Idén is képviseltette magát a Szakosztály a Félsziget Fesztiválon, amely az eddigiekkel ellentétben nem Marosvásárhelyen, hanem Kolozsváron került megrendezésre. Azt hiszem a jelenlévő Droid, Noked-Lee és Jamal nevében is mondhatom, hogy ugyan sokkal festőibb volt a környezet az idei helyszínen, de hiányzott a strand a monokiniző sunákkal és hát a szervezés is hagyott kívánni valót maga után. Természetesen ez nem szegte kedvünket, mert gyönyörű lányok itt is voltak, inkább csak azok voltak, többségében magyar fajúak és hát sört is csapoltak rendesen.  No, meg a Tátratea, ami elsődleges töményünkké lépett elő erre a négy napra. 72%-os alkoholtartalma biztosította, hogy kettő, max. három után ne emlékezzünk az este hátralévő részére.  A strandot a MIÉRT (Magyar Ifjúsági Értekezlet) sátra helyettesítette, ahol a nap nagy részét töltöttük. Reggeli és kávé után ide ültünk be, ahol a délelőtti sörözéshez az általunk kért zenék biztosították a jó hangulatot, bár a Burzsoá Nyugdíjasok Bunkó Pestiek című száma nem aratott feltétlen tetszést a publikumban, mindenesetre mi jót buliztunk rá. Kora délután aztán jött a humoráradat, az erdélyi stand uposok részéről, elsősorban a Szomszéd nénik vezetésével és szervezésében, akik egyébként az egész fesztiválon részt vettek és ahogy elnéztem meg is nyomták a party hard gombot, növelve ezzel bennem, az amúgy is meglévő szimpátiát az irányukba. Mellettük még több más amatőr és félprofi humorista is fellépett kiváló hangulatot teremtve a nap további részéhez, mely este rendre komoly alkoholizálásba és tahóskodásba fulladt. Sikerült új arcokkal is megismerkedni, így a szomszéd, Antalékkal, akik második nap reggel azzal ébresztették a sátortábort, hogy egy liter pálinkával a kezükben reggel nyolckor, nyolcan, azt ordították, hogy „Antal vagyok, alkoholista!!!” . Ez egyébként egyfajta szlogenné vált a fesztivál hátralévő részére. Mellettük a gyergyói különítménnyel ittunk át egy-két estét, illetve a MIÉRT sátras lányokkal, akik közül mindenki haza hozott volna legalább egyet feleségnek. Jamal meg is jegyezte, hogy jövőre jegygyűrűvel kell érkezni. Természetesen emellett még számtalan hihető és hihetetlen történetben volt részünk, de ezek egy része a feledés homályába veszett, másik részét meg majd élőben, ha lesz rá alkalom. Mindezek mellett, utólagos engedelmetekkel, egyfajta szakosztály-gyűlést is tartottunk, ahol a Trollfoci erős hatására megpróbáltuk összegyűjteni a biszem-baszom és a Mennyei Bajnokság kategóriáiba sorolható dolgokat. Nem is mi lennénk, ha az egyik lapot nem hagytuk volna el, amin a lista volt, így ugyan csonkán, de mégis maradandóan leírhatom, ami maradt.

Szóval, Biszem-baszom:

Okostelefon, borkóstolás, Zsók Levente, jó nők (ez nem tudom, hogy került ide…), Sziget, Kört Kobén, Kiss Ádám, Tomika, Slam Poetry, BUDAPEST, Fécsebukk, frizbi (nagyon biszem-baszom), Buzerikusz Sándor, Párizs, szívószál

 

Mennyei Bajnokság:

 Kiflee, Kovács Barna (a csapos), A Pokolgép, AZ IRA, inni, Hunci, Feki, NOKIA 3310, Szomszéd néni Produkciós Iroda, Sebastian Schweinsteiger (gyönyörű név), Sajó Sándor, talponálló, tahóskodás, disznóvágás, Sinkovits Imre, szüret

 

Mivel a lista nem teljes, ezért ha valakinek van emléke még a továbbiakról vagy szeretne valamit felvetetni a listára, akkor bátran kommenteljen. Hát, így hirtelen ennyi, de valószínűleg a jobb írói vénával ellátott tagok, majd megírják az élményeket bővebben.

Búcsúzóul még itt van néhány kép, hogy irigykedjetek!!! Ezeket ugyan nem mi csináltuk, de ha akartok még a félsziget.ro oldalon találtok még csinos lányokat.

félsziget 2_1.jpg

félsziget 3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr75420938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamal_Fraser 2013.07.23. 21:24:42

Csak semmi biszem baszom, biszi-baszi-tiki-taki!

Óz, elfelejtetted a buzisátrat, meg a Fridi-szaftot! :D

Amúgy nagyon biszem-baszom még az angol, francia, spanyol és olasz nyelv

mennyei bajnokság nyelv meg a magyar és a német.

Kiflee 2013.07.29. 11:26:28

ki az a Sajó Sándor? és miért biszem-baszom a Kurt gyerek? volt abban rákkenroll rendesen!

Jamal_Fraser 2013.07.29. 13:22:24

@Kiflee: Sajó Sándor írta a Magyar éneke 1919-ben című költeményt, melynek bizonyos részét gyakran idézzük, a legszebb sor:
,,Magyar vagyok, a fajomat imádom, és nem leszek más, inkább meghalok.''

Így már biztos képben vagy. Kört meg biszem-baszom és kész!

Noked-Lee 2013.07.29. 14:05:56

ami még eszembe jutott:
mennyei bajnokság a bajusz, a kockás terítő, a 72-es tátratea
biszem baszom bármilyen olyan kávé, aminek neve van, és a kézfertőtlenítő.
javítsatok ki, ha tévednék
süti beállítások módosítása