(előljáróban leszögezném: nem célom, hogy kölönösebben vicces posztot írjak erről a visszataszító organizmusról. nem célom, hogy elérjem, vagy akár csak megközelítsem a gyűlöltellenségeink blog színvonalát. csupán csak járom utamat a kurtz és gudea proféta által kikövezett úton. a mesterek nyílván ezerszer jobb posztot írnának erről, de addigis olvassátok ezt az esetlen próbálkozást, hátha felnyitok pár szemet)

a szakosztály tagjai mind tisztában az olaszokról alkotott véleményemmel. szerencsére a józan többség egyet is ért velem. azonban vannak magyarországon (sőt, még a szakosztályban is!) olyanok, akik valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva rajonganak a puttánázókért, és a nevetséges országokért. nos, az ő figyelmükbe ajánlom ezt a a cikket.
ugyan mely más európai országában számít nemzeti eledel a 3 napig vízben puffadó döglött macska? minden épeszű embernek világos a konklúzió: az olaszok cigányok. egy nevetséges nyugat-balkáni nép, mely ugyanannyira visszataszító, mint a putrisoron lakó kolompárék, csak jobb a menedzsmentjük. jellemző, hogy a magyarországi shukár shávók is az 'olasz mafiák', meg az 'ólasz hercceg' feliratokat romashoppolják a képükre, mielőtt feltöltenék májvipre. vajon miért nem svéd hercegnek, vagy ukrán maffiózónak titulálják magukat? mert ők is látják, hogy van még egy szotyimagköpködő nép európában, ami pont olyan, mint ők, de valami érthetetlen okból, őket szeretik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lát valaki különbséget a két kép között? természetesen nem, mivel az olaszok cigányok.
de persze ez a vérmes olaszimádókat nem győzi meg, hiszen ők nagyon szeretik az olaszokat. hogy pontosan mit szeretnek bennük?
az olasz kaját -tészta kecsappal, csak ezt néha makaróninak, néha pizzának, néha lázánnyénak hívják
az olasz futballt -muhahahaa
az olasz borokat -egri bikavér, tokaji aszú
az öltözködésüket -mit? színes ing, csillogó fülbevalók, és baszottnagy gucci övcsat/napszemüveg? hadd ne mondjam, idehaza kik öltözködnek így...
a kulturájukat: olasz kultúra nincs. a sok római időkből való rom nem olasz. a puttánázás, a színészkedés, az utcán égetni a szemetet, na az olasz
a szenvedélyességüket: ha a hadonászás, és folytonos óbégatás szerinted szenvedély, akkor szeresd, bazmeg.
ha pedig ez sem győzi meg az olaszimádót (márpedig nem győzi meg), dermesztőhöz hasonlóan felveszi végső harci formáját, és ekkor előbújik belőle az olaszimádó magyargyűlölő. mivel a zsíroshajúakat megvédeni képtelen, gyors ellentámadást indít, és nemzete ellen fordul. erre a legjobb példa a gattolini felhasználónevű csóka, aki gyűlöltellenségeinkre kommentelt egy szépet, íme:

ez, kérem szépen, mindennek az alja. a legtipikusabb fröcsögés, amit olaszimádó létrehozhat. de mit is várhatunk tőlük? hiszen csak az olaszok tudnak igazán élni.......
szóval remélem mindenkihez eljutott az üzenet: az olaszok cigányok. az olaszok cigányok, az olaszok cigányok! az olaszimádó magyarok pedig kétszer annyira.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rnrszakosztaly.blog.hu/api/trackback/id/tr691768570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kw 2010.02.18. 12:57:47

te nem vagy normalis, jo poszt. ;D

ironikus, az olaszok is ruhellik a cigokat, nem tudom miert imadjak oket megis ennyire.

Kiflee 2010.02.18. 13:48:00

ezt a gattolinit szívesen egy tisztogatóosztagot vezető Jamal kezére juttatnám.
kicsit erős írás azért... de mint tudjuk, nincs gyűlölködés leegyszerűsítés és általánosítás nélkül.

Noked-Lee 2010.02.18. 14:42:07

@Kiflee: nononononono.
fejtsd csak ki, kiflee. miért erős írás? hm? hm? hm?

