Ki a legsunázhatóbb?

2010.01.27. 13:41

bizony, nagyon felbuzdultam a szavazgatós posztok sikerén, így nem tudom megállni, hogy ne terjesszek egy újabb égető kérdést a szakosztály és a tisztelt publikum elé. a kérdés talán nem lep meg senkit:
Ki a III. birodalom magyar köztáraság legsunázhatóbb miniszterelnöke?
lássuk a jelölteket:

1. Antall József

lássuk első miniszterelnökünket, ki titokzatos tekintetével, és bodára emlékeztető frizurájával törte össze nem egy demokrata hölgy szívét. bocsássuk meg neki most a kacsamesék megszakítása okozta traumát, és tekintsünk rá objektív szemmel: középkorú sárm, határozott, macsó fellépés, szerintem számíthat pár szavazatra.






2. Boross Péter

tény, hogy második jelöltünk nem az a klasszikus férfiideál, aki tinimagazinok címlapján szerepel, de az is vitathatatlan, hogy valószínűleg alig van magyarországon olyan 60-as nő, akit ne kaphatna meg. csibészes tekintete, sármos félmosolya mind arra utal, hogy valószínűleg az udvarlás nagymestere, szövegben alighanem verhetetlen.







3. Horn Gyula

ugyan harmadik jelöltünk is a szépkorúak táborát erősíti, ha jobban megnézzük, vidám tekintete még ma is egy akasztanivaló pufajkás gyilkosé javíthatatlan don juané.
bizonyára nem egy, reménytelen nagypapa-komplexussal küzdő tinilány falán van kinnt a posztere.








4. Orbán Viktor

lássuk a 4. jelöltünket, aki viszont a fiatalabb korosztályhoz tartozik. a kép magáért beszél, sportos alkat, nemes arcvonások, de a legbizsergetőbb alighanem a halánték táján őszülő hajkorona. igazi filf, és alighanem hatalmas a lőcse.





5. Medgyessy Péter


következzék megyó, aki ugyan szintén nem fiatal, esetlen viselkedése, dadogása mégis arra utal, lelkében örök fiatal maradt. a magas homlokok szerelmesei alighanem az ő neve melllé teszik az ikszet, bár számomra a legcsábítóbb benne a az arca bal oldalán látható szépségpötty. azonban ezzel együtt is inkábbb cuki, mint szexi.









6. Gyurcsány Ferenc

hát jó, ezt nehéz szépíteni, szerencsétlennel eléggé elbánt a természet. hiába próbálkozik cuki pózokkal, nem hinném, hogy komoly esélyei lennének a címre. de hogy azért jót is mondjunk: mivel rendszeresen sportol, alighanem szép, kidolgozott felsőteste lehet, és többek egybehangzó állítása szerint ő is méretes fallosszal rendelkezik.






7. Bajnai Gordon

végére pedig az én favoritom, bajnai. a jelöltek közül a legfiatalabb, de ezt tovább fokozza ez a hihetetlenül cuki, kisfiús mosolya. ez a képe például elég durván cumshot-érett. tudnék vele mit kezdeni, na.






miután mindenki megismerkedett a jelöltekkel, kérlek titeket, hogy adjátok le szavazatotokat ITT. (no nem mintha kérdéses lenne a végeredmény)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr871706376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jamal_Fraser 2010.01.27. 15:14:36

Á, nehéz a döntés, mert Viktornak igazi szoborteste van, nemis beszélve arról, hogy ő a hatalom várományosa... de muszáj nekem is bajnaira tennem...

A képek alapján viszont egyértelműen odafér még a Pufaj. Majdnem elolvadtam, mikor megláttam...

stulquec 2010.01.27. 16:33:38

Én a hóbagolyra szavaztam :)

a Viking 2010.01.27. 17:11:23

nálam nyert Viktor.

brux_88 2010.01.27. 20:10:16

és leendők miért nincsenek itt?...vona nokedlin kívül mindenkit elbűvölne...igazi kemény srác, tökös gyerek...mondjuk nem sunázható...ő sunázna jól meg...

Luusta 2010.01.27. 21:12:14

Gordon kék szemei, csodálatos <3

Droid 2010.01.28. 19:52:28

Most 20 szavazónál az állás Boross Péter, megmondom miért, mert ha egy kicsit kirúzsoznád olyan mint egy nagymama, szóval lehetne vele ezt-azt művelni.
süti beállítások módosítása