ezek vagyunk mi

2009.04.02. 23:32

A szakosztály tagjai közismertek, naponta találkozunk velük, de felmerül a kérdés, kik is ők valójában?

Óz: Óz egy nagyszerű elme, az igazi töris mintapéldánya. Volt BTK-n évfolyamelső, de ettől a közvélemény számára ő a "csöves". Igazából nem tudjuk miért, hiszen ő utál cigit kérni, pénzét jól osztja be, soha nem adósodik el, rendszeres meghívottja az Operabálnak. A lányok egy része azonban bálványozza, a Vouge magazin címlapján többször is szerepelt Közép-Kelet Európa legszebb férfitesteként (különös szexepilje a tizes korongecsetet megszégyenítő hasa).  Szorgalmi időszakban nagy varázsló, vizsgaidőszakban kipukkad, és ez alól a kiemelkedően magas tanulmányi átlaga sem ad felmentést. Vajon mikor a szoctám ill. diákhitel partyk bűvköréből?

Viking: Viking a társulat új, nem éppen lelkes tagja. Ebben szerepet játszik, hogy fél évig kémkedett Norvégiában. A szakosztályra nem jellemzően élő nője van,valamint szilárd, céltudatos és erkölcsös férfiú ő. Legendás basszusgitáros, ő a fehér Jaco Pastorius. Aktivitásának hiányát emiatt megbocsátjuk, bár felmerül a gyanú, hogy nem a barátnője, hanem Brux miatt nem tudja kibontakoztatni teljes tehetségét. Vajon mit csinálhatnak, amikor nincsenek velünk?

Brux: Brux felvétele viharos beszélgetések sorát indította el ("Ha nem vagy ott az alapításnál, soha nem lettél volna tag" - Nokedli) A konfliktus egy másfél éves párkapcsolat nagy promlémája volt, mely vége a szakosztály taggyűlés során derült ki számunkra. Mindenkit sokkolt a hír, hogy Nokedli és az általa "gusztustalannak" nevezett Brux szakítottak, hiszen a múlt heti szakesten még olyan szép párnak tűntek, látszólag elválaszthatatlanok voltak, úgy simultak egymáshoz hogy csak na. (Bár azóta egyes szemtanúk szerint Brux visszakönyörögte magát, látták őket együtt távozni a BTK-ról...) Róla tudva levő, hogy szereti a Szenesben focistára inni magát, ilyenkor ő a szakosztály lotyója.
Vajon hogy tudnánk eldönteni Brux nemi hovatartozását? Nekem már van 1 ötletem...

Jamal: Jamal jamaikai szülők gyermeke, bár fura, hogy csupán 164 centi, szőke és kékszemű. Identitászavara ide vezethető vissza, többször képzeli magát fehér rabszolgartónak, de rendszeresen látják a POTE aulájában bandázni az unokatesóival. Egyes források szerint az ő dédszülei írták a Hey Joe-t. Nyugodt, kiegyensúlyozott figura, soha nem pörög, semmi sem hozza ki a nyugalmából. Politikailag teljesen korrekt, fehér, de agya az nincs. Lakótársaival legendás szimbiózisban élnek, valamint élő nővel is rendelkezik. Többek szerint Nokedli klónja. Vajon Brux mikor lesz féltékeny rá?

Lusta: Az "Uralkodó", bár a héten többen puccsot kíséreltek meg ellene, de nem sikerült megdönteni eme nemes címet. Józan, kiegyensúlyozott férfi, soha nem iszik, a vodkát csak hírből ismeri és híres futókalandjairól. A számítógépet megveti, életében nem játszott még egy óránál többet. Igazi partyarc, a Szenes és a TK törzsvendége, de a legdurvább bulik után is ZH-t ír és megtartja referátumát, mégpedig magas színvonalon. Hornyák tanárúr és Marina tanárnő kiemelt kedvence főként reggel nyolckor. Kiváló sportember, aki mindig józanul áll a kapuba. Első számú rajongója Nokedli. Beszélgetéseiket hosszas seggnyalás szokta megelőzni. (Vajon Brux mikor lesz rá is féltékeny?)

Mäjer: az univerzum legravaszabb Rókája, a rózsadomb türannisza (a rettegett Feleskirány) az "ízibotok" megalázója, reflexei a fénysebesség határát súrolják. Életvidám a cinizmus bármilyen formája távol áll tőle, mindenkihez van egy jó szava. A sört nagyon szereti, töménytelen mennyiség elfogyasztására képes belőle (3-4?). Életének szabályait ő maga írja, csak két dologtól függ: a Párttól és Jánostól. Az első vezeti az élet útvesztőiben, Jánossal pedig már túl van a komaságon lásd:(http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9078503). A női lelkek nagy tudora, egyszerre akár az univerzum összes nőjét is tudná szeretni, a szakosztály Casanovája, de mostanában megállapodni látszik, a Szenest kerüli a Boszorkány koliban éli remete életét az új szerelmével, a HP laptopjával.

Kifli:  Önálló, független, határozott, semmivel sem befolyásolható férfiú ő. Na jó, most hazudtunk, szobatársa durva tekintélyuralmat gyakorol rá. Esténként többször hangzik el hasonló beszélgetés.
-Gergő...
-NEM!
-Dee, légyszi hadd menjek el a fiúkkal, hiszen ismered már őket, meg hazajövök időben, inni sem fogok....
-Nem! Nem! Nem fogsz felébreszteni, elegem van abból hogy 11-kor jössz haza, hangosan nyitogatod az ajtót stb. Aludni akarok!
A bociszemek sem használnak ilyenkor, Gergő hajthatatlan,még Jamal Kifli iránt érzett szerelme sem hatja meg. Vajon mikor söpri el Gergőt Kifli népharagja?

Nokedli:  A "zseniális", a mözsi diktátor, a női szívek összetörője, a Szenes csajozós démona, a csók- és amőbakirály. Rugalmas, kompromisszumokra bármikor képes, sosem csinálna olyat, hogy egyedül elindul valamerre. Hozzá kell tenni, hogy most durván kiéli magát, lévén egy másfél éves párkapcsolaton van túl Brux-al, mindketten sok sebet adtak és kaptak. A Zsidó Világközösség egyik vezetője, az ő ötlete alapján teszik tönkre az olyan kis országok valutáját mint Nicaragua, Puerto Rico, Kina, valamint az Egyesült Államok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr761042980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noked-Lee 2009.04.06. 12:11:20

remek, bár kissé eufémisztikus írás. :)
ja, és egy jótanács: ha van mexikói pesotok, akkor kurvagyorsan szabaduljatok meg tőle!

Truszi 2009.05.01. 18:42:46

Egy mondattal erősen vitatkoznék, bocsi Srácok, ha zavarok.
süti beállítások módosítása