Jamal_Fraser 2010.02.18. 15:04:30

@Kiflee: Tévedés. A poszt a higgadtság, értelmiségi bölcsesség és a mértéktartó, fontolva érvelés vegytiszta prózája. Az első betűtől az utolsóig felszabadító, jéghideg igazság.

Továbbiakban: Az olaszimádó, intellektuálisabb attitűd próbálkozik a római, reneszánsz majd humanista kultúra felemlegetésével. Természetesen fals módon. Számba venném itt a 3 legkomolyabb érvet amit fel szoktak hozni az olazimádó magyarok (és cigányok), majd megsemmisítem őket.

1, A Római Birodalom egyrészt kőkemény, imperialista katonaállam. Ez ugye nem jellemző az olaszokra. Másrészt saját gecijében henyélő, szőlőzabáló hedonista banda. Ez inkább jellemző az olaszokra. De ezzel meg nem vágnék fel.

2, A reneszánsz kevés, hogy még mindig azt emlegessék. Meg az is a zabálásról szól. Ble!

3, Nemtommmivanmég, áhá! A kevéssé intellektuálisabb része érvel csak a focival. Most visszautasítom az elkövetkező válaszok támadásait, nevezetesen, ''mért?az angol jobb?!'' Semmilyen más nemzet(?) futballjának ahhaz semmi köze, hogy a jóérzésű fehér europid ember legszívesebben lehányná azt ami ott a pályán folyik. Inzággistól, mutogatogásostul, műesésezésen és gyenge bírói munkán át a védekezésre építő antifutballig, a kátenaccsóig. Ettől a szótól minden sportszerető embert kiver a hideg veríték. Huh..

Noked-Lee 2010.02.18. 15:10:21

@Jamal_Fraser: basszus, neked kellett volna írnod a posztot :D

a Viking 2010.02.18. 15:26:59

elhatárolódom. ez sovinizmus.

Jamal_Fraser 2010.02.18. 15:51:57

@a Viking: Igen. Ellenben ez a soviniszta gyűlölködés kapja szárnyra a szellemet, pusztítja el a gonoszt és emeli örök dicsőségre az igazságot. Új értelmet, újjászületést jelent. Ez a gyűlölet.

wertzui1987 · http://elmetomfa.blog.hu 2010.02.18. 16:12:16

áhááháhááááháháháháháháááááááhááááhááhááááháááhááháháháááááááááááhááááááá XDXD

Droid csekkold le te is :D

Droid 2010.02.18. 16:12:39

Most mit röhögsz ez a szomorú igazság :/

Droid 2010.02.18. 16:30:58

@Jamal_Fraser: A reneszánsszal az a baj hogy az korszellem volt. NEM ITÁLIAI SAJÁTOSSÁG. A németalföldi, német-római, francia humanista írók közül - főleg előző kettők közül, most nevekkel hadd ne fárasszak senkit - a mai napig egyesek nincsenek megbecsülve az asztalra letett tudományos műveik értékéhez képest.
Persze az olaszok ezt is maguknak sajátították ki.

Jamal_Fraser 2010.02.18. 16:56:02

@Droid: Köszönöm a helyesbítést és kommentet.

a Viking 2010.02.18. 17:28:25

véleményem szerint ez az írás nem segíti elő a szükséges európai integritást, ami elengedhetetlenül szükséges az európai népek békés egymás mellett éléséhez és közös céljaik eléréséhez.
Nekem sem szimpatikus az olaszimádat. szerintem ez egyszerű divat. És mégannyira sem szimpatikus az idézett magyarfikázás, bár jelzem, ez ellen azért nem villogtak a gyémántkeménységű érvek.
És ne felejtsük el, hogy a hasonló degradáló írások a legnagyobb kisebbségünkkel szemben nem civilizáltak. Ez nem segíti elő az integrálásukat. Azt csak a pénz segíti elő. Még párezer milliárd és máris különbek lesznek mint mi. Szóval inkább azon dolgozzunk, hogy segítsük őket, hiszen az ország sikere az ő sikerükön is múlik. Ha a gyűlölet vezet minket, akkor ... 44, 88, 14.

Noked-Lee 2010.02.18. 17:38:29

@a Viking: ez már-már ijesztő liberlizmust sejtet. amúgy sztem nem az olasz a legnagyobb kisebbségünk. bár.... nézőpont kérdése.
süti beállítások módosítása