Kormányzati kiskáté 2014-re

2014.12.03. 22:45

Úgy tűnik napjainkban a kormányzat megtalálta a válaszadás jollyjokerét, amiből minden szorult helyzetből kivághatja magát. Lássunk néhány példát!

Akadékoskodás: A Fidesz ki sem látszik a korrupciós, mutyizós ügyekből, üzlettársak, focis haverok, rokonok, szobatársak osztják szét egymás között a pozíciókat.
Válasz: Ha ez valóban így lenne, és a Fidesz egy korrupt párt lenne, aligha nyerte volna meg áprilisban az országgyűlési választásokat.

A: Rogán, Szíjjártó, Lázár, a korábbi állandó luxusbaloldalazás után villákat, luxuscikkeket vásárolgatnak, a jó ég tudja, miből.
V: Ha ez tényleg ennyire nagymértékű lenne, mint ahogy állítja, akkor ez nyilván zavarta volna a választókat is. Ezzel szemben a valóság az, hogy a választópolgárok ismét kétharmados felhatalmazást adtak a kormánypártoknak.

A: A nagy elszámoltatásból nem lett lófasz se, őfelsége ellenzéke ugyanolyan érintetlen, mint volt 2009-ben.
V: Az elszámoltatás sikeres volt, máskülönben mivel magyarázza a Fidesz újabb földindulás-szerű győzelmeit a 2014-es évben?

A: A köztévé már-már kabaréba forduló állami szócső lett, a sikerpropaganda pedig arrogánsan szembefordul a valósággal.
V: A választópolgárok el tudják dönteni, hogy kinek hisznek, nem véletlenül nyerte meg az idén mindhárom választást a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség.

A: A cigánykérdés és a közbiztonság ha lehet, még kaotikusabb, mint 2010 előtt volt, a kormány nyilvánvalóan nem rendelkezik semmiféle koncepcióval a téren.
V: Ez az ön személyes véleménye, a választók kétharmada azonban másképp gondolja.

A: Miközben hatalmas pénzek folynak el lófasz dolgokra, a stratégiailag fontos területekre (pl. tankvásárlás) egy kanyi sem jut.
V: Én úgy gondolom, hogy ennek megítélését a választópolgárok belátására kellene bízni, akik mint tudjuk, 2010 után 2014-ben is bizalmat szavaztak nekünk, amit igyekszünk is meghálálni.

A: A Fidesz rendszeresen szembemegy korábbi kijelentéseivel, alapelveivel, legyen szó külpolitikáról vagy gazdaságról.
V: Ha a kormánypárt valóban olyan kétszínű lenne, mint állítja, hogyan lehetséges, hogy idén nem egy, nem kettő, de három választást is tudott nyerni?

A: Orbán Viktor el van hízva. Korábban egy jóképű fickó volt, most meg egy tohonya, pocakos házmesterre hasonlít.
V: Ha valóban olyan kövér lenne, akkor.... Najó, tényleg nagy zsírdisznó lett, ezt el kell ismerni.



A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr886955605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamal_Fraser 2014.12.11. 23:52:46

@wertzui1987: visszatért a legendás, frappáns nevű wertzui!!!!!!!!!!

Droid 2014.12.12. 01:05:32

@Jamal_Fraser: Valodi langelme! Szenzacios humora van!
süti beállítások módosítása