A szervezés csúcsa

2010.04.28. 01:03

az elmúlt évek, hetek, órák egyre jobban tudatosították bennem, mily rohadt nehéz is a társaságunkkal egy teljesen banális találkát összehozni, hiszen mindig van valaki, aki jobban tudja. ezt szeretném szemléltetni egy fiktív -és persze sarkított- példával, akinek nem inge, ne vegye magára.

előzmény:
hétfő este 8kor teljes egyetértésben a szakosztály tagjai megszavazzák, hogy mondjuk csütörtök este 6kor fekete péterezni fognak a séta-téren. természetesen mindenki biztosra ígéri jelenlétét, ellenvetés nincs, teljes a harmónia. egézen úgy szerda délelőttig. ekkor ugyanis A megemlíti, hogy holnapra futózáporokat mondanak, és hogy fedett helyen kéne tartani a kártyapartit. ugyan megjegyzem, hogy akkor max bemegyünk papucsba, de A továbbra is húzza a száját. délután 2-kor már felhív B, és újságolja, hogy A már a papucsba hívta őt a séta-tér helyett. jóvan mondom, legyen papucs. kora este azonban C rámír msn-en hogy ő papucs miatt ki nem mászik olyan messzire, szóval ő és D inkább maradnak otthon. a faszomat. jó, legyen hangulat, csütörtök este 6. E ugyan húzza a száját, neki jobb lenne péntek, de A, D és F hazahúznak péntek reggel, szóval marad a csütörtök. igenám, de C és D elfelejtette említeni, hogy ők még akarnak egyet kajálni flekkenben, szóval legkorábban fél 8ra érnek oda. erre A megjegyzi, hogy akkor egyszerűbb lenne átrakni az egészet flekkebe, és mondjuk 7-re. oké faszom. csütörtök reggel azonban hív B, és bejelenti, hogy a fekete péter paklija eltűnt, csak magyar kártya van. D és F felveti a zsírozás lehetőségét, míg A, C és G csak makaózni hajlandó. A közben ír iwiwen, hogy nincs pénze és tanulnia kell, szóval ne flekkenben legyünk, hanem valami koleszban vagy albérletben. C és D nem enged a kajáldából, sőt bejelentik, igazából ők szívesebben sakkoznának a kártya helyett. dél körül hívom E-t, hogy tarthatnánk-e nála a partit, de ő meglepetten közli velem, hogy már reggel hazament. mikor megpróbálok új helyszín után kutatni, egy hívás után kiderül, hogy A és G igazából már játszanak is, de persze ki nevet a végén-t cornerban. rá egy percre B csörget meg, mikor visszahívom, elmondja, hogy igazából ő szervezte oda, hogy megoldja a dilemmát, de ő majd csak 8 körül jön, akkor se marad sokat. ha pedig végre el is kezdünk játszani, jó eséllyel valaki megjegyzi, hogy talán jobb lett volna a séta téren fekete péterezni...

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr741958004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamal_Fraser 2010.04.28. 13:44:46

Teljesen megértem az érzéseidet kolléga, de éppen az ilyenek elkerülésére találtuk ki az elnöki rendszert... nyilván alacsony hatékonysággal, az tény.

Másrészt az elkerülhetetlen, hogy időnként valakinek közbejöjjön valami (dehogy mindig??)

A csodálatos Óz 2010.04.28. 17:03:32

amúgy a metafora a pókerre is tök igaz, bár azt Noked-Lee nem játssza, úgyhogy úgy vélem nem erre gondolt!
süti beállítások módosítása