Három az egyben

2010.02.06. 20:25

mivel az elmúlt napokban nem sokat írtam, így most egy poston belül kerítek sort több témára:

1. Eredményhírdetések:
korábban volt két közvéleménykutatós posztom, amiket azt hiszem ideje lezárni. lássuk először a leggányabb ország kérdését:

mint látható, a belorusz pokol magabiztosan utasította maga mögé a többi nyomortanyá, bár bevallom, a feröer szigetektől többet vártam volna.

a másik kérdésfelvetésemnél is a papírforma érvényesült:

a kamaszos huncutságú gordon hozta a kötelezőt, ám számomra meglepetés volt azon miniszterelnök szereplése, aki csak úgymond vigaszágon szerezte meg az ország vezetését is. boross péterről beszélek, aki a szavazás kezdeti szakaszában még vezetett is, és csak kevéssel a vége előtt csúszott le az ezüstről, ám még ez is szép teljesítmény tőle.

 


2. Szakosztály-mozi
nagy tiszteletű kiflee elnök úr (höhö) korábban felvetette, hogy kultúrális programként megnézetné velünk david haselhoff remekművét, a lavinát) úgy néz ki azonban, hogy lehetőség van rá, hogy ezt a remekművet úgy 4-500 forintért mozban nézzük meg, ami kétségkívül jobban hangzik. ehhez azonban szavazni kell a filmre IDE KATTINTVA.
mivel elég sok 'lavina' c. film van, a biztonság kedvéért írjátok oda, hogy a david hasselhoff-féle, vagy a paul shapiro által rendezett filmre vagyunk kíváncsiak.
mivel a szavazásnál 3 filmet lehet megjelölni, így írok pár további filmcímet, melyek igényt tarthatnak a szakosztálytagok és szimpatizánsok szavazataira, ezekből szabadon lehet válogatni:
Deadly Prey
A hullám
Sorstalanság
Rocky 4
Álmok útján
Teachers (Robby D. rendezésében)
Tenacios D. - A végzet pengetője

szóval mindenki szavazzon a lavinára, és terjesszétek is a linket! köszönöm.

3. Köszöntés

valamint egy köszöntés: szerdán egy újabb egyed került igen közel a szívünkhez, így azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy üdvözöljük Artúrt a társaságunkban (még nem a szakosztályban!)!

mint az a képen is látszik, artúr eléggé belevetette magát a pécsi nájtlájfba, reméljük ez továbbra is így lesz, és még sok vidám estét tölthetünk el , és bízunk benne, hogy a 'papamaci' gyakra elhozza majd bulizni is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr71734923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiflee 2010.02.06. 20:54:00

azért számomra is nagyon meglepő Boross Péter szereplése... meg szegény Antall Józsefé is.
egyébként félek, hogy a lavina soha nem ment a mozikban, tehát nehezen tudnák az urániások beszerezni. de persze már leszavaztam rá.

Droid 2010.02.06. 21:17:02

Hát örülök hogy Artúr háttér-alkar-statisztája lehettem!

Noked-Lee 2010.02.06. 21:56:09

@Kiflee: ott azt írják, hogy elég, ha magyarországon forgalmazott film.

Noked-Lee 2010.02.07. 11:38:35

te kiflee!
nem akarod amúgy begépelni a szerdai szakosztály-jegyzőkönyvet?

a Viking 2010.02.07. 19:06:49

Talán szerencsésebb lett volna, ha Artúr egy üveg Szalonnal pózol, de így is hatásos. És cuki. brummbrumm. Isten hozott Artúr!

Kiflee 2010.02.07. 20:31:52

az a baj, hogy a hangiban nincsen szalon. szégyen gyalázat.
süti beállítások módosítása