Divatpercek Dániel Péterrel

2013.10.29. 13:10

Aligha van nagyobb rajongója nálam az izraeli celebvilág feltörekvő csillagának, Dániel Péternek. Mindennap megnézem tehát facebook profilját, így látom, hogyan aggódik a demokráciáért, látom, hogyan fotózza a tányérját, és azt is látom, ahogy néhanapján önmagát is lencsevégre kapja.
Ilyenkor többnyire kényszeresen igyekszik bemutatni, hogy nem is egy terrorállamban, hanem a szabadságjogok őshazájában él, valami mégis feltűnt a képeket nézegetve. Dániel ugyanis rájött arra, hogy 3 (azaz három) ing bőségesen elég egy férfi ruhatárába. Oké, tudom, takarítással nyilván nem lehet nagy pénzt keresni, de hát ez az ára annak, ha valaki a békés és biztonságos Izraelben akar élni. De hogy ne a levegőbe beszéljek, lássuk azt a három inget, melyeken kívül lényegében semmi másban nem mutatkozik ez az amorózó.

1. A csíkos
csíkosdjpg.jpg(felhívnám a figyelmet arra, hogy az alsó képek egyikén Dániel Péter GYÚR! Reszkessetek, gárdisták!)




2. A világos-kockás

dánielvjpg.jpg
(Az izraeli zászlós képen egyébként Dániel Péter épp a Győri ETO ellen szurkol)


3. És végül a legkedvencebb ing: a sötét-kockás
dánielsjpg.jpg

Ezzel véget értek Dániel Péter divatpercei. A trendi celeb kiegészítőként Dávid-csillagos nyakláncot és izraeli-zászlós kitűzőt ajánl minden alkalomra. Mert hiszen tudjuk: ha zsidók csinálják, az nem nacionalizmus.

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr185604615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiflee 2013.10.29. 13:44:00

marha jó! :D
a sötét kockás ingből nem kettő van neki? mert az egyik mintka kicsit világosabb árnyalatú lenne (de lehet, hogy a fényviszonyok teszik).
egyébként számomra ez az igénytelenség(?) szimpatikus! :)
a csajok az izraeli hadsereg katonái?

Noked-Lee 2013.10.29. 15:20:47

@Kiflee: szerintem ugyanaz az ing, csak kopik :)
amúgy igen, a punetták jó kis izraeli katonasunák, azt írta róluk, hogy néhány ilyen leányzó hazazavarná az egész gárdát :) (egy másik katonás képnél pedig arról beszélt, milyen rendet lehetne vágni pár ilyen géppisztollyal egy fidesz-kongresszuson...)

Noked-Lee 2013.10.29. 16:40:38

végigfutva még egyszer a képeit azt kell látnom, hogy a pózai se túl változatosak. a kezével vajon az eltűnt fitymáját takargatja minden második képen?

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2013.10.29. 21:41:00

az egyik képen bográcsgulyást főz?!
dehiszen abban disznóhús van!!!

Jamal_Fraser 2013.10.30. 20:52:11

A képeket nézve megsajnáltam ezt a szerencsétlen, örök vesztes embert, ezt halál komolyan mondom.
süti beállítások módosítása