kari játékok stb...

2009.03.28. 20:32

A szemeszter nagyjából félidejéhez érkezett ennek örömére, valamit az elmúlt hét eseményeit a saját szemszögemből összegezném.

Itt voltak ugye a kari játékok, amin bár felhigulva, de a R&R Szakosztály néven vett részt a társulat. Volt itt minden. Háromlábú futás, esésekkel tarkítva, szalagtépő verseny (na ez kifejezetten elmebeteg volt, 4 körmöm tört bele, valamint másokat is megtépáztak, szó szerint). Műveltségi vetélkedők (Mindent vagy semmit - ebben kifejezetten jól szerepelt a csapat, az első nap után még a vezetés is a mienk volt). Az Élő Honfoglaló már kevésbé volt eredményes, leváraztak minket, valamint egyes tippelős kérdések véres, a koreai háborút szörnyűségeit idéző konfliktushelyzeteket generálták. Bizony, a Titanic mentőcsónakjainak a száma méltó oka egy nemzetközi krízis kialakulásának, nem csoda, hogy a NATO is rendkívüli kongresszust hívott össze az orvosolására. Számomra a fénypont az alkohol szorításában R. A. női nagymester elleni egyik szimultánpartimban elért döntetlen, bár kicsit "megkönyörülökrajtadésamúgyiscsoporttársamvagy" íze volt a dolognak, ennek ellenére becsülettel küzdöttem mint disznó a jégen. A harmadik napja maradt a legnagyobb érdeklődéssel várt lézerfegyver-párbaj. Itt sem szerepeltünk fényesen, még Babos "Rambo" Attila is kevésnek bizonyult, valamint a karton és a tölgyfa nem fedezék. Ezután unaloműzésként a shogi és a dáma ezeréves hagyományait megszégyenítő ország-város... játékkal szórakoztattuk magunkat, majd a szórakozás jelzőt nyugodtan elhagyhatjuk, lévén Dzsu durván alázott minket (ne bízd el magad, tudjuk, hogy a Polgár lányokat a sakkra nevelték, téged meg erre...:)) Az est "fénypontja" a színdarabunk sem aratott osztatlan sikert, elég elfuserált témát kaptunk a Muzsika hangja (sajnos eme - állítólag - klasszikus egyébként tökéletes lefedettségú filmes tudásunk sötét foltját alkotta) - Dr. House párosítással. Bár a szöveg sztem nem volt rossz, és a színpadi játékunk is mindent vitt, különösen Jamal és Óz játszottak le mindenkit a szímpadról, a szőrös szívű zsűri valahogy nem méltányolta kellőképp az erőfeszítéseinket. Az meg csak remélni tudom hogy a szövegnél velem és nem rajtam röhögtek.

Mindent összevetve a tisztes negyedik helyet szereztük meg magunknak, ami egyáltalán nem rossz. Meg jó móka volt az egész köszönöm a részvételt mindenkinek. Sajnos túl tömény (figyeled Brux, szóvicc!) volt a hét ahhoz, hogy mindent 1 postba sürítsek, holnap pótlom a hiányosságot, ugyanis az esték is megérnek 1 külön misét...a szakest szintúgy

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr961031937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiflee 2009.03.29. 04:33:19

viszont a napfény íze nekem tetszett

Lusta_ 2009.03.29. 10:31:03

Uhh, ezt jól elkúrtam, de az én fejem se káptalan, javítva

Teljesítmény-Leadó Tengely (törölt) 2009.03.30. 06:05:25

Én is köszönök mindent a csapatnak :)
Jóféle 3 nap volt ez.
süti beállítások módosítása