A tanulmány

2009.09.01. 12:16

azaz hány magyar él budapesten?
szaszával már sokat rágódtunk a fenti kérdésen, így ma úgy döntöttem, kicsit utánaszámolok, íme az eredmény:


            nos, hogy valahol hozzáfogjunk, először természetesen budapest lakosságánál kell kezdeni, mely 2009-es adatok szerint 1.712.210 fő. ebből azonban rögtön le kell vonni a peremkerületek lakóit, hiszen ezek annyi urbánus légkörrel se bírnak, mint bivalybasznád lepukkantabb részei. így tehát a XVI:, XVII., XVIII., és XXI. kerületek lakosságát minden további nélkül levonhatjuk, ez 345 ezer főt jelent, így marad 1.367.210 fő.
            most vegyük szemügyre a megmaradó lakosság etnikai hovatartozását. a népszámlálás szerint 12 ezer fő vallotta magát cigánynak, ám az országos statisztikák szerint csak a cigányok negyede ismeri be cigányságát, így a budapesti romák száma nagyjából 50 ezer körül mozoghat. jelentős a németek aránya is, a statisztikák szerint 8 ezren laknak budapesten, de véleményem szerint még kétszer annyi (tehát 16 ezer lakos) olyan él pestbudán, akik sváb származással bírnak, és lelkük mélyén lenézik a "görbelábú mongolokat" (lásd róka). a budapesti kínaiak számát 13 ezerre becsülik, és további 11 ezer vietnámi, kambodzsai, stb. is él a fővárosban. kisebb lélekszámú a román kisebbség, akik jórészt 1919-ről ittmaradt bakákból és azoknak leszármazottaiból áll, ezt 5 ezer főre saccolom, és ugyanennyire az itt élő szlovákok számát is. számolhatunk továbbá 20 ezer további külföldivel (orosz maffiózók, ukrán stricik, holland dílerek, török kebabosok, moldáv kurvák, stb.) valamint természetesen nem lehet kihagyni a legnagyobb lélekszámú zsidóságot (yeah!). a 200 ezer főre becsült magyarországi zsidóság nagyjából 2/3-a lakik pesten, ez pedig kb 133.300 főt jelent, akiket szintén le kell vonnunk budapest magyar lakosságából. marad 1.105.910 magyar lakos.
            azonban meg kell vizsgálnunk ezen lakosság politikai hovatartozását is. a legutóbbi önkormányzati választásokon 362.289 választópolgár voksolt demszky gáborra, akiket azt hiszem, nyugodtan zárhatunk ki a magyar emberek köréből. levonhatjuk továbbá a katonára (mdf) és székelyre (munkáspárt) adott szavazatokat, ez 46.367, valamint 4212 voksot jelent. azonban mivel ezen pártok támogatottsága szinte kizárólag a panelban lakó harcos szocinyuggerekből áll, így nyílvánvaló, hogy nem mind adta le szavazatát, mert fájt a lába, a háta, nem jött a mozgóurna, stb. így tehát további kb. 80 ezer főt mint szimpatizánst nyugodtan levonhatunk. így budapest magyar lakossága már csak 613.042 fő.
            azt is fontos megemlíteni, hogy a budapesten élő magyaroknak nem egésze budapesti származású. rögtön kezdhetjük az egyetemistákkal. budapest városában 147 ezer fő tanul a felsőoktatásban, ám ezek nagyjából 4/5-e vidéki hallgató (kb. 117.600 fő) , aki csak kényszerűségből sínylődik a liberális városban. újabb 200 ezer főt vonhatunk le, ha levonjuk a pesten dolgozó vidékieket, akik azonban kultúrálisan nem tekinthetők budapestinek, és további 50 ezer magyar lakos él ott, aki határon túli gyökerekkel rendelkezik, és valószínűleg nem is sokáig marad pesten. ha már itt tartunk: újabb 100 ezer ember lakik budapesten, akik már úgy megszedték magukat, hogy néhány éven belül "leköltöznek vidékre", hogy tehenet fejve, füvet kaszálva élvezzék a falusi idillt. így marad 145.442 magyar ember.
            ez azonban csalóka szám, a magyar lakosság száma ennél természetesen jóval kisebb. pédául kénytelenek vagyunk levonni a melegeket ebből a számból, kiket a magyar haza nyílvánvalóan nem ölelhet kebelére. országos szinten 1-2%-ra szokás tenni a homoszexuálisok arányát, ám a liberális városban ez egyértelműen nagyobb, így újabb 85.610 lakos nem tekinthető igaz magyarnak. vallási tekintetben pedig egyértelműen kizárhatók a hitgyűlisek, szcientológusok, jehova tanúi, meg az összes hülye szekta híve, akik összesen 40 ezer főt tehetnek ki. marad 19.832 magyar lakos, akiből nagyjából 10 ezer fő csupán börtönben ül, és az ország különböző pontjából érkezett, marad tehát mindössze 9832 fő. ez azonban még nem a végösszeg, muszáj levonni belőle a budapesten tanuló külföldi diákokat (6000), és a pesti klubokban focizó afrikai és dél-amerikai focistákat (320), így marad 3512 fő, vagyis nagyjából egy falu lakossága. ezzel azonban még mindig nincs vége. budapesten 18 szabadkőműves páholy működik, akik -nagyon helyesen- a magyar nemzet megrontói és a judeobolsevista métely támogatói , így páholyonként 150 főt számolva 2700 főt kell levonnunk a magyar lakosságból. fontos továbbá, hogy a budapesten működő számtalan nagykövetség és konzulátus dolgozóit se hagyjuk ki a sorból, ez legalább 800 főt jelent. marad 12 magyar ember, ám ebből még le kell vonni a kormány tagjait, akik semmiképpen se képezik a nemzet részét. ezt (11 fő) levonva megkapjuk a végeredményt: budapesten mindössze egyetlen magyar ember él, ez pedig nagy valószínűséggel viking.

szóval viking, milyen érzés egyedüli magyarként a mi városunkban élni? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr371352674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noked-Lee 2009.09.01. 12:24:41

ja, és gyorsan elhatárolódom magamtól, biztos ami biztos.

brux_88 2009.09.01. 12:48:42

továbbá figyelmébe ajánlom a kedves cikkíró Uraknak, hogy nevezett Viking korlátozott önállósággal bír. Mint ahogy egy korábbi tanulmányból kiderült, pusztán bruxxal együtt képeznek teljes, önálló karaktert, s mivel mind tudjuk brux mennyire NEM budapesti (és még kevésbé magyar) újabb felet levehetünk a budapesti magyarok számából.

brux_88 2009.09.01. 15:02:27

a tanulmány a budapesri MAGYARSÁGot kívánta felkutatni...azt tudjuk, kik a budapestiek...(hova tűnt a szokott rókás önuralom, és elevenbe vágó érvrendszer?)

Noked-Lee 2009.09.02. 07:55:00

talán megsértődött, hogy őt nem soroltam ehhez a hátrafelé nyilazó, nyereg alatt húst puhító "nép"-hez.

a Viking 2009.09.06. 11:25:01

AZ eredeti kérdést szem előtt tartva: köszönöm, jó itt egyedül magyarnak lenni, különleges leszek tőle. Mindazonáltal hozzászoktam, hiszen második otthonomban, Pécsett is ugyanígy vagyok ezzel.

Jamal_Fraser 2009.09.07. 11:01:37

Igen, ez sajnos vidékről jobban látszik.

Kiváló számfejtés!
süti beállítások módosítása