosítása