A Top 5 Szomszédok csajozó

2011.11.08. 20:09

 a piálás és a lógás után evezzünk romantikusabb vizekre. a lantos utca 8. szám alatt ugyanis olyan sármőrök laknak, akik egyetlen tekintettel robbantják le a bugyit szende szűzlányokról és tisztes háziasszonyokról egyaránt. de ezen belül is lássuk az élmezőnyt, íme a top 5:

5. Laci
a vörhenyes kocsmáros első blikkre nem a női szívek álma, azonban a sorozat legelején még a bombanőnek számító körte alma pasija, később meg becsúszott is egy feleség, de csak azért, hogy utána zavartalanul folytathassa perverz mosolyú csajozását az alkotás presszóban. valljuk meg, szép eredmény ez egy olyantól, akinek nincs lelke.

4. Feri
a tacskóképű vágási ugyan igazi mintaférj, arról azonban nem tehet, hogy foglalt létére is egyszerűen imádják a nők. a kisfiús sárm sok nő fantáziáját beindítja, azonban hiába: feri minden kísértésnek ellenáll, és mindig hű marad jutkájához.

3. Mágen
újabb érthetetlen sikertörténet: a ronda, kopasz zsidó doktorért egyszerűen minden bugyi nedvesedik, fel nem foghatom, hogy vajon a csillogó fejtető, vagy az austin powers-re emlékeztető mellkasszőr váltja ki ezt a hatást. a siker azonban garantált; a nagy fehér imádói közt szerepel mentőshölgy (kettő is!), ügyvédnő, röntgenes és újgazdag úrihölgy is (ebből is kettő). no meg egy kozmetikus persze.

2. János
azonban még mágennél is felfoghatatlanabb jános népszerűsége. a fickó unalmas, hisztis, és öreg, vééégtelenül ÖREG! aki pedig látta nagybajuszú jánost erdei tisztásokon csókolózni, az nagyjából el tudja képzelni, hogy néz ki a predator, mikor gyrost eszik. no de nem tisztem minősíteni a módszereit, hiszen a számok őt igazolják: teljesen mindegy, van-e épp valakije, zavartalanul fűzögeti tovább a sunákat, akik pedig következetesen "magas, jóképű fiatalemberként" emlegetik.

1. Gábor
vádoljanak bár elfogultsággal, de számomra a csajozás alfáját és omegáját gábor gábor jelenti. a bájolgós, udvarias álca vérmes ragadozót rejt, szívóssága, és elbűvölő stílusa egyszer még julit is levette a lábáról (más kérdés, hogy gáborunk nem tudott mit kezdeni a kínálkozó szituval). de gábor jó taktikusként mindig megtartja a nála cirka 30-40 évvel fiatalabb vica cicát, aki stabil hancúrlehetőséget jelent a vadászatban megfáradt gábor számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr483364280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamal_Fraser 2011.11.10. 09:39:40

Gábor a király valóban, de a kontraszt Jánosnál a legnagyobb: öreg, sótlan, bajuszos fasz - álomsunák (mérnöknő,fuh). Brrr....
süti beállítások módosítása