az elnökség vége

2009.11.30. 10:34

Bizony...Így, a hónap utolsó napján, kicsit összefoglalva ezt a négy hetet, átadom a stafétát. Kezdődött a dolog a szülinapommal, ahol - ha nem is egyszerre - jelen volt a teljes szakosztály. Bizony, a fogyasztásra nem lehetett panasz. Személy szerint nagyon élveztem ezt a hónapot, volt ott nem egy és nem kettő jó buli, de kérem szépen ott azért egymásnál (illetve pontosabban Jamalnál) való egész napos csövezések voltak, hálózatban játék, meccsnézések és így tovább. A kultúrális rész - mea maxima culpa - kimaradt, bár 2 apró pillanat volt, Nokedleevel az Agyatlan Apartmant, Kiflivel a Hóvirágünnepet néztük meg.
Szerencsére volt két majdnem teljes szakosztály-gyűlés is. (sajnos meg kell értenünk, hogy MÄjer  egyéb jellegű elfoglaltságai miatt nem állhat a rendelkezésünkre). Sikerült elfogadtatni néhány új szabályt, valamint új intézmények is bevezetésre kerültek, úgymint a tiszteletbeli tag és a levelező tag. A legnagyobb horderejű döntés azonban a Szakosztály 9 főre való bővítése volt, a második gyűlésen Droidra mondta ki a - boldogító? -  igent a társulat. Ezzel zárva ezt a hónapot, a srácok egybehangzó szavazata alapján kijelölöm a következő elnököt, aki pedig nem más, mint MÄjer. A december csonka hónap, ezzel tisztában vagyunk, sok elvárás nincs. Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr201562660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamal_Fraser 2009.11.30. 11:39:38

publikáltam, ha nem baj...

nomármost, zseniális november hónapot hozott össze nekünk Elnök Úr! Mit elnök úr... Királyom! (halál a republikánusokra!)

Jamal_Fraser 2009.11.30. 14:10:03

weisz én is mindig a rendes neveinket használom, de te soha senkiét!

Noked-Lee 2009.11.30. 14:13:53

ez most hogy jön ide, kedves jamal?

Jamal_Fraser 2009.11.30. 14:28:05

köszi, Noked-Lee, így jobb!

Kiflee 2009.12.03. 13:09:06

a többiek azt mondták, hogy ezzel tisztában vagyunk.... arra is gondoltunk, hogy vszleg tavasszal se lesz több időd.
a november tényleg nem volt rossz, szerintem jó kis csapatépítő tréningeket csináltunk. és tényleg úgy kerül be a történelembe, hogy a Szakosztály egy kicsit megemelte a poharat (avagy, ahogy Lusta mondaná: elrúgta a pöttyöst).
süti beállítások módosítása