Tudom, a fenti tézis igen erősen magyarázatra szorul, de bizonyítani tudom állításom. A levezetéshez, és összekötő kapocsként Bertold Brecht-et fogom használni. Ő a 20. századi német színházművészet megújítója, író, költő, és ott figyel az Ormos-féle új Németországos könyv hátulján.

Namármost ez a fószer megdöbbentő hasonlóságot mutat Kedves Barátunkkal, Milánnal. Íme. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nos, a közös származás tagadhatatlan.

A továbbiakban nézzük meg a 35 évvel öregebb Brechtet és a mainál nem sokkal fiatalabb Vonyó Tanár Urat, hasonlítanak-e?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hehe, a válasz igen, hát persze! Remélem így már mindenki számára világos a szörnyű igazság, hogy Milán valójában a Vonyó fiatalkori énje, akit előreküldtek az időben, hogy bennünket mételyezzen a hülye poénjaival. A magasságkülönbséget Sanyi segítségével oldották meg, a fiatal Vonyó egyszerűen ráül Sanyi vállára, és ezt valami hülye elmetrükkel palástolhatják, vagy nemtudom, hogy úgy tűnjön, Milu egy normális, egészséges balogunyomi fiatal férfi, és nem egy 150 centis KISz titkár, aki egy pesti fickó vállán ücsörög. Most már érthető a kettejük közötti különleges kapcsolat miértje is.

Lebuktattam Minyit a Faszra.

Az ötletért köszi a Rucsinak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr41136622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a Viking 2009.05.22. 03:43:43

Ugyan részeg vagyok, de minent tagadok!!!

Lusta 2009.05.22. 09:50:03

Nos igen, ezek után nincs kérdés, csak válasz.
De a kérdés itt motoszkál a fejemben: Jamal - Van neked agyad??

brux_88 2009.05.22. 22:46:20

nade mindenki láthatja meddig vittem...

Jami a vicc nagyon jó, fel is írom magamnak...

jelenleg én is részeg vagyok, de a tények azok tények...

Jamal_Fraser 2009.05.23. 13:39:43

tyű, Majer rendet tesz a kmmentelőkben... a Szakosztály ökle!

Kiflee 2009.05.23. 20:06:43

nem találok szavakat. Jamal, nem biztos, hogy épelméjű vagy... Lusta kérdésében osztozom. vagy az is lehet, hogy a másik 7 milliárd ember őrült meg.
süti beállítások módosítása